Go for Cruise

Douro Riviercruise
4 tot 11 juli 2023

Douro Riviercruise
4 tot 11 juli 2023

vanaf €2.295
Douro Riviercruise II 2022 e
Douro Riviercruise II 2022 a
Douro Riviercruise 2021 - b
Douro Riviercruise II 2022 c
Douro Riviercruise 2023 Route
Douro Riviercruise II 2022 e
Douro Riviercruise II 2022 a
Douro Riviercruise 2021 - b
Douro Riviercruise II 2022 c
Douro Riviercruise 2023 Route

Is voorbij, bekijk HIER de fotofilm

 

Een zalige en mooie reis op en langs de uitnodigende Douro rivier en vallei in Portugal, met het 5-sterren cruiseschip Amalia Rodrigues van rederij CroisiEurope.

Vanuit het idyllische Porto heen en terug naar Salamanca, met onderweg een verscheidenheid aan prachtige natuur en uitzichten, historische dorpen en steden, lekkere proeverijen en genieten van de Portugese gastvrijheid, kortom een niet te missen Go For Cruise aanrader!

Portugal oefent steeds een grote aantrekkingskracht uit op ons. Er is de lokroep van het onbekende, het rijke historische verleden, de mooie natuur en het aangename klimaat. De bevolking is er echt fier op hun verleden, tradities en cultuur. De vallei van de Douro bezit een grote rijkdom aan natuurlijke en culturele schoonheid.

De Douro, de Gouden rivier van Portugal in het uiterste zuiden van Europa, vertelt het mooie verhaal van de liefde van de mens en de wijngaard op een Fado melodie en baant zich een weg langs ruwe landschappen en bergen, lopend over een traject van 897 km. De rivier ontspringt in het Spaanse hoogland om uit de monden in de Atlantische Oceaan, vlakbij de bruisende havenstad Porto.

De vallei van de Douro, de wieg van de beroemde portowijn, is één van de oudste wijnstreken ter wereld. De regio staat bekend voor zijn vele Quintas. Vroeger vaarde men met de typische “rabelo’s” beladen met vaten port naar Porto. De streek van de Douro, waar de Porto wordt geproduceerd, is de oudste bekende wijnstreek ter wereld, en natuurlijk zullen wij met GFC de port en portwijnen kunnen proeven!

Ontdek via het water deze schitterende regio op een makkelijke All Inclusive manier. Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen.

Fotofilm vorige editie:

Welkom aan boord van het zeer recente 5-anker riviercruiseschip Amalia Rodrigues van CroisiEurope, het nieuwste cruiseschip op de Douro, te water gelaten in de lente van 2019 en vernoemd naar de bekende Fado zangeres uit de 20ste eeuw.

Klein genoeg om aan te leggen in een dorp, een stad, een haven, maar groot genoeg om u te voorzien van alle comfort. De Amalia Rodrigues is te vergelijken met een drijvend hotel. Met een capaciteit van slechts 132 passagiers biedt het u een warme en gezellige sfeer, evenals de mogelijkheid om van privacy en rust te genieten.

Het ritme van deze riviercruise is ontspannen en rustig, het landschap is prachtig en verandert van moment tot moment.

Het schip heeft een sfeervol restaurant met bar, een ruime foyer, receptie en een winkel. Uw dag start met een heerlijk, ruim gesorteerd ontbijtbuffet. De fijne lunch en het lekkere diner zijn van een hoogstaand niveau.

De hutten op het beneden- midden en bovendek zijn voorzien van 2 losse bedden, die ook naast elkaar als tweepersoonsbed kunnen gebruikt worden. Op het beneden- en middendek zijn er enkele hutten met 2-persoonsbedden aanwezig. Verder zijn alle hutten voorzien van individueel regelbare airconditioning, badkamer met douche en toilet, haardroger, satelliettelevisie, radio en kluisje.

Voor wie liever ruimer logeert, is er de bijna dubbel zo grote suite op het tussen- of middendek, en zelfs een suite met privé terras op het bovendek, en dit aan een relatief kleine meerprijs.

