Go for Cruise

Go For Cruise Event 2023

Go For Cruise Event 2023

vanaf €20

Van harte welkom iedereen op ons Go For Cruise Event 2023!

Is voorbij, bekijk HIER de fotofilm

Wat mag je verwachten?

Het is (te) lang geleden dat Go For Cruise nog eens verzamelen geblazen heeft op een gezellige wijze in eigen land, om reisinspiratie op te doen, om voorbije of toekomstige medereizigers (terug) te ontmoeten, … kortom om gezellig samen te zijn!

Bij deze is het volgende GFC Event een feit en mag je gerust stellen dat het een lekker brouwsel geworden is, want we koppelen een bezoek aan de abdijbrouwerij van Grimbergen, uiteraard met proeverij, aan een heerlijke GFC lunch of diner in Het Fenikshof.

Perfecte omstandigheden om pakken inspiratie op te doen, ervaringen te delen en herinneringen op te halen, dit alles in een uniek en origineel kader, wij kijken alvast uit naar jouw aanwezigheid!

 

Praktische informatie?

Go For Cruise Event vindt plaats op donderdag 30 november 2023 in 2 sessies, een bezoek in de voormiddag met aansluitend lunch, of een 2de kans in de namiddag met vervolgens diner.

De 3de sessie op vrijdag 1 december 2023 met namiddag bezoek gevolgd door een diner, is intussen volledig volzet.

Alle sessies zijn telkens bedoeld voor maximum 50 personen, dus zorg dat je er zeker bij bent en reserveer nu al je plaats voor de gezelligste bijeenkomst van het jaar!

Voor het bezoek aan de abdijbrouwerij met proeverij bedraagt de deelnameprijs 20 € per persoon, lees er HIER alles over.

Voor de GFC lunch of diner betaal je 55 € per persoon inclusief 3-gangen menu en bijhorende dranken, lees er HIER alles over.

Adres is Abdijstraat 20 te 1850 Grimbergen, ruime gratis parking, zie ook Google Maps

 

Inschrijven?

Inschrijven doe je door ons een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op nummer 02/253.38.87.

Vermeld tevens of we jou mogen noteren op donderdag (2 sessies) voor het abdijbrouwerij bezoek in de voor- of namiddag, en/of voor de GFC lunch of diner.

We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

 

Interesse in
Abdijbrouwerij bezoek
GFC lunch of diner

Of maak deel uit van De Slimste Ploeg Ter Wereld

Abdijbrouwerij Grimbergen

In de oude abdij van Grimbergen wordt al bijna duizend jaar bier gebrouwen. Met de wedergeboorte van de microbrouwerij werd er nieuw leven geblazen in de brouwtraditie.

Geïnspireerd op het werk van voorvaderen, gecombineerd met het  streven naar kwaliteit, met als motto “we brew happy here“!

Go For Cuise wil jullie op donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2023 heel graag laten kennis maken met deze unieke brouwerij in het centrum van Grimbergen, de Parel van Brabant.

Een professionele gids begeleidt ons doorheen de tour en neemt ons exclusief mee naar de tuinen van de abdij.

Bekijk samen met ons dit rijk erfgoed en ontdek welke bieren jouw smaakpapillen kunnen bekoren, want uiteraard hoort er een lekkere tasting of proeverij bij, voorafgaand aan of aansluitend op de rondleiding, met bijpassende hapjes (ook met niet-alcoholische alternatieven).

We plannen 2 bezoeksessies op donderdag 30 november 2023, in de voormiddag om 10:30 en in de namiddag (nog 15 plaatsen!) om 16:30 (intussen volzet!), voor telkens 2 groepen van maximum 25 personen, met aansluitend een lekkere GFC lunch of diner in het mooie kader van Het Fenikshof.

De herhaling op vrijdag 1 december 2023 in de namiddag om 16:30, eveneens voor telkens 2 groepen van maximum 25 personen, gevolgd door een uitnodigend GFC diner, is intussen volledig volzet.

Concreet hebben we dus 50 plaatsen beschikbaar voor de abdijbrouwerij in de voor- of namiddag, met aansluitend etentje in goed GFC gezelschap, waarover je HIER alles kan lezen en kiezen.

