Go for Cruise

Caribische Oceania Cruise
24 februari tot 12 maart 2020

Caribische Oceania Cruise
24 februari tot 12 maart 2020

vanaf €5.245
Go For Cruise Florida Miami Beach Caraïben
Go For Cruise - Caribische Oceania Cruise 2020 - Barbados
Go For Cruise - Caribische Oceania Cruise 2020 - St. Lucia
GoForCruise-OceaniaCruises
Go For Cruise - Caribische Oceania Cruise 2020 - Route
Go For Cruise Florida Miami Beach Caraïben
Go For Cruise - Caribische Oceania Cruise 2020 - Barbados
Go For Cruise - Caribische Oceania Cruise 2020 - St. Lucia
GoForCruise-OceaniaCruises
Go For Cruise - Caribische Oceania Cruise 2020 - Route

Het einde van de winter nadert, misschien is de lente al voorzichtig ingetreden, pfff wat zou de beste manier zijn om de nodige energie, rust en zon te vinden? Geen twijfel mogelijk, ga mee aan boord van een prachtig 5-sterren cruiseschip en ervaar hoe mooi het leven wel kan zijn! Go For Cruise brengt je naar het Aards paradijs

Kristalhelder water, idyllisch witte zandstranden, Miami Beach, Aruba, Bonaire, Curaçao, Antigua, Barbados, St. Barts, … ook al aan het watertanden? Kan niet anders met een overvloed aan Caraïbische kleuren, wolkenloze blauwe hemels, gastvrijheid en vriendelijkheid gecombineerd met heel veel mogelijkheden en rijkdom aan boord van de super comfortabele Oceania Marina!

Vooraleer we aan boord gaan van ons luxueus en toch casual cruiseschip, overnachten we in Miami Beach, kwestie van in de gepaste stijl en sfeer te starten. Deze Caribische Cruise Oceania 2020 wordt een onvergetelijke belevenis met een gevarieerd programma, en éénmaal aan boord kan je de zon of de schaduw opzoeken, lekker ontspannen en zalig wegdromen op het helderblauwe water…

Wedden dat je niet meer naar huis zal willen na deze niet te evenaren GFC vakantie met liefst 14 cruisenachten op een perfect niveau qua service, hoogstaande gastronomie met veel inbegrepen dranken en tal van specialiteitenrestaurants, … to travel is to live!

Aan boord van Oceania Cruises wordt het gegarandeerd een gastronomische beleving, en ook aan land zal er voor levensgenieters en Bourgondiërs veel tijd zijn om heel wat moois te bekijken en heel wat lekkers te proeven…

Boek deze GFC topreis voor 15 december 2019 met alle ultieme Oceania voordelen

 • 200 € korting per hut
 • fooien aan boord
 • gratis internetaansluiting
 • 800 $ krediet aan boord per hut
 • drankpakket met onbeperkt champagne, wijn en bier bij lunch en diner
 • 4 excursies per persoon

Om uw reis comfortabel te starten hebben wij Hotel Royal Palm South Beach gereserveerd voor jullie, een gezellig Art Deco hotel, gelegen aan het strand en de Beach Walk.

Hotel Royal Palm South Beach is een typisch  hotel in South Beach (= SoBe), gelegen op Collins Avenue, dus zeer centraal en direct aan het strand, op slechts enkele stappen van het hippe shopping- en nachtleven. The Royal Palm is een moderne eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het originele Royal Palm Hotel, waarbij vele kenmerkende elementen uit het oorspronkelijke ontwerp van de architect bewaard zijn gebleven. De kompasroos op de terrazzo lobbyverdieping, de originele receptie met groen glas en de patrijspoorten in de lobby-lounge zijn allemaal bewaard gebleven en gerestaureerd uit de oorspronkelijke jaren ’30.

Met 393 kamers met meer dan 100 suites, kunnen gasten genieten van ruimtes die zijn ontworpen voor de hedendaagse reiziger; modern, residentieel, comfortabel, luxueus en efficiënt. Elke kamer biedt een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan of Miami Cityscape. Met kamerhoge ramen of een opstapbalkon bieden alle kamers ruimte en omgeving.