Vanuit uw eigen kajuit of vanop het gezellige zonneterras is het genieten geblazen van het schilderachtige decor in de Douro vallei.

Dekplannen Amalia Rodrigues
Gedetailleerde infofiche Amalia Rodrigues

Reis zorgeloos aan boord van CroisiEurope“De veiligheid en het welzijn van onze passagiers staan centraal in onze aandacht. Onze teams hebben gewerkt om adequate acties te ondernemen die aan alle verwachte criteria voldoen. Er werd een akkoord afgesloten met Bureau Veritas voor de SAFEGUARD-certificering van onze boten. Dit label zorgt voor de juiste implementatie van de sanitaire maatregelen aan boord. Deze zijn het onderwerp geweest van een strenge audit en in het proces van een volledige opleiding van onze bemanningen.”

Dinsdag 4 juli 2023
Desgevallend transfer van Vilvoorde naar Zaventem
Heenvlucht naar Porto, transfer en check-in Amalia Rodrigues
Welkomstdrank en voorstelling van de bemanning
Optionele excursie voor beide pakketten “Porto by night”

Woensdag 5 juli 2023
Optionele Klassieke excursie “Geleid bezoek aan Porto”
Of
Optionele Dynamische excursie “Porto per tram”
Cruisen richting Regua

Donderdag 6 juli 2023
Optionele excursie voor beide pakketten “Vila Real”
Cruisen richting Barca d’Alva
Flamenco avond

Vrijdag 7 juli 2023
Optionele Klassieke excursie “Ontdekking van de stad Salamanca en haar kathedraal”
Of
Optionele Dynamische excursie “Salamanca tapas tour”

Zaterdag 8 juli 2023
Cruisen richting Pinhao
Optionele excursie voor beide pakketten “Porto wijnen en degustatie”
Diner aan boord gevolgd door een Gala avond

Zondag 9 juli 2023
Optionele excursie voor beide pakketten “Lamego”
Cruisen richting Porto
Diner aan boord gevolgd door een Fado avond

Maandag 10 juli 2023
Vrije voormiddag in Porto
Optionele Klassieke excursie “Ontdekking van Guimaraes”
Of
Optionele Dynamische excursie “Wandeling tot aan Vila Nova de Gaia”
Folklore avond

Dinsdag 11 juli 2023
Laatste ontbijt aan boord en check-out 09:00 Amalia Rodrigues
Transfer, vrije tijd in Porto en terugvlucht naar Brussel
Aankomst in Zaventem en desgevallend transfer naar Vilvoorde

Bekijk HIER alle facultatieve excursies in detail

Fotofilm vorige editie:

We vliegen heen en terug vanuit Zaventem naar Porto met Brussels Airlines in economy:

 • dinsdag 4 juli 2023 vlucht SN 3811 Brussel 10:30 – Porto 12:05
 • dinsdag 11 juli 2023 vlucht SN 3812 Porto 12:55 – Brussel 16:15

Niet aarzelen is de boodschap om vluchttoeslagen te vermijden!

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Buitenhut op het benedendek met vast raam = 2.295 €
 • 2-pers. Buitenhut op het tussendek met Frans balkon = 2.445 €
 • 2-pers. Buitenhut op het bovendek met Frans balkon = 2.495 €
 • 1-pers. Buitenhut op het benedendek met vast raam = 2.885 €
 • 1-pers. Buitenhut op het tussendek met Frans balkon = 3.035 €
 • 1-pers. Buitenhut op het bovendek met Frans balkon = 3.085 €

2- of 1-pers. Suite op het bovendek = op aanvraag
extra privé vervoer naar Vilvoorde = op aanvraag

Prijzen zijn inclusief

 • rechtstreekse Brussels Airlines lijnvluchten heen en terug naar Porto in economy
 • luchthaventaksen
 • toegang Diamond Lounge in Zaventem voor de heenvlucht
 • alle transfers ter plaatse
 • 8 dagen / 7 nachten Douro Riviercruise in All Inclusive
 • All Inclusive formule met water, wijn, bier, fruitsap en koffie, bij de maaltijden en aan de bar (behalve champagne en à la carte wijn)
 • havengelden
 • fooien aan boord
 • zonnedek met ligstoelen
 • GFC reisleider vanaf 20 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC rugzak, schoudertas, pet of 2 mondmaskers
 • BTW

