Go for Cruise

Guadalquivir Riviercruise
11 tot 18 april 2024

Guadalquivir Riviercruise
11 tot 18 april 2024

vanaf €Volzet
GoForCruise-Riviercruise-guadalquivir-Cordoba
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
GoForCruise-Riviercruise-ms-belle-de-cadix-guadalquivir
GoForCruise-Riviercruise-guadalquivir
GoForCruise-Riviercruise-guadalquivir-Cordoba
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
GoForCruise-Riviercruise-ms-belle-de-cadix-guadalquivir
GoForCruise-Riviercruise-guadalquivir

Dompel jezelf onder in het hart van Andalusië op de meest originele manier, met All-In formule en inclusief excursies!

Niet voor niets kiezen we voor de periode van de Aprilfeesten, of de legendarische Feria de Abril, die worden gezien als de beroemdste en uitbundigste feesten van de Andalusische hoofdstad Sevilla.

Van de Recinto de la Feria tot het Dueñas-paleis en de oude stad, wordt er uitgebreid en levendig feest gevierd met flamencodansen, lekker eten, drinken en zingen, een unieke ervaring.

Tradities, geschiedenis en gastronomie van Sevilla tot Cordoba, Cadiz, Jerez, Granada, … Tijdens deze originele Guadalquivir Riviercruise (her)bezoeken we steden en plaatsen in deze authentieke en typische Spaanse regio, Andalusië zal voor eeuwig tot de verbeelding blijven spreken.

Vreugde en activiteit stralen uit in elk van de straten, architectonische juweeltjes zorgen voor bewondering, unieke stukjes natuur en een ferme portie cultuur, dit wordt een zeer boeiende en niet te missen GFC reis!

Aan boord van het 5-anker schip La Belle de Cadix van rederij CroisiEurope reizen we via, en verblijven we op, het water met een makkelijke All Inclusive formule.

Mis deze verrassende riviercruise ervaring tijdens de Feria niet, je zal versteld staan!

Extra Go For Cruise troef is het zo volledig mogelijk reispakket inclusief vluchten, VIP lounges, transfers, cruise, fooien, excursies, …

Welkom aan boord van het gezellige 5-anker riviercruiseschip La Belle de Cadix van rederij CroisiEurope, dat ons op een zeer comfortabele manier Andalusië laat ontdekken langs de Guadalquivir.

Klein genoeg om aan te leggen in een dorp, een stad, een haven, maar groot genoeg om je te voorzien van alle comfort. La Belle de Cadix is te vergelijken met een drijvend boutique hotel voor maximum 176 passagiers.

Dit schip biedt je een warme en gezellige sfeer, evenals de mogelijkheid om van privacy en rust te genieten. Het ritme van deze riviercruise is ontspannen en rustig, het landschap is prachtig en verandert van moment tot moment.

Het schip heeft een sfeervol restaurant met bar, een ruime foyer, receptie en een winkel. Uw dag start met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. De fijne lunch en het lekkere diner zijn van een hoogstand niveau en zal geapprecieerd worden.

Aarzel niet om op het zonnedek te kuieren en je te ontspannen! Het dek is uitgerust met een zwembad, zetels en ligstoelen, om zalig te relaxen en tegelijk van een panoramisch uitzicht te genieten.

De kajuiten op het bovendek beschikken over grote ramen met Frans balkon, de kajuiten op het tussendek hebben grote ramen, en die op het hoofddek zijn voorzien van patrijspoorten.

Alle hutten of kajuiten hebben 2 losse bedden, die ook naast elkaar als tweepersoonsbed kunnen gebruikt worden. Verder zijn alle hutten uitgerust met individueel regelbare airconditioning, badkamer met douche en toilet, haardroger, satelliet TV, radio en kluis.

Vanuit uw buitenkajuit, of van in de gezellige lounge bar, of vanop het gezellige zonneterras is het genieten geblazen van het schilderachtige decor langs de Guadalquivir!

