Go for Cruise

Rondreizen

Andere continenten ontdekken en vreemde culturen opsnuiven is onze passie. Uiteraard delen we dan ook graag onze kennis en ervaringen met jullie in de vorm van een begeleide rondreis.  Vlakbij, zoals Lapland of Berlijn, of ver weg als in de Westkust van Amerika of Nepal, geen enkel continent heeft nog verrassingen voor ons.

 

Onze rondreizen in detail

 

We reizen in groepen van minimum 12 en maximum 40 deelnemers, steeds Nederlandstalig en allen met een positieve ingesteldheid. Onze klanten hebben dan ook dezelfde interesses gezien de specifieke keuze voor een rondreis.

Tijdens elke rondreis hebben we unieke momenten, speciale ontmoetingen, lokale proeverijen. Dit wordt door ieders ogen anders ervaren, wat boeiende gesprekken zal opleveren tijdens het verloop van de vakantie.

In samenwerking met onze vaste lokale agenten, werken we een volledig en kwalitatief aanbod uit, een 100% uniek programma en natuurlijk maken we onze luxe rondreizen steeds zo volledig mogelijk, inclusief vluchten, transfers, visum, inkomgelden, … .

Kortom: ons doel is uiteraard niet om de duurste te zijn, ook niet de goedkoopste, maar wel de beste qua verhouding prijs kwaliteit.  Belangrijk om weten, wat we zelf organiseren, begeleiden we ook zelf.

Onze bedoeling is om je te laten onderdompelen, er samen van te genieten en onze geest open te zetten voor iets nieuws.

Stap mee in een bijzonder avontuur en reserveer nu nog je begeleide rondreis.

Wij zijn er van overtuigd dat eender welke rondreis uit ons aanbod een onvergetelijke ervaring zal worden. De mooie en zeer volledige routes enerzijds, en de speciale ervaringen anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

Nepal Kathmandu
€2.495
€5.785
Go For Cruise Go For Lapland husky
€2.552

Go For Lapland
1 maart tot 8 maart 2020

Vertrek cruise:
Tärendö
Go For Cruise - Go For USA - Monument Valley
€4.185

Go For USA
27 augustus tot 14 september 2020

Vertrek cruise:
San Francisco