Go for Cruise

Luxe cruises

Luxe, schoonheid, grootsheid, comfort en weelde? Het zijn allemaal synoniemen voor een luxe cruise met Go For Cruise. Een cruise is een combinatie van een comfortabele rondreis met een luxe hotelvakantie en is daardoor dé perfecte vakantievorm. Je moet slechts één maal inchecken en uitpakken, en toch word je elke dag ergens anders wakker. Daarbij komt dat jouw luxe schip overal mee reist, als een drijvende stad met alles erop en eraan.

 

Wat houdt een luxe cruise in?

Luxe heeft voor iedereen een eigen betekenis, voor ons staat het voor een top vakantie waar je elke dag opnieuw in de watten wordt gelegd. Genieten van de lekkerste gerechten, een supercomfortabel bed, de meest vriendelijke bediening, fijne bars en uitzonderlijke stopplaatsen.

Wil jij ook een luxe cruise reserveren, zoek niet verder. Hieronder krijg je alvast een overzicht van onze luxe cruises.

 

Luxe cruises Caraïben

Zoek je graag de zon op in combinatie met strand en zee? Wil je graag verschillende eilanden aandoen, waar salsa en merengue de muziekstijlen zijn? Dan is een luxe cruise naar de Caraïben iets voor jou. St. Maarten, Aruba, Puerto Rico, Bonaire, Curaçao, het zijn slechts enkele stopplaatsen tijdens onze Caribische cruises. Met het nieuwste luxe cruiseschip van Celebrity Cruises, de Celebrity Edge, varen we naar deze zonnige eilanden.

 

Cruise door Oceanië

De wintersleur doorbreken met een cruise in het zonnige Australië en Indonesië? Het kan met de Azamara Club Cruises. Een subliem palet van indrukken, kleuren en smaken tijdens een 5-sterren all-in luxe cruise vakantie .

 

Luxe cruiseschepen

Laat je verwennen aan boord van een luxe cruiseschip. Dankzij onze rederijen Azamara Club Cruises en Oceania Cruises wordt elke cruise een onvergetelijke, luxueuze ervaring.

Azamara Club Cruises richt zich naar de ervaren, actieve en kritische reiziger die houdt van cruisen en de wereld op een nieuwe en bijzondere manier wil ontdekken. De schepen Azamara Journey en Quest bieden een verfijnde, intieme en ontspannen vakantie die net dat tikkeltje anders en beter is. De middelgrote Azamara Club Cruises varen tot in unieke, minder drukke havens en overnachten er vaak. Zo ontdek je van de bestemming ook het nachtleven en wordt jouw reiservaring nog specialer.

Oceania Cruises staat voor een excellente keuken, waar de gerechten niet in massa worden klaar gemaakt, maar à la minute voor jou, waarbij de term ‘rederij voor foodies’ zeker op zijn plaats is! Naast een uitmuntende service aan boord, geniet je tevens van inbegrepen frisdranken, flessen-water, koffie, thee en fruitsappen. Genieten is op een Oceania schip meer aan de orde dan elders! Een buitengewone ervaring…

AI
Azamara-Pursuit-2
€1.745
AI
GoForCruise-PanamakanaalDeluxeCruise2020-Peru
€5.545
Alaska Deluxe Cruise 2020 - Hubbard Gletsjer
€3.945

Alaska Deluxe Cruise
2 tot 19 mei 2020

Vertrek cruise:
Vancouver
Go For Cruise - Middellandse Oceania Cruise 2020 - Italie - Pasta
€4.395
AI
GoForCruise-PresentTravel-Lofoten.2
€8.245
AI
Atlantische Viking Cruise 2020 Groenland
€4.095
Go For Cruise - Atlantische Oceania Cruise 2020 a
€3.095
AI
GoForCruise-Zuid-Afrika Cruise 2020.1
€4.345
20%
Midden-Amerika Oceania Cruise 2020 - Ecuador- Manta - waterschildpad
€4.645
GoForCruise-PresentTravel-Wereldcruise2021-route
€37.859