Details en dekplannen La Belle de Cadix

Donderdag 11 april 2024
Desgevallend transfer van Vilvoorde naar Zaventem
Heenvlucht naar Malaga, transfer naar Sevilla en check-in La belle de Cadix
Voorstelling van de bemanning, welkomstcocktail en diner aan boord

Vrijdag 12 april 2024
Daguitstap naar Cordoba. Vertrek met de bus van Sevilla naar Cordoba (we rijden 2u heen en 2u terug). De glorietijd van Cordoba begon in de 8e eeuw toen het werd veroverd door de Moren. Meer dan 300 moskeeën en ontelbare paleizen werden in die tijd gebouwd. In de 13e eeuw, onder de Heilige Ferdinand III, werd de moskee van Cordoba omgebouwd tot een kathedraal en werden nieuwe verdedigingsstructuren gebouwd, met name het Alcazar de los Reyes Cristianos en de Torre Fortaleza de la Calahorra. Lunch in een restaurant.
Vrije namiddag. Terugkeer aan boord in Sevilla.

Zaterdag 13 april 2024
Ontbijtbuffet aan boord. In de voormiddag, begeleide wandeling door Sevilla. U ontdekt het Spaanse plein versierd met azulejos dat speciaal werd gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. De tocht gaat verder naar de bekoorlijke Santa Cruz-wijk waar het zeer aangenaam is om te wandelen, langs typisch Sevillaanse bloemrijke patio’s. Deze oude Joodse wijk is gelegen binnen de oude stadsmuur, behoort tot het historische hart van de stad en grenst aan de beroemdste monumenten van de Andalusische hoofdstad. In de namiddag varen we naar Cadiz. Aankomst in de avond. Ontdekking van de stad “by night”.

Zondag 14 april 2024
Volpension aan boord. Voormiddag: excursie naar Jerez en bezoek aan een stoeterij met prachtige Andalusische paarden en woont u een show bij die alle ruiterkunsten vertoont waar het land bekend om staat. U begint met een panoramische rondrit per bus in Jerez. Tijdens deze rit ontdekt u de kathedraal, de klokkentoren, de rechthoekige tempel en het Alcazar. Terugkeer aan boord.
Namiddag: begeleide wandeling door Cadiz. Deze versterkte stad, gebouwd op een rots en omringd door de zee, is verbonden met het vasteland door een smalle zandbank. U ontdekt het oude centrum, dat de meest typische wijken van de stad verenigt. Het heeft prachtige barokke kerken, elegante herenhuizen waarvan vele met een gevel in delicate pasteltinten en smeedijzeren balkons. Wandeling over de Spaanse pleinen en het bloemenplein alvorens terug te keren naar het schip.
Terugkeer aan boord. Spaanse thema-avond. Vaartocht naar El Puerto de Santa Maria in de nacht.

Maandag 15 april 2024
Na het ontbijtbuffet aan boord, proeverij in El Puerto de Santa Maria. Vertrek te voet begeleid door een animatrice naar de bodega Osborne. Eén van de oudste wijnkelders uit de regio die al sinds 1772 wijn produceert. De mascotte van deze zaak is een enorme zwarte stier. Proeverij van 3 wijnen met tapa‘s.
Terug aan boord. In de namiddag, vaartocht naar Isla Minima. Bezoek aan een haciënda. U ontdekt de hoofdgebouwen met de prachtige Andalusische patio en woont een paardenshow bij in een van de privé arena‘s: de kleine maestranza. Terugkeer aan boord en vaartocht naar Sevilla. Gala-avond.

Dinsdag 16 april 2024
Daguitstap naar Granada. Vertrek met de bus naar Granada (we rijden 3u heen en 3u terug). Bij aankomst bezoekt u het Alhambra, een van de belangrijkste monumenten van de Moorse architectuur en de meest majestueuze middeleeuwse acropolis van het Middellandse Zeegebied. Daarna bezoekt u de Generalife, die de zomerresidentie was van de Nasrid-vorsten, met prachtig aangelegde tuinen uit de 14e eeuw. Lunch in een restaurant in het stadscentrum. In de namiddag, vrije tijd om de wijk Albacyin op uw eigen tempo te bezoeken. Deze wijk biedt een prachtig uitzicht op het Alhambra en de Sierra Nevada. Terug met de bus naar Sevilla. Flamencoshow aan boord.

