Go for Cruise

Noorse Fjorden Celebrity Cruise
17 tot 24 juni 2024

Noorse Fjorden Celebrity Cruise
17 tot 24 juni 2024

vanaf €1.985
Noorwegen - Noorse Fjorden - Molde - Varden
Stavanger Noorse Fjorden
GoForCruise-PresentTravel-NoordAtlantischeVikingCruise-Alesund
Noorwegen Stavanger
Go For Cruise - Noorse Fjorden Celebrity Cruise 2024
Noorwegen - Noorse Fjorden - Molde - Varden
Stavanger Noorse Fjorden
GoForCruise-PresentTravel-NoordAtlantischeVikingCruise-Alesund
Noorwegen Stavanger
Go For Cruise - Noorse Fjorden Celebrity Cruise 2024

Celebrity Cruises vaart in 2024 opnieuw naar Noorwegen vanuit Rotterdam.

Onze Noorse Fjorden Celebrity Cruise staat voor 8 dagen quality time, net dat tikkeltje meer en een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers.

Laat je in de watten leggen aan boord van een elegant cruiseschip, geniet van het comfort, het lekkere eten, de fijne service en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

Twijfelen hoeft echt niet, dit wordt zonder twijfel een fijne Nederlandstalig begeleide rondreis die absoluut thuis hoort in ons gevarieerd Go For Cruise aanbod.

Zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, reizen we vanuit België naar het naburige Rotterdam per autocar, waar we aan boord gaan van de geweldige Silhouette van de betrouwbare rederij Celebrity Cruises voor een onvergetelijke zeereis richting Noorse Fjorden.

Je zal versteld staan van grotere interessante havensteden als Stavanger en Molde, maar evenzeer van de kleine gezellige dorpen diep in de Fjorden als Olden en Alesund, een garantie voor ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Boek deze GFC topper inclusief fooien, drankpakket en wifi aan boord!

Extra Go For Cruise troef is het zo volledig mogelijk reispakket inclusief autocartransfers, cruise, taksen, fooien, excursie initiatieven, …

Fotofilm gelijkaardige editie

Celebrity Silhouette behoort tot de Solstice klasse van Celebrity Cruises en werd in 2010 in gebruik genomen. Het schip bundelt alles waarvoor Celebrity Cruises staat: buitengewone service, uitzonderlijke keuken en een indrukwekkende inrichting.

Als 4de in een reeks van 5 Solstice Class-schepen, is dit ‘drijvend luxehotel’ het beste bewijs van de groei en het succes van de Celebrity-brand. Het schip werd uitgerust met grotere hutten die allen voorzien zijn van een flatscreen tv, een ruime badkamer en speciaal geselecteerd bedlinnen. Maar liefst 85% van alle hutten zijn trouwens voorzien van een balkon. Voortbouwend op Celebrity’s reputatie voor innovatie, mag de Silhouette gerust een geperfectioneerd cruiseschip genoemd worden.

Enkele hoogtepunten van de Celebrity Silhouette zijn:

 • The Lawn Club, met absoluut niets te vergelijken, 2000 m2 versgemaaid gras op het topdek
 • glasblaasdemonstraties in de Hot Glass show
 • 10 eetgelegenheden, naast het indrukwekkende 2 etages tellende restaurant Moonlight Sonata, zijn er Sushi on Five, Oceanview Café & Grill, het vernieuwende Qsine, Tuscan Grille, Murano, …
 • ruime keuze uit stijlvolle bars en lounges
 • originele en gloednieuwe shows, musicals en komische acts in een prachtig theater
 • de Aquaspa met binnenzwembad en solarium, met veel ruimte en omringd door fonteinen
 • een funclub voor kinderen en Xclub voor tieners
 • 2 etages tellende bibliotheek met zowel klassieke boeken, nieuwe bestsellers als tijdschriften enzovoort

Celebrity Cruises wordt door zowel passagiers als pers steeds weer hoog gewaardeerd, omdat Celebrity je de aangename smaak van comfort en luxe laat proeven, dag en nacht.

Met 1 bemanningslid voor elke 2 gasten kan Celebrity net dat tikkeltje extra aanbieden, in de vorm van een super persoonlijke service, onberispelijk, vriendelijk en attent, met aandacht voor details. Van je hutsteward tot de ober in het restaurant, van de Guest Relations-medewerker tot de masseuse in de AquaSpa, allen geven ze je onmiddellijk het ontspannende gevoel helemaal thuis en speciaal te zijn.

