Go for Cruise

Rondreizen

Andere landen en continenten ontdekken en vreemde culturen opsnuiven is onze passie. Uiteraard delen we dan ook graag onze kennis en ervaringen met jullie in de vorm van een begeleide minitriprondreis, citytrip of hotelvakantie.  Vlakbij, zoals LimburgAlgarvePortugal, Krakau, Lapland, Malta of Berlijn, of verder weg naar AlaskaOegandaZuidelijk Afrika, Peru, IJsland, Australië, Thailand, of de Westkust van Amerika of …, geen enkel continent heeft nog verrassingen voor ons.

 

Onze rondreizen in detail

 

We reizen in groepen van minimum 12 en maximum 40 deelnemers, steeds Nederlandstalig en allen met een positieve ingesteldheid. Onze klanten hebben dan ook dezelfde interesses gezien de specifieke keuze voor een rondreis.

Tijdens elke reis hebben we unieke momenten, speciale ontmoetingen, lokale proeverijen. Dit wordt door ieders ogen anders ervaren, wat boeiende gesprekken zal opleveren tijdens het verloop van de vakantie.

In samenwerking met onze vaste lokale agenten, werken we een volledig en kwalitatief aanbod uit, een 100% uniek programma en natuurlijk maken we onze luxe rondreizen steeds zo volledig mogelijk, inclusief vluchten, transfers, visum, inkomgelden, … .

Kortom: ons doel is uiteraard niet om de duurste te zijn, ook niet de goedkoopste, maar wel de beste qua verhouding prijs kwaliteit.  Belangrijk om weten, wat we zelf organiseren, begeleiden we ook zelf. We willen je laten onderdompelen, er samen van genieten en onze geest open zetten voor iets nieuws.

Stap mee in een bijzonder avontuur en reserveer nu nog je begeleide rondreis, citytrip of hotelvakantie.

Wij zijn er van overtuigd dat eender welke rondreis uit ons aanbod een onvergetelijke ervaring zal worden. De mooie en zeer volledige routes enerzijds, en de speciale ervaringen anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

€4.345
AI
Afrika - Botswana - Chobe - olifant
€9.345
Middellandse Oceania Cruise 2021 - Malta - Valletta a
€2.095

Go For Malta
16 tot 23 oktober 2024

Vertrek reis:
Valletta
AI
€2.980

Go For Lapland
8 tot 15 maart 2025

Vertrek reis:
Kangos
€volgt weldra

Go For Ethiopië
7 tot 26 oktober 2025

Vertrek reis:
Addis Abeba