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15 € dossierkosten per persoon
 • persoonlijke uitgaven
 • reisverzekering

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijvoorbeeld een annulering van de reis wegens ziekte. Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Allianz.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 6,5% op de totale reissom
 • Exclusive Selection Europe = 100% Annulerings-, Compensatie-, Reis- en Bijstandsverzekering = premie van 7,9% op de totale reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van het klassieke voorschot en saldo, betaal je ons elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen de dag van reservatie en de datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Voor onze Douro Riviercruise 2023 werken we zoals de voorbije jaren tevreden samen met CroisiEurope om de excursies te organiseren voor onze groep. Een mooi en gevarieerd aanbod, netjes per dag uitgewerkt met de nodige degustaties onderweg. Je kan één of meerdere aparte excursies uitkiezen, of gemakkelijkheid halve kiezen voor één van de twee voordelige excursiepakketten, aan jou de keuze! Hieronder lees je er alles over.

KLASSIEK EXCURSIEPAKKET

Porto by night – duur 1u – 1u30 / 26 € voor vertrek / 29 € aan boord
Vertrek op excursie om kennis te maken met Porto by night. Geniet van de schoonheid van een van de oudste steden van Europa, als werelderfgoed geklasseerd door de UNESCO tijdens een rondrit met de autocar. Porto, wereldwijd bekend bij wijnliefhebbers, ligt aan de monding van de “rio Douro”. Deze “stad van graniet” is uitgestrekt over nauwe straatjes tussen de heuvels en de meanders van de rivier. De rijkdom van het handelsverleden is nog intact gebleven. Maar de tweede grootste stad van Portugal is ook een jonge, warme stad, de hoofdplaats van een regio waar men wijn teelt en waar de oceaan heerst. U houdt natuurlijk halt om een bezoek te brengen aan het station van Sao Bento, beroemd omwille van zijn beroemde azulejos. Deze keramieken tegels vormen grote fresco’s die de grote momenten vertellen uit het verleden van de stad of die traditionele beelden uit het Portugese leven tonen. Terug instappen in de autocar.

Geleid bezoek aan Porto en wijndegustatie – duur 4u / 59 € voor vertrek / 66 € aan boord
Vertrek met de autocar aan de kaai van Villa Nova de Gaia, vlak voor de grote stad Porto en ervan gescheiden door de Douro en de beroemde Dom Luis-brug, gebouwd tussen 1881 en 1886 door ingenieur Théophile Seyrig, leerling van Gustave Eiffel. Dit is de tweede grootste stad van Portugal en is op pittoreske wijze aangelevgd op de oever van de Douro. Eerst ziet men er enkel het grijs, hier en daar doorspekt met rode dakpannen. Als men van dichterbij kijkt, dan ontdekt men vanuit het hart en oprecht de boeiende wijken met hun unieke architectuur. Het historische stadscentrum werd in 1986 door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed. Verder met het bezoek aan het Beursplein. De beurs werd in 1834 opgericht door de Handelsvereniging van Porto die er nog altijd huist. Na het beklimmen van een mooie trap in graniet en gesculpteered marmer bezoeken we de zaal van de oude handelsrechtbank, de gouden zaal en de arabische zaal, in ovalen vorm, versierd met glas-in-loodramen, arabesken, gesculpteerd hout om het Arabische stucwerk na te bootsen (materiaal dat mmarmer nabootst). Daarna een bezoek aan de’Sao Francisco-kerk, ook “gouden kerk” genoemd. Aanvankelijk was het een bescheiden klooster gebouwd door de Franciscaner monniken in de 12de eeuw. In de 15de en 16de eeuw hebben rijke families uit Porto bijgedragen tot de ontwikkeling van het gebouw en de rijkdom ervan alvorens zich te vestigen in het barokken gouden interieur in de 17de en 18de eeuw. De structuur van de kerk en de rozet van gotische oorsprong combineren de stijlen uit verschillende tijden. U keert via de Dom Luis-brug opnieuw terug naar Vila Nova de Gaia waar u een van de beroemde wijnkelders van de stad bereikt. Een van de andere glories van Porto is dat het zijn naam gaf aan de beroemde wijnen die over de hele wereld gedronken worden. U kunt dit proeven* tijdens het bezoek aan een wijnkelder in Porto. Terug instappen in de autocar.