In februari 2020 werd de Celebrity Silhouette grondig vernieuwd. Naar aanleiding van het grote succes van de Edge Class schepen heeft de rederij namelijk beslist om alle schepen meer in lijn te brengen met deze nieuwere generatie vaartuigen.

Zo krijgen de Dining Room en het Oceanview Café een volledige make-over. Nieuw meubilair, een aangepaste bedding en flatscreen tv’s moeten de suites op het niveau brengen van de modernste Europese hotels. De suite gasten krijgen eveneens toegang tot The Retreat met aparte zonnedek en lounge om nog meer te kunnen genieten. Ook alle overige kajuiten krijgen een upgrading en de publieke ruimtes worden in een fris kleedje gestoken. Alles samen gaat het om een investering van ruim 500 miljoen euro. Het wordt als het ware een echte Celebrity Revolution.

Maar wat blijft is dat je het aan boord zo rustig of zo actief maakt als je zelf wil, alles kan niets moet!

Bekijk de dekplannen van de Celebrity Silhouette

Maandag 17 juni 2024
Autocartransfer van Vilvoorde via Antwerpen naar Rotterdam
Check-in Celebrity Silhouette
Rondleiding schip en vrije namiddag
Rotterdam, Nederland, afvaart 17:00

Dinsdag 18 juni 2024
Cruisen

Woensdag 19 juni 2024
Molde, Noorwegen, 08:00 – 18:00

Donderdag 20 juni 2024
Olden, Noorwegen, 09:00 – 19:00

Vrijdag 21 juni 2024
Alesund, Noorwegen, 07:00 – 16:00

Zaterdag 22 juni 2024
Stavanger, Noorwegen, 08:00 – 16:00

Zondag 23 juni 2024
Cruisen richting Nederland

Maandag 24 juni 2024
Rotterdam, Nederland, aankomst 06:00
Laatste ontbijt en check-out Celebrity Silhouette
Autocartransfer richting Antwerpen en Vilvoorde

Fotofilm gelijkaardige editie

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Binnenhut cat. I2 (dek 3-6-7-8) = 1.985 €
 • 2-pers. Buitenhut cat. O2 (dek 3) = 2.185 €
 • 2-pers. Balkonhut cat. V2 (dek 6-7-8) = 2.385 €
 • 2-pers. Concierge Class Balkonhut cat. C1 (dek 9-10-11-12) = 2.685 € (*)
 • 1-pers. Binnenhut cat. I2 (dek 3-6-7-8) = 3.575 €
 • 1-pers. Buitenhut cat. O2 (dek 3) = 3.975 €
 • 1-pers. Balkonhut cat. V2 (dek 6-7-8) = 4.375 €
 • 1-pers. Concierge Class Balkonhut cat. C1 (dek 9-10-11-12) = 4.975 € (*)

AquaClass Balkonhut, Suite of andere categorie = prijzen op aanvraag
reductie 3e en/of 4e persoon in de hut = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • autocartransfer Vilvoorde – Antwerpen – Rotterdam heen en terug
 • 8 dagen / 7 nachten Noorse Fjorden Celebrity Cruise in vol pension
 • havengelden
 • fooien aan boord
 • Classic Alcoholic Drankpakket
 • Wifi aan boord
 • professionele shows en animatie aan boord
 • talrijke sport- en relaxfaciliteiten aan boord
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC schoudertas, rugzak, pet of 2 mondmaskers
 • aantal inbegrepen excursies en rondleidingen
 • BTW en Amlin Insolvabiliteitsverzekering

(*) Concierge Class betekent een serieuze portie extra service, voorrang bij de check-in en bagagebezorging, welkomstchampagne, handdoeken in Egyptisch katoen, luxe badjassen, uitgebreidere roomservice, voorrang in à la carte restaurants, gratis gebruik van paraplu en verrekijker, elke avond hors-d’oeuvres, enzovoort.

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15 € dossierkosten per persoon
 • persoonlijke uitgaven
 • toegangen en facultatief transport tijdens inbegrepen rondleidingen
 • exclusieve GFC excursievoorstellen Molde, Olden en Stavanger

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Allianz.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 6,5% op de totale reissom
 • Exclusive Selection Europe = 100% Annulerings-, Compensatie-, Reis- en Bijstandsverzekering = premie van 7,95% op de totale reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van klassiek voorschot en saldo, betaal je elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen dag van reservatie en datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Speciaal voor deze Noorse Fjorden Celebrity Cruise 2024 hebben we een exclusief excursieprogramma op maat voorbereid. In samenwerking met lokale agenten werd een gevarieerd aanbod samengesteld, deels goedkoper, maar vooral veel vollediger en kwalitatiever dan via de rederij. Hieronder vind je een beschrijving van dit aanbod voor onze groep, dus privé en Nederlandstalig begeleid.

