Go for Cruise

Go For Thailand
6 tot 25 november 2023

Go For Thailand
6 tot 25 november 2023

vanaf €4.385
GoForCruise-Thailand-Bangkok
Azië Celebrity Cruise 2022 - Thailand - Bangkok - b
GoForCruise-Thailand-Bangkok
Azië Celebrity Cruise 2022 - Thailand - Bangkok - b

Een primeur en wat voor één: onze allereerste Go For Thailand is een feit!

Zoals je van Go For Cruise gewoon bent, hebben we voor deze originele rondreis een zeer volledig en kwalitatief aanbod uitgewerkt met een 100% uniek programma. Op een leerrijke manier en met een vleugje humor nemen we jullie graag op sleeptouw door het fascinerend land van de glimlach.

Thailand heeft zo veel mogelijkheden! Zwemmen bij de kristalheldere watervallen van Erawan Nationaal Park, fietsen door de straten van Bangkok en een “local” helpen met het maken van de lekkerste Thaise gerechten, …

Het zijn maar enkele hoogtepunten uit het programma van deze fantastische reis. Afsluiten doen we met de voetjes in het zand tijdens enkele realxe vrije dagen in Khao Lak, zalig wordt het!

Hier krijg je geen spijt van, laat je Nederlandstalig begeleid onderdompelen in en ontdek met ons Thailand op een unieke manier en in de juiste periode, wanneer het zonnig en droog is.

Logeren doen we in luxe hotels en onze formule is inclusief talrijke maaltijden, verplaatsingen, toegangen, … Geen onaangename verrassingen, je hebt het begrepen, grijp je kans en ontdek Thailand op een onvergetelijke wijze!

Maandag 6 november 2023
Heenvlucht Brussel – Abu Dhabi – Bangkok.

Dinsdag 7 november 2023 – Bankgok
Aankomst in Bangkok, transfer naar ons hotel. Deze eerste dag doen we het rustig aan, we nemen de tijd om te bekomen van de vlucht, te wennen aan het klimaat en de Thaise cultuur. Bangkok is de perfecte start voor ons avontuur, van het drukke Chinatown tot de groene buitenwijken en van een hippe skybar tot de mooiste tempels.  Vervelen doen we ons niet. Overnachting in Avani Riverside Hotel op basis van ontbijt.

Woensdag 8 november 2023 – Bangkok (O-L)
Vandaag  verkennen we de belangrijkste culturele hoogtepunten van Bangkok. We zijn getuige van een chanting-ritueel van de monniken in Wat Pho, één van de oudste tempels van Bangkok met de grootste liggende Boeddha (45m) in het land. In het Grand Palace bezoeken we de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha (Wat Pra Kaew), het meest vereerde heiligdom in het Koninkrijk. Na een pauze voor een typisch, inbegrepen, lokale Thaise lunch in familiestijl, stappen we aan boord van een longtailboot voor een cruise door het doolhof van de khlongs (oude grachten) van Bangkok. We stoppen bij het fascinerende Artist’s House (Baan Silapin), een eeuwenoud teakhouten huis dat is omgebouwd tot een galerij met lokale kunstwerken en fotografie. Terug op de Chao Phraya-rivier eindigt de dag met een bezoek aan de bekende Wat Arun, de Tempel van de Dageraad, de meest iconische van de meer dan 31.000 tempels in het hele land. Daarna transfer naar het hotel en de rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting in Avani Riverside Hotel op basis van ontbijt.

