Go for Cruise

Go For Cruise Event
15 oktober 2020

Go For Cruise Event
15 oktober 2020

vanaf €15
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Luchtfoto
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Auditorium
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Aperitief
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Bistronomy
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Crew
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Luchtfoto
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Auditorium
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Aperitief
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Bistronomy
Go For Cruise Event 2020 - Living Tomorrow - Crew

Van harte welkom iedereen op deel 1 van ons Go For Cruise Event 2020!

 

Wat mag je verwachten?

Op een ludieke wijze nemen we je een hele namiddag op wereldreis met heel veel foto’s, filmpjes en anekdotes, tijdens de Presentatie van ons Go For Cruise Belevingsboek 2021-2022.

Voor de talrijke gastronomische liefhebbers onder jullie, voorzien we een Bistronomy avond, te beginnen met het aperitief en bijhorende hapjes, gevolgd door een aan tafel opgediend verrassingsmenu met aangepaste wijnen.

Perfecte omstandigheden om pakken reisinspiratie op te doen, ervaringen te delen en herinneringen op te halen, dit alles in een origineel en hedendaags kader, we kijken uit naar jouw aanwezigheid!

 

Praktische informatie

Voor de Presentatie overdag van het tegen dan nieuwe Go For Cruise belevingsboek 2021-2022 bedraagt de deelnameprijs 15 € per persoon, inclusief onthaal met koffie, water, versnaperingen, … Lees HIER hoe je je 15 € deelnameprijs terugbetaald kan krijgen.

Voor de Bistronomy avond betaal je 75 € per persoon inclusief aperitief, 3-gangen menu, aangepaste wijnen, water en koffie. Lees HIER hoe je je 75 € deelnameprijs terugbetaald kan krijgen.

Plaats van het gebeuren is Living Tomorrow in Vilvoorde, de makkelijk bereikbare ontmoetingsplaats waar marketing en innovatie op een unieke manier met elkaar worden gecombineerd.

 

Inschrijven

Inschrijven doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld er tevens ook bij of we jou mogen noteren voor de Presentatie en/of de Bistronomy avond. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Aandachtige lezers zien deel 1 staan, inderdaad, ons Go For Cruise Event wordt als het ware ontkoppeld. Naast de lancering van ons Belevingsboek en de Bistronomy avond op 15 oktober 2020, plannen we in de toekomst nog andere feestelijke activiteiten, waarover meer details later.

 

Interesse in

Belevingsboek
Bistronomy

 

Zo ging het er de voorbije jaren aan toe

Go For Cruise Event 2019
Go For Cruise Event 2018

Go For Cruise Event 2017
Go For Cruise Event 2016
Go For Cruise Event 2015
Go For Cruise Event 2014
Go For Cruise Event 2013
Go For Cruise Event 2012

Living Tomorrow is een veelzijdige eventlocatie in een inspirerend kader

Ideaal gelegen in een groen kader, makkelijk bereikbaar aan de Brusselse Ring, voldoende parkeergelegenheid. Living Tomorrow is behoorlijk indrukwekkend en begon in 1995 als Huis van de Toekomst, maar is inmiddels geëvolueerd naar een veel breder innovatie- en demonstratieplatform.

Dat Living Tomorrow mensen boeit, bewijzen de hoge bezoekersaantallen. Jaarlijks worden er meer dan 150.000 bezoekers ontvangen, waaronder zo’n 15.000 studenten. Zelfs Microsoft-oprichter Bill Gates kwam al een kijkje nemen en was onder de indruk.

Voor Go For Cruise betekent half oktober Nieuwjaar. Het ‘oude’ jaar wordt waardig afgesloten met talrijke leuke herinneringen, grappige verhalen, bijhorende foto’s en filmpjes allerhande.

Tegelijk wordt het ‘nieuwe’ jaar ingezet met een vers-van-de-pers Belevingsboek vol interessante reisinspiratie voor 2021 en 2022, waarover we jullie met veel enthousiasme zullen informeren en één en ander graag toelichten in comfortabele omstandigheden.

Kom op donderdag 15 oktober 2020 plaats nemen in een hypermodern auditorium en laat je rondleiden in de wereld van de Go For Cruise begeleide groepsreizen en cruises, voor ieder wat wils, binnen en buiten Europa, naar het Noorden en het Zuiden, van enkele dagen tot enkele weken, … We ontvangen jullie van harte met een drankje en versnaperingen.

De deelnameprijs bedraagt 15 € per persoon, een minimale bijdrage om geïnteresseerde bezoekers aan te trekken. Wanneer je tijdens de pauze of na afloop overtuigd bent geraakt van jouw droomreis, en we mogen je reservatie noteren dezelfde dag, dan wordt de 15 € deelnameprijs per persoon met plezier in mindering gebracht op je bestelbon en ben je dus gratis aanwezig geweest!

Wanneer je nog even bedenktijd nodig hebt, of de agenda je reisplannen voorlopig nog niet toelaat, niet getreurd want dan heb je minstens een fijne en leerrijke namiddag beleefd aan een zeer democratisch prijsje.