Guimarães – duur 4u / 50 € voor vertrek / 56 € aan boord
Vanuit Porto begeven we ons met de bus naar de stad Guimarães. Rondleiding te voet in Guimarães, een charmante stad waar zich middeleeuwse en moderne wijken hebben ontwikkeld. U krijgt de gelegenheid om de kerk Nossa Senhora de Oliveira, het belangrijkste religieuze gebouw van de stad, te ontdekken. De kerk domineert het plein en wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan bouwstijlen (buitenkant). Daarna volgt een bezoek aan het paleis van de Hertogen van Braganza, dit paleis werd in de 16e eeuw gebouwd door de eerste hertog van Braganza. De architectuur van dit Paleis behoort tot de meeste opmerkelijke bouwstijlen van het Iberisch schiereiland. Terug aan boord in Porto.

Vila Real en Casa de Mateus – duur 4u / 67 € voor vertrek / 74 € aan boord
Vertrek per autocar vanuit Regua of Pinhao naar Vila Real, een klein stadje met talrijke huizen uit de 16e en 18e eeuw. Panoramische rondrit gevold door een proeverij van «Cristas de Galo», een lokaal gebak. Daarna ontdekt u het kasteeltje van Solar de Mateus, het mooiste en meest verbazende kasteel van het Noorden van Portugal. U wandelt o.a. in de prachtige tuin met buxushagen en prielen die een «tunnel van groen» vormen. Terug aan boord in Regia of Pinda waar de boot op u wacht.

Daguitstap Salamanca – duur 10u-11u / 84 € voor vertrek / 93 € aan boord
Vertrek met de autocar met onze animatrice van Barca d’Alva naar Salamanco, waar u de stadsgidsen vervoegt. Tijdens deze daguitstap ontdekt u de stad Salamanca te voet in het gezelschap van uw gidsen. Sinds 1988 staat de oude stad van Salamanca als werelderfgoed geregistreerd bij de UNESCO. De geklasseerde perimeter, die getekend is naar de indeling van het Plan Expecial de Protección y Reforma Interior (het equivalent van de Franse beschermde sector), bestrijkt het merendeel van de stad zoals deze bestond tot het midden van de 20ste eeuw. Sindsdien kent Salamanco een groeiend succes. U bezoekt de kathedraal waar de opeenvolgende uitbreidingen een combinatie van stijlen heeft gecreëerd, gaande van late gotiek tot de barok via de renaissancestijl. Daarna bezoekt u de universiteit die zijn deuren had geopend in 1218, hetgeen er een van de oudste universiteiten ter wereld van maakt. Het universiteitsgebouw, ook “Escuelas Mayores” genoemd, heeft een weelderig portaal waarin het beroemdste motief van de stad is gesculpteerd: een doodskop met een kikker erboven (het symbool van de erfzonde bestraft na de dood). Vanuit de beglaasde vestibule kunt u de prachtige bibliotheek bewonderen met rekken vol manuscripten en oude publicaties uit de 19de eeuw. U luncht in een restaurant alvorens te genieten van wat vrije tijd om in de stad te gaan wandelen. Terugkeer aan boord in Vega de Teron.

Excursie naar de wijnroute van Porto – duur 4u / 53 € voor vertrek / 59 € aan boord
Vertrek vanuit Ferradosa voor een excursie naar de “wijnroute van Porto”. Bewonder deze ongelooflijke wijngaard, die zich kilometers langs de Douro tot aan de Spaanse grens uitstrekt, en hoofdzakelijk in terrasbouw is aangelegd. We gaan naar San Salvator do Mondo en Sao Joao da Pesqueira, kleine dorpjes gelegen in de wijngaarden van de vallei “Rio Torto”. In Sao Joao da Pesqueira heeft u de mogelijkheid het centrale met bogen versierde plein te bezoeken, alsook de kapel en de witte huizen met balkon. Tijdens een stop in een quinta (wijnkelder) kunt u proeven van de beroemde Porto*. Deze reis is ook de gelegenheid om de regio en de prachtige landschappen te ontdekken. Terug aan boord in Pinhao of Folgosa.

