Go for Cruise

Wereldcruise

Misschien al vaak gedroomd om een wereldreis te maken maar het kan ook werkelijkheid worden. Dit is geen grap, je kan via Go For Cruise uw Wereldcruise boeken! Tijdens zo’n geweldige reis rond onze planeet maak je kennis met heel wat verschillende plaatsen en culturen verspreid over de hele wereld. Het wordt ongetwijfeld een Belevenis met grote B.

Graag bevelen we de wereldcruises met de rederij Oceania Cruises aan, parels van een reizen om duimen en vingers bij af te likken. Stap aan boord begin januri voor je grootste droomreis ooit, en 6 maanden later arriveer je als een herboren mens op je eindbestemming, na een onvergetelijke levenservaring, geef maar toe dat je nu al aan het watertanden bent?

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een Wereldcruise een schitterende ervaring is! De mooie route enerzijds, en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

€VOLZET

Wereld Cruise
15 januari tot 14 juli 2023

Vertrek reis:
San Francisco