Go for Cruise

Rondreizen

Andere continenten ontdekken en vreemde culturen opsnuiven is onze passie. Uiteraard delen we dan ook graag onze kennis en ervaringen met jullie in de vorm van een begeleide rondreis, citytrip of hotelvakantie.  Vlakbij, zoals Lapland, Portugal of Berlijn, of verder weg naar Rusland, IJsland, Australië of de Westkust van Amerika of Cuba, geen enkel continent heeft nog verrassingen voor ons.

 

Onze rondreizen in detail

 

We reizen in groepen van minimum 12 en maximum 40 deelnemers, steeds Nederlandstalig en allen met een positieve ingesteldheid. Onze klanten hebben dan ook dezelfde interesses gezien de specifieke keuze voor een rondreis.

Tijdens elke reis hebben we unieke momenten, speciale ontmoetingen, lokale proeverijen. Dit wordt door ieders ogen anders ervaren, wat boeiende gesprekken zal opleveren tijdens het verloop van de vakantie.

In samenwerking met onze vaste lokale agenten, werken we een volledig en kwalitatief aanbod uit, een 100% uniek programma en natuurlijk maken we onze luxe rondreizen steeds zo volledig mogelijk, inclusief vluchten, transfers, visum, inkomgelden, … .

Kortom: ons doel is uiteraard niet om de duurste te zijn, ook niet de goedkoopste, maar wel de beste qua verhouding prijs kwaliteit.  Belangrijk om weten, wat we zelf organiseren, begeleiden we ook zelf. We willen je laten onderdompelen, er samen van genieten en onze geest open zetten voor iets nieuws.

Stap mee in een bijzonder avontuur en reserveer nu nog je begeleide rondreis, citytrip of hotelvakantie.

Wij zijn er van overtuigd dat eender welke rondreis uit ons aanbod een onvergetelijke ervaring zal worden. De mooie en zeer volledige routes enerzijds, en de speciale ervaringen anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

Go For Berlijn 2021
€1.285

Go For Berlijn
6 tot 10 april 2021

Vertrek reis:
Berlijn
Go For Moezel 2020 - Bernkastel-Kues - Schloss Lieser - 44
€495

Go For Moezel
2 tot 4 mei 2021

Vertrek reis:
Go For IJsland 2021 - 1
€3.595

Go For IJsland
7 tot 16 mei 2021

Vertrek reis:
Reykjavik
Alaska Rondreis en Cruise 2021 - Denali - Grizzly beren 2
€6.595
Go For Algarve 2020 - Tui Blue Falesia - Olhos de Agua 1
€835
Extra Peru 9
€5.945
GoForCruise-Myanmar-InleLake-PhaungDawOoPagode
€5.295