Donderdag 9 november 2023 – Bangkok (O-L)
Vandaag maken we een fietstocht in Bang Kachao, de groene long van Bangkok, we krijgen een glimp van die kant van de stad die reizigers zelden ervaren en ontmoeten de families die dit gebied hun thuis noemen. We krijgen een korte briefing, nemen de fiets in ontvangst en laten het fietsavontuur beginnen. We fietsen langs nieuwe herenhuizen en maken kennis met enkele mensen uit de buurt. We stappen binnen in een kleuterschool die wordt gesponsord door onze lokale partner en stoppen onderweg voor een welverdiende traktatie. Hierna springen we aan boord van een longtailboot voor de korte reis naar Bang Kachao en fietsen over paden door weelderige vegetatie, in de schaduw van kokospalmen en bananenbomen. Als inbegrepen lunch staat er vandaag Pad Thai of Fried Rice op het menu. We brengen tijd door in een boeddhistische gemeenschapstempel en krijgen zo iets meer inzicht in het boeddhisme. We blijven fietsen naar de pier en maken een korte boottocht terug naar de drukte van Bangkok. Eens de fietsen ingeleverd, kunnen we wat ontspannen en genieten van de omgeving van het hotel. Overnachting in Avani Riverside Hotel op basis van ontbijt.

Vrijdag 10 november 2023 – Bangkok / Kanchanaburi (O-L-D)
Onze gids wacht ons op en brengt ons naar de oude vissershaven van Samut Songkram, plaatselijk bekend als Maeklong, of bekend om zijn spoorwegmarkt. Het station staat midden op een enorme, lokale markt en zit meestal vol met mensen. Voor het station gebruiken verkopers de ruimte tussen de rails voor hun bakjes groenten, fruit en vis. We lopen samen door de markt langs de sporen tot de trein arriveert! Later maken we ook een stop bij het drukke Damnoen Saduak, de bekendste drijvende markt van Thailand, waar je wat vrije tijd hebt om de wereldberoemde markt op eigen gelegenheid te verkennen. Lunchen doen we in een lokaal restaurant, waarna we verder rijden naar het uitstekende Hellfire Museum in de provincie Kanchanaburi. Hellfire Pass is een 500 meter lange en 26 meter diepe stuk rots dat werd uitgegraven door krijgsgevangenen en bedoeld was om de ‘Death Railway’ zijn route van Bangkok naar Yangon te laten vervolgen. Soldaten werden gedwongen om de rots te verwijderen met niet meer dan houwelen, hamers en hun blote handen. Het Hellfire Pass Memorial Museum is gewijd aan de Australiërs en andere geallieerde krijgsgevangenen en Aziatische arbeiders die tijdens WO II hebben geleden en zijn omgekomen bij Hellfire Pass en elders in de regio Azië-Pacific. Het museum legt het verhaal uit waarom en hoe de spoorlijn werd gebouwd en probeert de ontberingen en het lijden over te brengen van zovelen die werden gedwongen om in extreem barre omstandigheden te werken. Na een bezoek aan het museum gaan we verder op het wandelpad door de pas en luisteren ondertussen naar meer verhalen over deze spoorlijn. Daarna maken we de korte transfer naar de beroemde Kwai Noi-rivier en gaan aan boord van een longtailboot die een prachtig bergachtig junglelandschap passeert op weg naar Float House. Overnachting in Float House The River Kwai op basis van halfpension.

Zaterdag 11 november 2023 – Kanchanaburi (O-L)
Na het ontbijt varen we verder met onze longtailboot langs een prachtig landschap voordat we terug keren naar onze minibus voor een bezoek aan het Erawan National Park. We brengen de ochtend door in het Nationaal Park en bewonderen de prachtige watervallen. Wie wil, kan helemaal naar de top van de watervallen lopen of zwemmen in het kristalheldere water op een van de vele niveaus van de watervallen. Na een eenvoudige Thaise lunch bij de watervallen gaan we naar het treinstation van Nam Tok om een ​​deel van de beruchte Birma-spoorweg te doen. Gebouwd in WO II in opdracht van Japanse krijgsgevangenen en dwangarbeiders, reizen we op het meest schilderachtige deel van de route langs de rivier de Kwai en over het Wampo-viaduct waar de trein afremt als hij oversteekt. Daarna stappen we uit de trein en rijden naar Kanchanaburi om tijd door te brengen bij de wereldberoemde Bridge over the River Kwai. Overnachting in Hotel U Inchantree op basis van ontbijt.

