Go for Cruise

Noorse Fjorden Celebrity Cruise
31 juli tot 9 augustus 2023

Noorse Fjorden Celebrity Cruise
31 juli tot 9 augustus 2023

vanaf €Aanvraag
Geiranger
Go For Cruise Europa Noorwegen Flam spoorlijn fjorden Holland America Line
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Oslo
Go For Cruise - Noorwegen - Olden
Go For Cruise - Noorse Fjorden Celebrity Cruise 2023 - route
Geiranger
Go For Cruise Europa Noorwegen Flam spoorlijn fjorden Holland America Line
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Oslo
Go For Cruise - Noorwegen - Olden
Go For Cruise - Noorse Fjorden Celebrity Cruise 2023 - route

Is voorbij, bekijk HIER de fotofilm

 

Celebrity Cruises vaart in 2023 terug naar Noorwegen vanuit Rotterdam en terug naar Amsterdam, en dan nog wel met het modernste en nieuwste schip, de Celebrity Apex.

Onze Noorse Fjorden Celebrity Cruise staat voor 10 dagen quality time, net dat tikkeltje meer en een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers. Laat je in de watten leggen aan boord van een hypermodern cruiseschip, geniet van het comfort, het lekkere eten, de fijne service en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

Twijfelen hoeft echt niet, dit wordt zonder twijfel een fijne Nederlandstalig begeleide rondreis die absoluut thuis hoort in ons gevarieerd Go For Cruise aanbod.

Zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, reizen we vanuit België naar het naburige Rotterdam per autocar, waar we aan boord gaan van de geweldige Apex van de betrouwbare rederij Celebrity Cruises voor een onvergetelijke zeereis richting Noorse Fjorden.

Je zal versteld staan van grotere interessante havensteden als Oslo en Bergen, maar evenzeer van de kleine gezellige dorpen diep in de Fjorden als Olden, Flam en legendarisch Geiranger, een garantie voor ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Boek deze GFC topper inclusief fooien, drankpakket en wifi aan boord!

Extra Go For Cruise troef is het zo volledig mogelijk reispakket inclusief autocartransfers, cruise, taksen, fooien, excursie initiatieven, …

Fotofilm gelijkaardige editie

Celebrity Apex is het allernieuwste pareltje van de Celebrity Cruises vloot. Het 2de cruiseschip na de Edge in dezelfde klasse, is volledig met de modernste 3D technologie ontworpen.

Celebrity brengt nieuwe revolutionaire hutten waar de grens tussen hut en balkon volledig weg valt. De kajuiten worden groter dan ooit met nooit eerder vertoonde innovaties en de badkamers zijn zelfs 10% groter dan op de Solstice klasse. Aan de linkerkant van de Celebrity Apex komt het “Magic Carpet”, een architectonisch hoogstandje. Deze lift die zich aan de buitenkant van het schip bevindt, gaat op en neer tussen de verschillende dekken. De lift kan dienst doen als specialiteitenrestaurant, verlenging van het zwembad of als platform voor vertrek van excursies. Een ander hoogtepunt is de Roof Top Garden, waar je heerlijk kan genieten van een wandeling of picknick tussen het prachtige groene decor. Celebrity Apex wil je laten ontspannen als nooit tevoren. Door het gebruik van veel glas en een speciaal ontwerp, zorgt ze ervoor dat de afstand tot de zee minimaal is.

Celebrity Apex zal je zonder twijfel verbazen en een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Celebrity Cruises wordt door zowel de passagiers als de pers steeds weer hoog gewaardeerd, omdat Celebrity u de aangename smaak van comfort en luxe laat proeven, dag en nacht. Met 1 bemanningslid voor elke 2 gasten kan Celebrity net dat tikkeltje extra aanbieden, in de vorm van een super persoonlijke service, onberispelijk, vriendelijk en attent, met aandacht voor details. Van uw hutsteward tot de ober in het restaurant, en van de Guest Relations-medewerkers tot uw masseuse in de AquaSpa, allen geven ze u onmiddellijk het ontspannende gevoel helemaal thuis en tegelijk speciaal te zijn. Een Celebrity cruise is tevens de perfecte gelegenheid om u culinair te laten verwennen in één van de vele, uiteenlopende restaurants aan boord.

