Go for Cruise

Boek je andere vakantie bij GFC

Icon 8 juni 2020
Icon By Tamara
Icon 0 comments

Beste Vrienden, Beste GFC’ers,

Na de laatste Nationale Veiligheidsraad en de al wat gunstigere prognoses voor buitenlandse reizen vanaf 15 juni 2020, zijn we er ons van bewust dat er niet snel verre reizen zullen gepland worden, of toch niet deze zomer.

Vergeet niet dat je bij ons ook terecht kan voor al je individuele reizen, klein of groot, hotel of vakantiehuis, … Daarenboven verdien je als GFC’er voor elke niet-cruise boeking bij ons eveneens GFC Club punten.

Dus wil je vertrekken op citytrip, zonvakantie, skiverlof, rondreis, … per schijf van 250 EUR een extra punt erbij op je GFC balans, lees korting op je volgende reis!

Of het nu een reis of arrangement is uit het aanbod van TUI, Pegase, VTB, Anders dan Anders, FOX, of eender welke andere degelijke touroperator, we helpen je heel graag om al jouw droomreizen te realiseren.

Velen onder jullie zullen de volgende weken en maanden wellicht opteren voor een kleinschalig verblijfsadres niet ver van huis. Daarom laten we je graag kennis maken met het Charming aanbod van Transeurope, vol passie voor charmehotels, authentiek en met karakter, vaak kleinschalig en door de eigenaars zelf uitgebaat.

In pareltjes van hotels wacht je een vriendelijke en competente service, een warme sfeer, een comfortabele kamer en een kwaliteitsvolle keuken.

Charme en authenticiteit zijn niet noodzakelijk duur! Het aanbod gaat van 2 tot 5 sterren, van eenvoudige bed & breakfasts en agriturismo tot luxueuze kastelen, kwestie van de dagelijkse beslommeringen te vergeten … Reis met eigen wagen of opteer om het transport (vlucht of trein) en/of huurwagen bij te reserveren.

Hieronder kan je de 5 Charming brochures van Transeurope rustig doorbladeren:
Benelux + Duitsland
Frankrijk
Spanje
Italië
Portugal

Nieuw! Voor jouw persoonlijke Coronaproof afspraak bij ons op kantoor, klik HIER

Groetjes, blijf gezond en hopelijk tot spoedig!

Didier, Hilde, Tamara, Ilse
Present Travel – Go For Cruise

Klik HIER en check ons snel groeiend GFC aanbod 2021-2022