Go for Cruise

Riviercruises

Riviercruise boeken? Ontdek ons aanbod binnen en buiten Europa!

Een onvergetelijke cruisebeleving langs de mooiste rivieren en kanalen. Ook voor een riviercruise bent u bij Go For Cruise aan het juiste adres.  Al meer dan 15 jaar organiseren wij begeleide vaarvakanties over ’s werelds mooiste rivieren en kanalen zowel binnen als buiten Europa.

Ontdek samen met Go For Cruise bijvoorbeeld de Seine, de Rhône, de Donau, de Douro, de Moezel, de Rijn en zoveel meer. Heel het jaar door kan je samen met ons genieten van de luxe aan boord van een 4-of 5* cruiseschip, terwijl we varen langs schilderachtige panorama’s.

 

Vertrek dicht bij huis

Kies het land en de regio waar u wil cruisen en wij zorgen voor de rest. Of de riviercruise nu vertrekt vanuit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, of Zuidelijk Afrika, wij zorgen voor de heen- en terugreis naar de plaats van inscheping. Parkeren kan je voor ons deur en vervolgens vertrekken van aan ons kantoor per comfortabele autocar, TGV trein of lijnvlucht, met of zonder hotelovernachting, het kan allemaal.

Zo relax heb je nog nooit gereisd; landschappen met ongerepte natuur, wijngaarden en typische dorpjes glijden voorbij, wandel- en fietspaden naar believen, … Een afwisselende selectie excursies maakt het plaatje compleet, met daarenboven een makkelijke en lekkere vol pension tot All Inclusive formule. We nodigen je uit om lekker te ontspannen en tot rust te komen.

Ga je mee op één van onze prachtige riviercruises?

AI
Douro Riviercruise 2021 - d
€2.445
AI
Douro Riviercruise 2020 - Portugal - Porto 4
€2.095
AI
GoForCruise-Wenen-DonauCruise 2019.3
€1.985
AI
Riviercruise-Frankrijk.7
€1.745
AI
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -a
€VOLZET
AI
ms Viva Voyage - schip
€2.145