Go for Cruise

Riviercruises

Riviercruise boeken? Ontdek ons aanbod binnen en buiten Europa!

Een onvergetelijke cruisebeleving langs de mooiste rivieren en kanalen. Ook voor een riviercruise bent u bij Go For Cruise aan het juiste adres.  Al meer dan 15 jaar organiseren wij begeleide vaarvakanties over ’s werelds mooiste rivieren en kanalen zowel binnen als buiten Europa.

Ontdek samen met Go For Cruise bijvoorbeeld Venetië en de Po, de Seine, de Rhône, de Donau, de Douro, de Moezel, de Rijn en zoveel meer. Heel het jaar door kan je samen met ons genieten van de luxe aan boord van een 4-of 5* cruiseschip, terwijl we varen langs schilderachtige panorama’s.

Regelmatig bieden we ook themacruises aan, denk maar aan de romantische Valentijn periode, de gezelligste Kerstmarkt maand, of de feestelijke overgang van Oud op Nieuw.

 

Vertrek dicht bij huis

Kies het land en de regio waar u wil cruisen en wij zorgen voor de rest. Of de riviercruise nu vertrekt vanuit België, Nederland, ItaliëDuitsland, Frankrijk, Portugal of Zuidelijk Afrika, wij zorgen voor de heen- en terugreis naar de plaats van inscheping. Parkeren kan je voor ons deur en vervolgens vertrekken van aan ons kantoor per comfortabele autocar, TGV trein of lijnvlucht, met of zonder hotelovernachting, het kan allemaal.

Zo relax heb je nog nooit gereisd; landschappen met ongerepte natuur, wijngaarden en typische dorpjes glijden voorbij, wandel- en fietspaden naar believen, … Een afwisselende selectie excursies maakt het plaatje compleet, met daarenboven een makkelijke en lekkere vol pension tot All Inclusive formule. We nodigen je uit om lekker te ontspannen en tot rust te komen.

Ga je mee op één van onze prachtige riviercruises?

AI
Kerstmarkt Riviercruise 2021 - hartje
€599
AI
GoForCruise-PresentTravel-Venetië
€1.055
AI
€1.145
AI
Rijn Luxe Riviercruise 2023 - Straatsburg 3 - kopie
€1.945

Rijn Luxe Riviercruise
13 tot 20 mei 2023

Vertrek reis:
Düsseldorf
AI
ms Viva Voyage - schip
€Volzet
AI
Douro Riviercruise II 2022 b
€2.095
AI
Donau Luxe Riviercruise 2023 - Boedapest
€2.195
AI
€789
AI
Kerstmarkt Riviercruise - Koblenz - Munzplatz
€675
AI
Afrika - Zimbabwe - Kariba - Matusadona - olifant
€WELDRA

Uitnodiging scheepsbezoek en/of diner

MS Viva Tiara - Boppard