We zien jullie niet graag verzeild geraken in de drukke avondspits, dus beginnen we ruim voor de lastige momenten op onze Belgische wegen, en we eindigen op het moment dat de avondfiles alweer opgelost geraken, met andere woorden geen stress onderweg!

Programma

. 14:30 – 15:00  Ontvangst met koffie, thee, fruitsap, water, frisdranken en versnaperingen
. 15:00 – 16:30  Presentatie deel 1 Go For Cruise Belevingsboek 2021-2022
. 16:30 – 17:00  Pauze met koffie, thee, fruitsap, water, frisdranken, versnaperingen en fruitsla
. 17:00 – 18:30  Presentatie deel 2 Go For Cruise Belevingsboek 2021-2022
. 18:30 – 19:00  Vraag en antwoord

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld tevens of we jou mogen noteren voor de Presentatie en/of de Bistronomy avond. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Ook interesse in
Bistronomy

Het staat je vrij om foto’s en filmpjes vanop ons Go For Cruise Event te posten op je Facebook, Instagram, … Het zou fijn zijn als je er telkens de hashtag #gfcevent2020 wil bij vermelden.

Het team van The Bistronomy laat ons proeven van de gastronomische toekomst

Geen inspirerend evenement zonder de gepaste culinaire omkadering. The Bistronomy staat voor een modern, maar toch warm en luxueus interieur. Het cateringteam onder leiding van Marc Clément zorgt, geheel in de filosofie van Living Tomorrow, voor een eigentijdse toets op het bord.

In The Bistronomy zijn we aan het goede adres voor een verfijnde keuken. Topchef Marc Clément, die zijn strepen in de restaurant wereld reeds ruimschoots heeft verdiend, staat er zelf aan het fornuis en verwelkomt ons in de gastronomische toekomst met een fijn menu. De gerechten worden bereid met innovatieve technieken en volgens de inzichten van Marc.

Donderdag 15 oktober 2020 wordt een topdag, daar wil (moet?) jij uiteraard ook bij zijn, en wij kijken er alleszins naar uit om lekker te tafelen in jullie aangenaam gezelschap!

Zoals het hoort starten we de avond met een fijn ontvangst in de vorm van Aperitief The Bistronomy. Proost alvast met een glaasje cava, aperitief van het huis of fruitsap, begeleid door de nodige versnaperingen en gastronomische hapjes.

Vervolgens laten we ons verrassen met een 3-gangen Bistronomy Menu. Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, vergezeld van water, aangepaste wijnen en koffie.

De deelnameprijs bedraagt 75 € per persoon, een voordelige prijs voor de inhoud en kwaliteit dat wordt aangeboden. Wanneer we tijdens de avond jouw reservatie mogen noteren voor een reis uit ons nieuw Belevingsboek 2021-2022, dan maak je kans om de 75 € deelnameprijs per persoon in mindering te zien verschijnen op je bestelbon, en heb je dus een hele avond gratis genoten!

In de loop van de avond zal een onschuldige hand 2 winnaars trekken uit het aantal ingevulde bestelbonnen. Wanneer je niet bij de winnaars behoort, geen nood, dan heb je gegarandeerd een lekkere en aangename Bistronomy avond beleefd aan een democratische prijs.

Programma

. 19:15 – 20:15  Aperitief The Bistronomy
. 20:15 – 23:00  Bistronomy Menu

Niet vermelde dranken zijn niet inbegrepen en ter plaatse à la carte te betalen.
Vrije tafelverdeling, of open seating, spreek dus gerust onder mekaar af wie bij wie wil zitten.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld tevens of we je mogen noteren voor de Bistronomy avond en/of de Presentatie. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Ook interesse in
Belevingsboek

Vraag ons naar de beste tarieven van beschikbare hotelkamers indien je het veilig en comfortabel wil houden. Diverse 2-, 3- en 4-sterren hotels in de buut op zo’n 4 à 10 km van Living Tomorrow.

Het staat je vrij om foto’s en filmpjes vanop ons Go For Cruise Event te posten op je Facebook, Instagram, … Het zou fijn zijn als je er telkens de hashtag #gfcevent2020 wil bij vermelden.

Alaska Deluxe Cruise 2020 - Hubbard Gletsjer
Icon 2 tot 19 mei 2020
Icon Vancouver

Alaska Deluxe Cruise
2 tot 19 mei 2020

Vanaf €3.645

detail Boek nu
GoForCruise-BaltischeCruise-Tallinn
Icon 10 tot 24 mei 2020
Icon Amsterdam

Baltische Cruise
10 tot 24 mei 2020

Vanaf €2.745

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Koper2
Icon 26 mei tot 4 juni 2020
Icon Barcelona

Middellandse Celebrity Cruise
26 mei tot 4 juni 2020

Vanaf €VOLZET

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Flam
Icon 31 mei tot 7 juni 2020
Icon Amsterdam

Noorse Fjorden Cruise
31 mei tot 7 juni 2020

Vanaf €1.595

detail Boek nu