Bekijk de dekplannen van de Celebrity Apex

Maandag 31 juli 2023
Autocartransfer van Vilvoorde via Antwerpen naar Rotterdam
Check-in Celebrity Apex
Rondleiding schip en vrije namiddag
Rotterdam, Nederland, afvaart 17:00

Dinsdag 1 augustus 2023
Cruisen

Woensdag 2 augustus 2023
Oslo, Noorwegen, 07:00 – 23:59

Donderdag 3 augustus 2023
Cruisen

Vrijdag 4 augustus 2023
Geiranger, Noorwegen, 08:00 – 16:30

Zaterdag 5 augustus 2023
Flam, Noorwegen, 10:00 – 19:00

Zondag 6 augustus 2023
Olden, Noorwegen, 09:00 – 19:00

Maandag 7 augustus 2023
Bergen, Noorwegen, 07:00 – 18:00

Dinsdag 8 augustus 2023
Cruisen richting Nederland

Woensdag 9 augustus 2023
Amsterdam, Nederland, aankomst 06:00
Laatste ontbijt en check-out Celebrity Apex
Autocartransfer richting Antwerpen en Vilvoorde

Fotofilm gelijkaardige editie

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Binnenhut cat. DI (dek 7-8-9-10-11-12) = op aanvraag
 • 2-pers. Buitenhut cat. DO (dek 8-9) = op aanvraag
 • 2-pers. Panoramische Buitenhut cat. PO (dek 6) = op aanvraag
 • 2-pers. Infinity Balkonhut cat. E2 (dek 6-7-8) = op aanvraag
 • 2-pers. Concierge Class Balkonhut cat. C2 (dek 9-10-11-12) = op aanvraag (*)
 • 1-pers. Binnenhut cat. DI (dek 7-8-9-10-11-12) = op aanvraag
 • 1-pers. Buitenhut cat. DO (dek 8-9) = op aanvraag
 • 1-pers. Panoramische Buitenhut cat. PO (dek 6) = op aanvraag
 • 1-pers. Infinity Balkonhut cat. E2 (dek 6-7-8) = op aanvraag
 • 1-pers. Concierge Class Balkonhut cat. C2 (dek 9-10-11-12) = op aanvraag (*)

AquaClass Balkonhut, Suite of andere categorie = prijzen op aanvraag
reductie 3e en/of 4e persoon in de hut = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • autocartransfer Vilvoorde – Antwerpen – Rotterdam
 • autocartransfer Amsterdam – Antwerpen – Vilvoorde
 • 10 dagen / 9 nachten Noorse Fjorden Celebrity Cruise in vol pension
 • havengelden
 • fooien aan boord
 • Classic Alcoholic Drankpakket
 • Wifi aan boord
 • professionele shows en animatie aan boord
 • talrijke sport- en relaxfaciliteiten aan boord
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC schoudertas, rugzak, pet of 2 mondmaskers
 • aantal inbegrepen excursies en rondleidingen
 • BTW en Garantiefonds Reizen

(*) Concierge Class betekent een serieuze portie extra service, voorrang bij de check-in en bagagebezorging, welkomstchampagne, handdoeken in Egyptisch katoen, luxe badjassen, uitgebreidere roomservice, voorrang in à la carte restaurants, gratis gebruik van paraplu en verrekijker, elke avond hors-d’oeuvres, enzovoort.

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15 € dossierkosten per persoon
 • desgevallende Covid testen
 • persoonlijke uitgaven
 • toegangen en facultatief transport tijdens inbegrepen rondleidingen
 • exclusieve GFC excursievoorstellen Geiranger, Stavanger

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Allianz.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 6,5% op de totale reissom
 • Exclusive Selection Europe = 100% Annulerings-, Compensatie-, Reis- en Bijstandsverzekering = premie van 7,9% op de totale reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van klassiek voorschot en saldo, betaal je elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen dag van reservatie en datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Speciaal voor deze Noorse Fjorden Celebrity Cruise 2023 hebben we een exclusief excursieprogramma op maat voorbereid. In samenwerking met lokale agenten werd een gevarieerd aanbod samengesteld, deels goedkoper, maar vooral veel vollediger en kwalitatiever dan via de rederij. Hieronder vind je een beschrijving van dit aanbod voor onze groep, dus privé en Nederlandstalig begeleid.