Geleid bezoek aan Lamego – duur 4u / 53 € voor vertrek / 59 € aan boord
Vertrek met de autocar uit Regua naar Lamego voor een geleid bezoek met de autocar en te voet aan het centrum van de stad. Lamego is een prachtige bisschoppelijke en handelsstad. U ziet er het heiligdom van Nossa Senhora dos Remedios waarvan de gevel dateert uit de 18de eeuw. De witte crepi toont de elegante rondingen in graniet en domineert de trap met gekruiste leuningen, versierd met azulejos en tal van bogen. De eerste steen van het gebouw werd op 14 februari 1750 gelegd en leidde daarop tot een tempel die van boven de 700 treden de stad domineerde en een prachtig zicht biedt op de in nevel gehulde bergen. Terug aan boord in Regua.

Speciale GFC prijs per persoon voor dit volledig Klassieke excursiepakket = 372 €

 

DYNAMISCH EXCURSIEPAKKET

Porto by night – duur 1u – 1u30 / 26 € voor vertrek / 29 € aan boord
Vertrek op excursie om kennis te maken met Porto by night. Geniet van de schoonheid van een van de oudste steden van Europa, als werelderfgoed geklasseerd door de UNESCO tijdens een rondrit met de autocar. Porto, wereldwijd bekend bij wijnliefhebbers, ligt aan de monding van de “rio Douro”. Deze “stad van graniet” is uitgestrekt over nauwe straatjes tussen de heuvels en de meanders van de rivier. De rijkdom van het handelsverleden is nog intact gebleven. Maar de tweede grootste stad van Portugal is ook een jonge, warme stad, de hoofdplaats van een regio waar men wijn teelt en waar de oceaan heerst. U houdt natuurlijk halt om een bezoek te brengen aan het station van Sao Bento, beroemd omwille van zijn beroemde azulejos. Deze keramieken tegels vormen grote fresco’s die de grote momenten vertellen uit het verleden van de stad of die traditionele beelden uit het Portugese leven tonen. Terug instappen in de autocar.

Porto per tram en bezoek aan het Portugese trammuseum – duur 4u / 103 € voor vertrek / 114 € aan boord
Vertrek per autocar vanuit Vila Nova de Gaia tot aan het stadscentrum van Porto. Daar gaat u aan boord van de tram van Porto voor een aangename ontdekking van de stad. Hij brengt u tot aan de monding van de Douro. Tijdens het bezoek houden we halt aan het trammuseum – Museu do Carro Electrico – dat ingericht is in de vroegere thermo-elektrische centrale die zich langs de Douro rivier bevindt. Het museum zal u door de tijd doen reizen, want u krijgt een overzicht van meer dan een eeuw geschiedenis van de stad. Het herbergt een rijke collectie trams en diverse vervoermiddelen die vroeger in Porto gebruikt werden. We ronden de tocht af in de oude binnenstad van Porto met een proeverij van lokale specialiteiten. Terugkeer met de bus.

Wandeling langs de Douro – duur 3u / 60 € voor vertrek
Vertrek in autocar tot aan de monding van de Douro. We wandelen met onze gids langs de Douro om daarna via Sao Pedro de Afurada te flaneren. We genieten van een adembenemend uitzicht over de stad Porto en haar welbekende wijk Ribeira. Daarna begeven we ons naar Vila Nova de Gaia waar de wijnkelders (“chais”) van Porto zich bevinden. Bezoek aan de kelders gevolgd door een wijnproeverij*. We keren te voet terug naar de kade Quebrantoes.