Zondag 12 november 2023 – Kanchanaburi / Ayutthaya (O-L)
We reizen verder naar onze volgende bestemming Ayutthaya. We rijden in 3 uur naar Ban-Pa In om de Wat Niwet Thammaprawat te bezoeken, die alleen per kabelbaan te bereiken is en wordt beheerd door monniken. Een leuke ervaring! We vervolgen onze weg naar Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van Thailand. Meer dan 400 jaar geleden een machtig koninkrijk dat later werd geplunderd door de Birmezen. We stappen aan boord van een traditionele teakhouten rijstboot en genieten van een heerlijk Thais feestmaal tijdens een ontspannende cruise rond Ayutthaya en genieten van het schilderachtige uitzicht op de oude hoofdstad. We drijven langzaam langs de oude monumenten en observeren het dagelijkse leven vanuit het comfort van ons schip. Daarna ontdekken we Ayutthaya op eigen tempo per Tuk Tuk,  stop bij de indrukwekkende oude ruïnes die je interesseren en breng er zo veel tijd door als je wilt, allemaal in het comfort van de wetenschap dat je vervoer onderweg op je wacht. Stop zeker bij Wat Mahatat, een grote tempel met een Boeddhahoofd verstrengeld in de wortels van een banyanboom. Een andere niet te missen stop is Wat Phra Si Sanphet, de belangrijkste, gebouwd om het privé-woonpaleis van de koning te zijn voordat het een klooster werd. Beklim steile trappen in de prang bij Wat Ratchaburana, met zijn Indiase architectonische invloeden, voor een panoramisch uitzicht over het hele complex. Met zoveel tempels en monumenten op deze UNESCO-werelderfgoedlocatie om te ontdekken, wordt het een onvergetelijke ervaring. Overnachting in Hotel Kantary op basis van ontbijt.

Maandag 13 november 2023 – Ayutthaya / Sukhothai (O-L)
De voormiddag staat volledig in teken van onze rit naar Sukhothai. Lunchen doen we onderweg in een lokaal restaurant. Na de middag checken we in bij het hotel en starten onze fietstocht vanaf de Oostelijke Poort. We zullen Wat Chang Lom, Wat Si Chum, Wat Mahathat en vele tempels van de beroemde oude ruïnes van Sukhothai verkennen. Sukhothai is Thailand’s mooiste historische stad en staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze fietstour biedt ons een begeleide culturele ervaring, waar we leren over de geschiedenis en complexe architectuur van Sukhothai, evenals het verhaal van het boeddhisme in Thailand. Overnachting in Hotel Sriwilai Sukhothai Resort op basis van ontbijt.

Dinsdag 14 november 2023 – Sukhothai / Chiang Mai (O-L)
Er staat opnieuw een langere rit op het programma, tijd om een beetje uit te rusten terwijl we rijden richting Chiang Mai. Onderweg bezoek aan Si Satchanalai Historical Park, aan de oever van de Yom-rivier. Deze historische site van de oude stad Si Satchanalai, de op een na grootste stad na Sukhothai tijdens zijn gloriedagen, herbergt de overblijfselen van wat vroeger paleizen, tempels en huizen waren. Hoogtepunten van dit historische park, zijn Wat Chedi Chet Thaeo, een mausoleum gebouwd om de overblijfselen van de heersende families te verankeren, en Wat Chang Lom, één van de grootste en best bewaarde tempels in het gebied. Wie bij valavond nog genoeg energie heeft, kan de welbekende avondmarkt bezoeken. Overnachting in Hotel Rati Lanna op basis van ontbijt.