De deelnameprijs voor de rondleiding en proeverij bedraagt 20 € per persoon.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87.

Vermeld tevens op welke dag we jou mogen noteren voor het abdijbrouwerij bezoek in de voor- of namiddag, en/of voor de GFC lunch of diner.

We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Het staat je vrij om foto’s en filmpjes vanop ons Go For Cruise Event te posten op je Facebook, Instagram, … Het zou fijn zijn als je er telkens de hashtag #gfcevent2023 wil bij vermelden.

Meer over het abdijbierverhaal van Grimbergen

Welkom in Het Fenikshof

Het Fenikshof in hartje Grimbergen, naast de abdijbrouwerij, staat garant voor een kwaliteitsvolle culinaire ervaring, gekoppeld aan een attente service.

Donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2023 worden Go For Cruise topdagen, daar wil (moet?) jij uiteraard ook bij zijn, en wij kijken er alleszins naar uit om lekker te tafelen in jullie aangenaam gezelschap!

Na een ongetwijfeld leerrijk bezoek aan de abdijbrouwerij inclusief proeverij, verwachten we jullie in The Last Supper Room van Het Fenikshof, voor een heerlijke 3-gangen GFC lunch of diner. Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, vergezeld van water, wijnen, koffie, …

Concreet hebben we 50 plaatsen beschikbaar voor de GFC lunch en 75 plaatsen voor het GFC diner, met al of niet voorafgaand brouwerijbezoek, waarover je HIER alles kan lezen en kiezen.

De deelnameprijs bedraagt 55 € per persoon, inclusief menu en bijhorende dranken tijdens een aangename middag of avond in het fijne gezelschap van voorbije of toekomstige medereizigers.

Vanaf heden kan iedereen zijn of haar eigen 3-gangen menu samenstellen, met telkens een mooi gevarieerde keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserten, zijnde:

Salade Waldorf met gerookte eend (= SW)
of
Wildkroketjes met crème van gebakken pompoen en mosterddressing (= WK)
***
Filet van Groenlandse koolvis met preipuree, kappertjes en mosterd (= GK)
of
Stoverij van hert met appel, veenbes en amandelkroketjes (= SH)
***
Mascarpone met gemarineerde ananas en coulis van passievrucht (= MA)
of
Crumble van appel, peer en rozijnen geserveerd met vanille-ijs (= CA)

Vergeet niet om je menukeuze door te geven uiterlijk vrijdag 24 november 2023 AUB!

Tijdens dit gezellig onderonsje komen jullie meer te weten over onze GFC afreizen 2024-2025 met een zeer divers aanbod. Tussen, voor en na al het lekkers, geven we graag een woordje extra uitleg over onze begeleide groepsreizen en -cruises.

Ons aanbod kan je chronologisch bekijken vanaf onze webpagina: GFC chronologisch

En uiteraard is het Go For Cruise team de hele tijd van de partij voor een gezellige babbel en om al je vragen te beantwoorden.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87.

Vermeld tevens op welke dag we jou mogen noteren voor het abdijbrouwerij bezoek in de voor- of namiddag, en/of voor de GFC lunch of diner. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details, en eerstdaags volgt de menukeuze.

Opgelet, donderdag kan nog momenteel, maar vrijdag is intussen helemaal volzet.

Het staat je vrij om foto’s en filmpjes vanop ons Go For Cruise Event te posten op je Facebook, Instagram, … Het zou fijn zijn als je er telkens de hashtag #gfcevent2023 wil bij vermelden.

Icon 21 februari 2024
Icon

Uitnodiging GFC en HAL Event 2024

Vanaf €40

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
Icon 2 augustus 2018 tot 9 augustus 2018
Icon Sevilla

Guadalquivir Riviercruise
2 augustus tot 9 augustus 2018

Vanaf €1.286

detail Boek nu
Icon 2 tot 8 september 2020
Icon Düsseldorf

Luxe Kortbij Riviercruise
2 tot 8 september 2020

Vanaf €1.085

detail Boek nu
Go For Scheveningen 2020 d
Icon 15 tot 16 september 2020
Icon

Go For Scheveningen
15 tot 16 september 2020

Vanaf €375

detail Boek nu