Andere hotelfaciliteiten zijn o.a. een verwarmd buitenzwembad, de health club, het bubbelbad, de sauna, de 24/7 fitnessruimte, een eigen strandgedeelte, WiFi in alle ruimtes van het hotel, een koffiebar en een full-service spa.

Gasten kunnen genieten van een informele dinerervaring met verse ingrediënten met een lokale flair in het Grove restaurant, of genieten van mediterrane tapas in Byblos.

Oceania Cruises valt met niets te vergelijken en de Riviera biedt ruimte aan 1.250 gasten, waar ongedwongen sfeer centraal staat. Er is een open-seating voor alle restaurants aan boord, m.a.w. je dineert waar, wanneer en met wie je wil.

Oceania Cruises staat voor een excellente keuken, waar de gerechten niet in massa worden klaar gemaakt, maar à la minute waarbij de term ‘rederij voor foodies’ zeker op zijn plaats is! Naast een uitmuntende service aan boord, geniet je tevens van inbegrepen frisdranken, flessen-water, koffie, thee en fruitsappen. Genieten is op een Oceania schip meer aan de orde dan elders! Een buitengewone ervaring…

De Riviera , die haar eerste cruise in januari 2011 maakte, is uitgerust met diverse publieke ruimtes zoals het Bon Appétit Culinary Centre (de enige ‘koksschool’ ter zee waar je onderricht krijgt van meesterchefs), de Artist Loft waar getalenteerde artiesten u de kneepjes van de kunst leren, Barsitas waar je kan genieten van speciale koffies, gebak en culinaire verrassingen, Horizons voor een traditionele English High Tea, Martinis om mee te zingen aan de piano, de Marina Lounge waar ’s avonds musicals en cabaret opgevoerd worden, de Canyon Ranch Spa Club om je eens lekker te laten verwennen. Overige faciliteiten zijn de casino in Monte Carlo-stijl, bibliotheek in Engelse stijl, groot verwarmd zwembad en 3 whirlpools.

Op culinair gebied word je aan boord van de Riviera echt verwend. In de Grand Dining Room geniet je tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde, gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 6 specialiteitenrestaurants. Jacques, het allereerste restaurant van meesterchef Jacques Pépin, tilt Franse klassiekers naar een hoger niveau. Red Ginger biedt hedendaagse interpretaties van Aziatische klassiekers. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent je met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza’s met de hand gemaakt worden, kan je het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Het openluchtrestaurant Waves Grill is open voor ontbijt en lunch.

Hou je het graag heel erg intiem, dan kan je terecht in het exclusief restaurant Privée, dat plaats biedt aan maximum 10 gasten en waar een 7-gangenmenu opgediend wordt, of in La Réserve voor maximum 24 gasten en waar exclusieve gerechten opgediend worden met bijhorende wijnen.

Dekplannen Oceania Riviera

Maandag 24 februari 2020
Transfer van Go For Cruise Vilvoorde naar Zaventem
Heenvlucht Brussel – … – Miami
Aankomst in Miami, transfer en hotelovernachting

Dinsdag 25 februari 2020
Vrije tijd in of bezoek aan Miami en hotelovernachting

Woensdag 26 februari 2020
Transfer cruiseterminal en check-in Oceania Riviera
Miami, Florida, afvaart 18:00

Donderdag 27 februari 2020
Cruisen

Vrijdag 28 februari 2020
Cruisen

Zaterdag 29 februari 2020
Oranjestad, Aruba, 10:00 – 22:00

Zondag 1 maart 2020
Willemstad, Curaçao, 07:00 – 19:00

Maandag 2 maart 2020
Kralendijk, Bonaire, 07:00 – 15:00

Dinsdag 3 maart 2020
St. George’s, Grenada, 13:00 – 23:00

Woensdag 4 maart 2020
Kingstown, St. Vincent, 07:00 – 23:00

Donderdag 5 maart 2020
Bridgetown, Barbados, 10:00 – 20:00

Vrijdag 6 maart 2020
Castries, St. Lucia, 08:00 – 18:00

Zaterdag 7 maart 2020
St. John’s, Antigua, 08:00 – 23:00

Zondag 8 maart 2020
Gustavia, St. Barts, 07:00 – 16:00

Maandag 9 maart 2020
Cruisen

Dinsdag 10 maart 2020
Cruisen

Woensdag 11 maart 2020
Miami, Florida, aankomst 08:00
Check-out Oceania Riviera, transfer en vrije tijd in Miami
Transfer en terugvlucht naar Brussel

