Go for Cruise

Wereldcruise

Misschien al vaak gedroomd om een wereldreis te maken maar het kan nu werkelijkheid worden. Dit is geen grap, de Go For Cruise Wereldcruise 2022 is nu beschikbaar om te boeken! Tijdens deze geweldige wereldcruise maak je kennis met heel wat verschillende plaatsen en culturen verspreid over de hele wereld. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke levenservaring.

De Wereldcruise 2022 met Oceania Cruises, een ware wereldreis een pareltje om duimen en vingers bij af te likken. Stap aan boord in Los Angeles, Californië, voor je grootste droomreis ooit, en 6 maanden later arriveer in New York, of The Big Apple, na een onvergetelijke levenservaring, geef maar toe dat je nu al aan het watertanden bent…

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een wereldcruise een schitterende ervaring zal worden! De mooie route enerzijds, en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

Go For Cruise - Wereldcruise 2022 - Oceania Insignia - hoofdfoto
€VOLZET

Wereld Cruise
4 januari tot 6 juli 2022

Vertrek reis:
Los Angeles
€36.989

Wereld Cruise
15 januari tot 14 juli 2023

Vertrek reis:
San Francisco