Voor het 3de jaar op rij gaan we in 2017 ons trouw en steeds groeiend Go For Cruise publiek een heuse sneeuwvakantie aanbieden. Samen op wintersport gaan lijkt ons heel gezellig en wordt zonder twijfel een heel plezante week in de bergen.

Twee jaar geleden zijn we een jaarlijkse traditie gestart en zonder aarzelen zetten we dit in 2017 met plezier voort. Iedereen is welkom, GFC'ers en niet-GFC'ers, jong of oud, skifanaat of wandelaar, après ski of... nog meer après ski!?

Bij deze stellen we onze 3de editie Go For Sneeuwvakantie voor van 4 tot 11 maart 2017 in het Oostenrijkse Pitztal. Lees er alles over in de menu items, en vanaf nu mag de sneeuw in volle glorie vallen in de Alpen, zodat de Present Travel en Go For Cruise skiërs, langlaufers en wandelaars volop hun hartje kunnen ophalen. Klasskieke wintersportweek van zaterdag tot zaterdag, maar extra nachten voor of na kunnen altijd aangevraagd worden.

We hebben onze vaste stek gevonden in een prima en overgezellig hotel, gelegen in een geweldig mooi diep dal met uitzonderlijke wintersportmogelijkheden. Oh ja en laat de meezingers maar knallen en de schnaps maar vloeien in de après ski bar...

Zo ging het er vorige keer aan toe...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go For Cruise

Maubeugelaan 4
1800 Vilvoorde

Tel. 02/253.38.87
Fax 02/253.22.90
info@goforcruise.be
www.goforcruise.be

Maandag - Vrijdag 10u.-14u. & 15u.-19u.
Zaterdag 10u.-14u.
Of op afspraak