Woensdag 15 november 2023 – Chiang Mai (O-L)
Bereid je voor op een Chiang Dao Hilltribe avontuur van een hele dag, ontmoet inheemse stammen in hun dorpen, bezoek een lokale markt, ga de rivier af op een bamboevlot en verken het gebied te voet. We rijden naar het platteland van Chiang Dao dat wordt bewoond door mensen van de Akha, Lisu, Lahu, Palong (ook bekend als Dara-ang) en Karen-stammen. Het is een overwegend agrarisch gebied omringd door beboste bergen. In dit gebied verbouwen mensen veel gewassen zoals maïs, cassave en rijst, evenals verschillende fruitbomen. Onze eerste stop vandaag is bij de lokale markt in Mae Malai, waar de gids uitleg geeft over de kruiden en groenten die in de Thaise keuken worden gebruikt, evenals de vreemde soorten voedsel en de andere lokale producten die je hier kunt vinden. Daarna nemen we plaats op een bamboevlot voor een ontspannende ervaring. Verder naar Chiang Dao. Hier stoppen we bij het Dara-ang dorp Pang Daeng Nai, waar de meeste vrouwen nog traditionele kleding dragen. Na een bezoek aan een klein koninklijk project, wandelen we door het beschermde gemeenschapsbos naar Mae Chon, een ander dorp in Dara-ang. Het pad gaat op en neer, maar er is voldoende tijd voor wat uitleg over flora en genieten van de rust van het bos. Mae Chon is onze eindbestemming. Het laatste deel van de wandeling voert ons door de plantages en velden van de dorpen. Onze gids leidt ons rond in het dorp en geeft uitleg over het dorpsheiligdom en de ‘huja rawl’, het ‘dorpshart’. De Dara-ang-vrouwen zijn uitstekende wevers en maken prachtig textiel dat in het dorp voor zeer redelijke prijzen te koop is. Na deze wandeling stappen we weer in het busje en gaan we terug naar Chiang Mai. Als er voldoende tijd is, maken we op de terugweg een stop bij een orchideeënkwekerij. Overnachting in Hotel Rati Lanna op basis van ontbijt.

Donderdag 16 november 2023 – Chiang Mai / Pai (O-L)
Transfer van Chiang Mai naar Pai. Maar voordat we naar Pai reizen, bezoeken we de beroemdste bezienswaardigheid van Chiang Mai: Wat Prathat Doi Suthep, de tempel op de 1.676 meter hoge Doi Suthep. Beklim de trap van 300 treden, geflankeerd door naga’s, of neem de kabelbaan naar boven (donatie van 50 baht). Met helder weer zijn de uitzichten ongelooflijk. Daarna rijden we verder naar Pai en maken een stop bij Mork Fa Waterfall waar het bassin groot genoeg is om een ​​verfrissende duik te nemen. Indien we voldoende tijd hebben, kunnen we vrijblijvend ook de warmwaterbronnen van Pong Duet bezoeken. Bij Pong Duet zijn er een paar grote en wat kleinere warmwaterbronnen die het water over het gebied verspreiden, waardoor er kleine beekjes met heet water en stoomwolken in het bos ontstaan. Soms barst de geiser uit een 2 meter hoge fontein van water met een temperatuur tussen de 90 en 99 graden Celsius. Lunch onderweg in een lokaal restaurant. Vlak voor we toekomen in Pai, stoppen we nog bij een klein dorpje genaamd Ban Santichon. Het dorp wordt voornamelijk bevolkt door afstammelingen van de Chinese Kuomintang en heeft zijn Yunnanese wortels bewaard. Het dorp heeft de charme en sfeer van een Chinees in plaats van een Thais dorp. Iets verder bezoeken we de Nam Hu Tempel, een oud klooster dat ooit verlaten was. Recente restauratieprogramma’s hebben deze tempel van de ondergang gered en de tempel is nu de thuisbasis van een 500 jaar oud standbeeld van 71 cm breed en 76 cm hoog. De rest van de middag vrij om te relaxen aan het zwembad. Overnachting in The Quarter Hotel op basis van ontbijt.

Vrijdag 17 november 2023 – Pai / Mae Hong Son (O-L)
Onderweg naar Mae Hong Son bezoeken we Tham Lod, een grote grot, waar de kreek Nam Lod doorheen stroomt. Het is fascinerend om te zien hoe het water van de ingang tot de uitgang van de grot 500 meter naar beneden cirkelt door een goot die in meer dan een miljoen jaar door het water is gevormd. We verkennen deze grot per bamboevlot. Onze volgende stop is JaBo Village, een Lahu Village. De Lahu worden ook wel de Musser genoemd. Er leven ongeveer 40.000 Lahu in de hooglanden rond Chiang Mai en Chiang Rai. De Lahu zijn gerenommeerde musici en staan ​​vooral bekend om hun fluitspel. In de omgeving van Phangma Pha zijn de uitzichten fantastisch. Voordat we in Mae Hong aankomen, stoppen we bij de Phu Klon Mud Spa voor 20 minuten durende gezichtsbehandeling met modder. Het laatste bezoek van vandaag is bij Wat Prathat Doi Kong Mu. Deze tempel ligt op een heuvel ten westen van de stad Mae Hong Son en is een belangrijk provinciaal monument. Vanaf het uitkijkpunt op deze site kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op Mae Hong Son. Overnachting in Riverhouse Resort op basis van ontbijt.