Donderdag 12 maart 2020
Aankomst in Zaventem en transfer naar Go For Cruise Vilvoorde

Prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Balkonhut cat. B2, B1 (dek 6) = 5.345 € 5.245 €
 • 2-pers. Concierge Balkonhut cat. A3 (dek 7) = 5.795 € 5.695 € (*)

De Warmste Week bijdrage = 10 € > MEER INFO

supplement 1 persoon in de hut = op aanvraag
reducties 3de en/of 4de persoon in de hut = op aanvraag
extra hotelnacht(en) voor en/of na de cruise = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen 

 • lijnvlucht Brussel – …. – Miami heen en terug in economy
 • toegang Diamond Lounge Zaventem voor de heenvlucht
 • toegang VIP Lounge Miami voor de terugvlucht
 • transfers luchthaven – hotel – cruiseterminal – luchthaven
 • 3 dagen / 2 hotelnachten Miami Beach in logies
 • 15 dagen / 14 nachten cruise in vol pension
 • luchthaventaksen
 • havengelden
 • specialiteitenrestaurants
 • frisdranken, flessenwater en speciale koffie’s
 • professionele shows en animatie aan boord
 • sport- en relaxfaciliteiten aan boord
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC rugzak, schoudertas, pet of muts
 • GFC rondleidingen aan boord en op diverse stopplaatsen

Boek deze GFC topreis voor 15 december 2019 met alle ultieme Oceania voordelen

 • 200 € korting per hut
 • fooien aan boord
 • gratis internetaansluiting
 • 800 $ krediet aan boord per hut
 • drankpakket met onbeperkt champagne, wijn en bier bij lunch en diner
 • 4 excursies per persoon

(*) Concierge Class betekent een serieuze portie extra service, voorrang bij de check-in en bagagebezorging, uitgebreidere room service, gratis was- en strijkdienst, gratis fles champagne op de kamer ter verwelkoming, voorrang in de specialiteitenrestaurants, cashmere badlakens op terras, gratis schoenpoetsservice, toegang tot de Concierge Lounge met drankjes en snacks, onbeperkt toegang tot het Canyon Ranch private Spa Terrace vooraan het schip, …

Niet inbegrepen in de prijzen

 • persoonlijke uitgaven
 • toegangen en facultatief transport tijdens inbegrepen rondleidingen i.g.v. een groepsreis
 • exclusieve GFC excursievoorstellen

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Mapfre Assistance, de nummer 1 in reisverzekeringen.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • Annulering en Vakantieonderbreking Prestige = premie van 6,25% op de totale reissom
 • Assistance Plus met o.a.:
  . 24 uur Bijstand aan personen
  . Onbeperkte repatriëring
  . Medische kosten tot 2.000.000 €
  . Bagageverzekeringen tot 1.250 €
  . Lichamelijke ongevallen tot 12.500 €
  . Vakantieonderbreking tot 10.000 €
  . enz.
  Premie Wereld = 6 € per persoon per dag met een minimum van 30 € per persoon
 • Full Option = Combinatie van de 2 voorgaande formules = premie van 8% op de reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van klassiek voorschot en saldo, betaal je elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen dag van reservatie en datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

GoForCruise-PresentTravel-AziëCruise-Singapore
Icon 15 januari tot 2 februari 2020
Icon Singapore

Azië Cruise
15 januari tot 2 februari 2020

Vanaf €3.485

detail Boek nu
GoForCruise-DubaiCruise-2
Icon 6 tot 17 februari 2020
Icon Dubai

Dubai Cruise
6 tot 17 februari 2020

Vanaf €VOLZET

detail Boek nu
Go For Cruise Go For Lapland husky
Icon 1 tot 8 maart 2020
Icon Tärendö

Go For Lapland
1 maart tot 8 maart 2020

Vanaf €2.552

detail Boek nu
Go For Rusland 2019.3
Icon 6 tot 13 maart 2020
Icon Moskou

Go For Rusland
6 tot 13 maart 2020

Vanaf €2.675

detail Boek nu