Go for Cruise

Riviercruises

Riviercruise boeken? Ontdek het aanbod binnen en buiten Europa

Een onvergetelijke cruisebeleving langs de mooiste rivieren en kanalen.
Ook voor een riviercruise bent u bij Go For Cruise aan het juiste adres.  Al meer dan 10 jaar organiseren wij begeleide vaarvakanties over ’s werelds mooiste rivieren en kanalen zowel binnen als buiten Europa. Ontdek samen met Go For Cruise de Loire, Normandië, de Moldau en Elbe, de Donau, de Douro, de Rijn en zoveel meer. Heel het jaar door kan je samen met ons genieten van de luxe aan boord van een 4-of 5* cruiseschip, terwijl we varen langs schilderachtige panorama’s.

 

Vertrek dicht bij huis

Kies het land en de regio waar u wil cruisen en wij zorgen voor de rest. Of de riviercruise nu vertrekt vanuit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, of het verre Oosten, wij zorgen voor de heen- en terugreis naar de plaats van inscheping. Parkeren kan je voor ons deur en vervolgens vertrekken van aan ons kantoor per comfortabele autocar of per lijnvlucht met of zonder hotelovernachting. Het kan allemaal.

Zo relax heb je nog nooit gereisd; landschappen met ongerepte natuur, wijngaarden en typische dorpjes glijden voorbij, wandel- en fietspaden naar believen, … Een afwisselende selectie excursies maakt het plaatje compleet, met daarenboven een makkelijke en lekkere All Inclusive formule. We nodigen je uit om lekker te ontspannen en tot rust te komen.

Gaat u volgend jaar mee op één van onze prachtige riviercruises?

AI
GoForCruise-PresentTravel-Antwerpen
€795
AI
Normandië Riviercruise 2021 - Rouen - Place
€1.065
AI
Douro Riviercruise 2021 - e
€1.995
AI
Douro Riviercruise 2020 - Portugal - Porto 3
€2.195
AI
Riviercruise-Frankrijk.2
€1.845