Zaterdag 18 november 2023 – Mae Hong Son – Mae Chem (O-L-D)
We rijden naar Muang Pon Village waar we rond 10.00 uur aankomen. Hier ontdekken we het traditionele dorpsleven. Het dorp behoudt hun traditionele cultuur, manier van leven en rust. Om hun traditionele cultuur uit te breiden naar anderen, heeft het dorp samengewerkt met Community Base Tourism om de lokale bevolking te leren hoe ze bezoekers kunnen verwelkomen die graag hun traditionele leven ervaren. We hebben de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ervaren, zoals weven, koken, bezems maken, allemaal in Shan-stijl. We lunchen in Shan-stijl bij een gastgezin. Na de lunch vertrekken we naar Mae Chaem. Deze route voert ons door de bergen over een weg die pas in 2001 geasfalteerd werd, de eerste 40 kilometer dwars door een dichte jungle. Dan door een nog dunbevolkt gebied, waar veel landbouw in ontwikkeling is. Schitterende panorama’s gaan aan ons voorbij. Natuurlijk stoppen we bij die gebieden die te mooi zijn om er gewoon langs te rijden. In het dorp Mae Na Chon heeft de tijd echt stilgestaan. Tijdens een pauze daar bevinden we ons in een klein heiligdom van een lang vergeten, ver verleden. Vervolgens gaan we verder naar Mae Chaem, een lieflijk stadje in een prachtig landschap van rijstvelden en bezoeken we twee van de belangrijkste boeddhistische tempels, Wat Yang Luang en Wat Pa Daet. Diner en overnachting bij een gastgezin.

Zondag 19 november 2023 – Mae Chaem / Doi Inthanon – Chiang Mai (O-L)
Na het ontbijt vertrekken we naar Doi Inthanon National Park,  en stoppen onderweg bij verschillende fantastische watervallen, waaronder de Vachirathan waterval. Doi Inthanon is met 2565 meter de hoogste berg van Thailand. Het nationale park, dat Doi Inthanon bevat en zijn naam draagt, beslaat 482 km². De beschermde status van het park maakt het een toevluchtsoord voor een breed scala aan diersoorten en het is misschien wel de beste plek in Thailand om vogels te spotten. We gaan naar de top van Doi Inthanon. We passeren weelderig tropisch bos en maken een korte stop bij de twee chedi, gebouwd ter ere van de koning en de koningin. Bij de top maken we een korte wandeling door het bos. Na dit indrukwekkende bezoek gaan we via landelijke wegen terug naar het noorden. De lunch is onderweg bij de Wiang Takan Ancient City Ruins. Op de terugweg, net voordat we Chiang Mai bereiken, stoppen we bij een dorp dat aardewerk maakt in het kader van het één dorp één productproject, gesponsord door de overheid via onderwijs en andere voorzieningen. Ook hier werken mensen in de vorm van coöperaties waarbij meerdere families uit het dorp betrokken zijn. Overnachting in Hotel Rati Lanna op basis van ontbijt.

Maandag 20 november 2023 – Chiang Mai (O)
Vrije dag om te relaxen of Chiang Mai verder te verkennen. Overnachting in Hotel Rati Lanna op basis van ontbijt.

Dinsdag 21 november 2023 – Chiang Mai / Phuket / Khao Lak (O)
Vrije voormiddag alvorens we opgehaald worden voor de binnenlandse vlucht richting Phuket. Eens aangekomen, transfer naar Khao Lak. Overnachting in The Briza Beach Resort op basis van ontbijt.