Woensdag 17 april 2024
Vrije voormiddag om de charmes van Sevilla op uw eigen tempo te ontdekken. In de namiddag, bezoek aan het paleis van las Dueñas en beleef de Feria in het hartje van Sevilla. Het paleis, dat gelegen is in de wijk Feria, werd gebouwd tussen de 15e en 16e eeuw en combineert de mudejar-, gotische en renaissancestijl. Het bestaat uit meerdere gebouwen, patio‘s en tuinen. U ontdekt de stallen, de patio van de citroenbomen die de grote dichter Antonio Machado heeft zien geboren worden, de grote patio met tal van kunstwerken en decoratieve objecten en vervolgens het salon van de zigeunerin, het centrum van het sociale leven in dit huis, versierd met een beeldhouwwerk van Mariano Benlliure. Verschillende zalen illustreren de pijlers van de Andalusische cultuur: stierenvechten, religie en flamenco. Daarna ontdekking van de Feria van Sevilla. De Feria is diep verankerd in de identiteit van de stad en vormt een unieke gelegenheid om de Andalusische levensstijl en tradities te ontdekken en eraan deel te nemen. Vertrek voor de Recinto de la Feria om dit boeiende feest te ontdekken, met name met de stoet van paarden en spannen in de Recinto de la Feria. Een glas Rebujito wordt in de namiddag geserveerd met een proeverij van tapa‘s. Terugkeer aan boord.

Donderdag 18 april 2024
Laatste ontbijt aan boord en check-out La Belle de Cadix
Autocartransfer van Sevilla naar Malaga en terugvlucht naar Brussel
Aankomst in Zaventem en desgevallend transfer naar Vilvoorde

Programma en volgorde onder voorbehoud van wijzigingen ter plaatse.

Heen en terug van Brussel naar Malaga met Brussels Airlines in economy (o.v.):

 • donderdag 11 april 2024 vlucht SN 3735 Brussel 11:55 – Malaga 14:45
 • donderdag 18 april 2024 vlucht SN 3736 Malaga 15:35 – Brussel 18:20

Niet aarzelen is de boodschap om vluchttoeslagen te vermijden!

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Buitenhut, benedendek, patrijspoort = volzet
 • 2-pers. Buitenhut, tussendek, groot raam = volzet
 • 2-pers. Buitenhut, bovendek, Frans balkon = volzet
 • 1-pers. Buitenhut, benedendek, patrijspoort = volzet
 • 1-pers. Buitenhut, tussendek, groot raam = volzet
 • 1-pers. Buitenhut, bovendek, Frans balkon = volzet

extra privé vervoer naar Vilvoorde = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • rechtstreekse Brussels Airlines lijnvluchten heen en terug naar Malaga in economy
 • luchthaventaksen
 • toegang tot de Diamond Lounge in Zaventem voor de heenvlucht
 • toegang tot de Sala VIP Lounge in Malaga voor de terugvlucht
 • autocartransfers van Malaga naar Sevilla heen en terug
 • 8 dagen / 7 nachten Guadalquivir Riviercruise in All Inclusive
 • alle maaltijden vanaf het diner op dag 1 tot het ontbijt op dag 8
 • All Inclusive formule met water, wijn, bier, fruitsap en koffie, bij de maaltijden en aan de bar (behalve champagne en à la carte wijn)
 • alle excursies zoals vermeld in het programma
 • Flamenco avond en Gala avond
 • havengelden
 • fooien aan bood
 • zonnedek met zwembad en ligstoelen
 • gedetailleerde reismap
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • GFC rugzak, schoudertas, pet of 2 mondmaskers
 • BTW en Amlin Insolvabiliteitsverzekering

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15 € dossierkosten per persoon
 • persoonlijke uitgaven
 • reisverzekering

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijvoorbeeld een annulering van de reis wegens ziekte. Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Allianz.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 6,5% op de totale reissom
 • Exclusive Selection Europe = 100% Annulerings-, Compensatie-, Reis- en Bijstandsverzekering = premie van 7,95% op de totale reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van het klassieke voorschot en saldo, betaal je ons elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen de dag van reservatie en de datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Icon 21 februari 2024
Icon

Uitnodiging GFC en HAL Event 2024

Vanaf €40

detail Boek nu
Icon 30 november tot 1 december 2023
Icon

Go For Cruise Event 2023

Vanaf €20

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
Icon 2 augustus 2018 tot 9 augustus 2018
Icon Sevilla

Guadalquivir Riviercruise
2 augustus tot 9 augustus 2018

Vanaf €1.286

detail Boek nu
Icon 2 tot 8 september 2020
Icon Düsseldorf

Luxe Kortbij Riviercruise
2 tot 8 september 2020

Vanaf €1.085

detail Boek nu