Vila Real en Casa de Mateus – duur 4u / 67 € voor vertrek / 74 € aan boord
Vertrek per autocar vanuit Regua of Pinhao naar Vila Real, een klein stadje met talrijke huizen uit de 16e en 18e eeuw. Panoramische rondrit gevold door een proeverij van «Cristas de Galo», een lokaal gebak. Daarna ontdekt u het kasteeltje van Solar de Mateus, het mooiste en meest verbazende kasteel van het Noorden van Portugal. U wandelt o.a. in de prachtige tuin met buxushagen en prielen die een «tunnel van groen» vormen. Terug aan boord in Regia of Pinda waar de boot op u wacht.

Salamanca tapas tour – 115 € voor vertrek / 128 € aan boord
Vertrek per autocar met het animatieteam van Barca d’Alva naar Salamanca. Afspraak met uw lokale gids voor een tapas degustatie in verschillende etablissementen in het hart van Salamanca. U ontdekt de Spaanse levensstijl door te proeven van tal … (wordt vervolgd)

Excursie naar de wijnroute van Porto – duur 4u / 53 € voor vertrek / 59 € aan boord
Vertrek vanuit Ferradosa voor een excursie naar de “wijnroute van Porto”. Bewonder deze ongelooflijke wijngaard, die zich kilometers langs de Douro tot aan de Spaanse grens uitstrekt, en hoofdzakelijk in terrasbouw is aangelegd. We gaan naar San Salvator do Mondo en Sao Joao da Pesqueira, kleine dorpjes gelegen in de wijngaarden van de vallei “Rio Torto”. In Sao Joao da Pesqueira heeft u de mogelijkheid het centrale met bogen versierde plein te bezoeken, alsook de kapel en de witte huizen met balkon. Tijdens een stop in een quinta (wijnkelder) kunt u proeven van de beroemde Porto*. Deze reis is ook de gelegenheid om de regio en de prachtige landschappen te ontdekken. Terug aan boord in Pinhao of Folgosa.

Geleid bezoek aan Lamego – duur 4u / 53 € voor vertrek / 59 € aan boord
Vertrek met de autocar uit Regua naar Lamego voor een geleid bezoek met de autocar en te voet aan het centrum van de stad. Lamego is een prachtige bisschoppelijke en handelsstad. U ziet er het heiligdom van Nossa Senhora dos Remedios waarvan de gevel dateert uit de 18de eeuw. De witte crepi toont de elegante rondingen in graniet en domineert de trap met gekruiste leuningen, versierd met azulejos en tal van bogen. De eerste steen van het gebouw werd op 14 februari 1750 gelegd en leidde daarop tot een tempel die van boven de 700 treden de stad domineerde en een prachtig zicht biedt op de in nevel gehulde bergen. Terug aan boord in Regua.

Speciale GFC prijs per persoon voor dit volledig Dynamisch excursiepakket = 453 €

Gelieve uw excursies per kerende te bevestigen via email naar info@goforcruise.be

Betaling via bankoverschrijving op onze ING rekening = BE08 3300 7410 3913

Ter info, tijdens een cruise is alles vrijblijvend, alles kan niets moet… Dus ook dit excursievoorstel.

Go For Cruise en GFC reisleiders zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, wijzigingen in het programma in functie van verkeer, klimaat, stakingen en alle andere uitzonderlijke omstandigheden buiten onze goede wil om. Indien bepaalde excursies geheel of gedeeltelijk niet kunnen uitgevoerd worden wegens onvoorziene omstandigheden, overmacht, enzovoort, wordt het niet genoten excursiegedeelte financieel gecompenseerd met een GFC krediet dat in de nabije of verre toekomst kan gebruikt worden als korting bij een volgende Go For Cruise reservatie.

Deel deze reis met iemand

Icon 21 februari 2024
Icon

Uitnodiging GFC en HAL Event 2024

Vanaf €40

detail Boek nu
Icon 30 november tot 1 december 2023
Icon

Go For Cruise Event 2023

Vanaf €20

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
Icon 2 augustus 2018 tot 9 augustus 2018
Icon Sevilla

Guadalquivir Riviercruise
2 augustus tot 9 augustus 2018

Vanaf €1.286

detail Boek nu
Icon 2 tot 8 september 2020
Icon Düsseldorf

Luxe Kortbij Riviercruise
2 tot 8 september 2020

Vanaf €1.085

detail Boek nu