Go for Cruise

Wereldcruise

Misschien al vaak gedroomd om een wereldreis te maken maar het kan nu werkelijkheid worden. Dit is geen grap, twee Go For Cruise Wereldcruises zijn nu beschikbaar om te boeken!

Tijdens deze geweldige wereldcruises maak je kennis met heel wat verschillende plaatsen en culturen verspreid over de hele wereld. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke levenservaring.

In 2019 kan je met de gerenommeerde rederij Cunard op wereld cruise gedurende 108 dagen vanuit Southampton, Engeland. Maak de overtocht naar Amerika, vaar door het Panamakanaal, breng een bezoek aan Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië, China etc. Keer terug via Zuid-Afrika om vervolgens terug aan te komen in Southampton. Kortom een reis vol onvergetelijke stops.

In 2020 heeft u diverse mogelijkheden, van 162 tot 200 dagen, aan boord stappen kan in Miami of San Francisco, van boord gaan kan in San Francisco, Miami of New York. Breng tijdens deze wereldcruise uitgebreid een bezoek aan de continenten Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Natuurlandschappen in Alaska of paradijselijke stranden op de Malediven, varen langs de Kaaphoorn in Zuid-Amerika of wereldsteden zoals Hong Kong en Singapore, alles komt aan bod tijdens deze indrukwekkende cruise. In combinatie met de voortreffelijke service van Oceania Cruises maakt van deze wereldreis een pareltje om duimen en vingers bij af te likken.

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze cruise een schitterende ervaring zal worden! De mooie route enerzijds, en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

Wereldcruise - route
€34.079