In Alesund en Stavanger (halve dag) zal Ilse naar goede Go For Cruise gewoonte initiatief nemen om de geïnteresseerden op sleeptouw te nemen en langs de belangrijkste bezienswaardigheden loodsen.

Woensdag 19 juni 2024 – Molde – Noorwegen – Atlantic Road en Romsdal Museum
Mooie halve dag excursie (6 uur) per autocar, naar de top van de Vardenberg voor een panoramisch uitzicht over Molde, de fjord en de 87 Romsdal bergtoppen, vervolgens richting Atlantic Ocean Road, een indrukwekkende wegconstructie die diverse eilandjes verbindt met 8 bruggen, sinds 1989 een “must see” nabij de oceaan, vervolgens naar het vissersdorpje Bud waar we een zeer goed bewaarde Duitse bunker uit WO II bezoeken. Tenslotte bezoeken we nog het Romsdalmuseum waar we eerst vergast worden op koffie en lokale patisserie.

Donderdag 20 juni 2024 – Olden – Briksdalen Gletsjer
Kleine 4 uur durende excursie naar een miljoen jaar oude gletsjer !! Per shuttlebus via het Olden meer en de Olden rivier komen we aan bij de Briksdal Mountain Lodge, vandaar te voet (of met elektrische wagentjes tegen kleine meerprijs en enkel op voorhand te reserveren) naar boven, een prachtige wandeling van +/- 1 uur heen en 1 uur terug door de natuur langs de rivier, over houten bruggetjes, langs de waterval tot aan de Briksdalen gletsjer, een zijarm van de majestueuze Jostendals gletsjer, indien er nog tijd overblijft, kan je vrijblijvend genieten van een tasje koffie bij de lodge.

Zaterdag 22 juni 2024 – Stavanger – Lysefjord en Preikestolen
We gaan aan boord van een klein excursieschip om de prachtige Lysefjord te bewonderen. Tijdens de 3 uur durende tocht varen we o.a. langs de bekende Pulpit Rock of Preekstoel, en genieten we van prachtige panorama’s, watervallen, … Na deze boottrip, nemen we uitgebreid de tijd om zowel het oude als nieuwe Stavanger verder te voet te ontdekken.

Prijs per persoon voor ons Go For Cruise excursiepakket Noorse Fjorden Celebrity Cruise = 298,00 € per volwassene en 60,00 € per kind

Ter info, via de rederij zijn de excursies Engelstalig begeleid, korter in duur, niet zo volledig, niet privé, en betaal je veel meer.

Deze prijzen zijn steeds geldig bij een deelname van minimum 15 personen.

Gelieve indien mogelijk uw gewenste excursie(s) te bevestigen uiterlijk vrijdag 26 april 2024 AUB, telefonisch op 02/253.38.87 of bij voorkeur via email naar info@goforcruise.be

Betaling via bankoverschrijving op onze Fintro rekening = BE41 1431 2719 6710

Ter info, tijdens een cruise is alles vrijblijvend, alles kan niets moet… Dus ook dit excursievoorstel.

Go For Cruise en reisleiders zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, programmawijzigingen in functie van verkeer, klimaat, stakingen en alle andere uitzonderlijke omstandigheden buiten onze goede wil om.

Indien bepaalde excursies geheel of gedeeltelijk niet kunnen uitgevoerd worden wegens onvoorziene omstandigheden, overmacht, enzovoort, wordt het niet genoten excursiegedeelte financieel gecompenseerd met een GFC krediet dat in de nabije of verre toekomst kan gebruikt worden als korting bij een volgende Go For Cruise reservatie.

Deel deze reis met iemand

Icon 21 februari 2024
Icon

Uitnodiging GFC en HAL Event 2024

Vanaf €40

detail Boek nu
Icon 30 november tot 1 december 2023
Icon

Go For Cruise Event 2023

Vanaf €20

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
Icon 2 augustus 2018 tot 9 augustus 2018
Icon Sevilla

Guadalquivir Riviercruise
2 augustus tot 9 augustus 2018

Vanaf €1.286

detail Boek nu
Icon 2 tot 8 september 2020
Icon Düsseldorf

Luxe Kortbij Riviercruise
2 tot 8 september 2020

Vanaf €1.085

detail Boek nu