Woensdag 22 november 2023 – Khao Lak (O)
Vrije dag in Khao Lak, één ideale uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar mooie stranden, nationale parken, watervallen en leuke wandelroutes. De omgeving is ontzettend divers en er is veel meer te doen dan alleen maar op het strand hangen. Wat dacht je van een tripje naar de Similan eilanden, een indrukwekkende eilandengroep in de Andaman zee. Overnachting in The Briza Beach Resort op basis van ontbijt.

Donderdag 23 november 2023 – Khao Lak (O)
Vrije dag in Khao Lak. Tijd om nog net datgene te doen wat je altijd wilde doen, dat ene souveniertje te kopen of gewoon te relaxen aan het hotel.
Overnachting in The Briza Beach Resort op basis van ontbijt.

Vrijdag 24 november 2023
Na het ontbijt worden we opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor onze terugvlucht naar Brussel. Terugvlucht Phuket – Bangkok – Brussel

Zaterdag 25 november 2023
Aankomst in Zaventem.

O = Ontbijt
L = Lunch
D = Diner

Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Voor deze Go For Thailand 2023 verkiezen we Etihad Airways:

Maandag 6 november 2023 Etihad vlucht EY 58 Brusssel 10:05 – Abu Dhabi 19:20
Maandag 6 november 2023 Etihad vlucht EY 402 Abu Dhabi 22:50 – Bangkok 07:55 (7 november)
Vrijdag 24 november 2023 Etihad vlucht EY 431 Phuket 19:40 – Abu Dhabi 23:10
Zaterdag 25 november 2023 Etihad vlucht EY 57 Abu Dhabi 03:10 – Brussel 07:20

Niet aarzelen is de boodschap om vluchttoeslagen te vermijden!

Prijzen per persoon logerend in een

 • 2-persoonskamer = 4.385 €
 • 1-persoonskamer = 5.695 €

reducties 3e en/of 4e persoon in de kamer = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • toegang Diamond Lounge Zaventem voor de heenvlucht
 • toegang VIP Lounge Phuket voor de terugvlucht
 • lijnvluchten heen naar Bangkok en terug vanuit Phuket in economy
 • binnenlandse vluchten
 • luchthaventaksen
 • 19 dagen / 17 nachten Go For Thailand rondreis op basis van logies en ontbijt
 • 12 x lunch en 2x diner
 • alle overnachtingen in 4* hotels
 • alle verplaatsingen, tours en excursies cfr. programma
 • alle toegangsgelden cfr. programma
 • Engelstalige lokale gids
 • Nederlandstalige GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC rugzak, schoudertas, pet of 2 mondmaskers
 • BTW en Garantiefonds Reizen

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15 € dossierkosten per persoon
 • persoonlijke uitgaven
 • dranken
 • niet inbegrepene maaltijden
 • extra toegangen naast het inbegrepen programma

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Allianz.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 6,5% op de totale reissom
 • Travel Selection = Reis- en Bijstandsverzekering = premie 7 € per dag per persoon of 19 € per dag per gezin

Go For Thailand biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van klassiek voorschot en saldo, betaal je elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen dag van reservatie en datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Icon 10 tot 15 april 2023
Icon Parijs

Seine Riviercruise
10 tot 15 april 2023

Vanaf €1.145

detail Boek nu
Go For Cruise - Go For Limburg - Kasteel Van Ordingen
Icon 22 tot 24 april 2023
Icon Sint Truiden

Go For Limburg
22 tot 24 april 2023

Vanaf €345

detail Boek nu
GoForCruise-Presenttravel-Portofino
Icon 1 tot 13 mei 2023
Icon Barcelona

Middellandse Celebrity Cruise
1 tot 13 mei 2023

Vanaf €Op aanvraag

detail Boek nu
Hawaii Cruise 2022 - Oahu - baai
Icon 6 tot 23 mei 2023
Icon Honolulu

Hawaii Cruise
6 tot 23 mei 2023

Vanaf €4.645

detail Boek nu