In Oslo en Bergen zal Tamara naar goede Go For Cruise gewoonte initiatief nemen om de geïnteresseerden op sleeptouw te nemen en langs de belangrijkste bezienswaardigheden loodsen.

Vrijdag 4 augustus 2023 – Geiranger – Panoramische dagexcursie inclusief lunch en proeverij
Mooie dagexcursie (7 uur) per autocar in en langs de mooiste en indrukwekkendste Noorse fjord, langs o.a. het kleine Geiranger dorp, naar een hoogte van 1.000m, het Djupvass meer met emerald groen water, bij mooi weer gaan we nog hoger tot 1.500m naar de top van de Dalsnibba berg, verder naar de Flydalsjuvet Canyon, Stryn bergen, we maken een stop aan het Eagles Bend uitzichtpunt, het Eidsdal meer en de kerk van Norddal. Lunchen doen we bij Petrines. Dit was van 1916 tot 1985 een bejaardenhuis en is later omgebouwd tot een pension in nostalgische Carl Larssons-stijl. Als laatste bezoeken we nog de lokale geitenboerderij Melchior…, waar Torunn en Petter focussen op geiten en frambozen. We bezoeken dan ook de geitenstal of begroeten de dieren buiten. Een onvergetelijke dag vol natuurpracht en panoramische uitzichten over de valleien en de fjord-der-fjorden Geiranger, toegevoegd aan de UNESCO werelderfgoedlijst!

Zaterdag 5 augustus 2023 – Flam – Flam Railway
Flåm ligt het verst landinwaarts in de ruim 200 km lange Sognefjord, stap gedurende +/- 2 uur op de Flåm-spoorlijn, dit meesterlijke staaltje van technisch vakmanschap klimt van zeeniveau tot 853 meter, waarbij riviertjes worden overgestoken en 20 tunnels worden gepasseerd. Bij de adembenemende waterval Josfoss wordt halt gehouden om foto’s te nemen. Eens boven heb je iets meer dan een uur de vrije tijd om te wandelen en te genieten van het omringende bos bij Hotel Vatnahalsen. Heen en terug geweldige panorama’s vanuit je comfortabele treinzitje.
OF
Zaterdag 5 augustus 2023 – Flam – Flam Railway & natuurwandeling
Wie niet genoeg kan krijgen van de mooie natuur panorama’s, kan er voor kiezen om na de 1 uur durende treinrit naar boven, vanaf Hotel Vatnahalsen naar het dal te wandelen. Je daalt gedurende ongeveer 11 km af langs kleine bospaadjes waarbij er achter elke hoek wel een nieuwe waterval opduikt. De ideale manier om te genieten van de mooie natuur en de frisse lucht die Noorwegen te bieden heeft.

Zondag 6 augustus 2023 – Olden – Briksdalen Gletsjer
Kleine 4 uur durende excursie naar een miljoen jaar oude gletsjer !! Per shuttlebus via het Olden meer en de Olden rivier komen we aan bij de Briksdal Mountain Lodge, vandaar te voet (of met elektrische wagentjes tegen kleine meerprijs en enkel op voorhand te reserveren) naar boven, een prachtige wandeling van +/- 1 uur heen en 1 uur terug door de natuur langs de rivier, over houten bruggetjes, langs de waterval tot aan de Briksdalen gletsjer, een zijarm van de majestueuze Jostendals gletsjer, indien er nog tijd overblijft, kan je vrijblijvend genieten van een tasje koffie bij de lodge.

Prijs per persoon voor ons Go For Cruise excursiepakket Noorse Fjorden Celebrity Cruise = 320,00 € of 290,00 € indien u kiest voor de natuurwandeling in Flam.

Ter info, via de rederij zijn de excursies Engelstalig begeleid, korter in duur, niet zo volledig, niet privé, en betaal je veel meer.

Deze prijzen zijn steeds geldig voor iedereen vanaf 3 jaar en bij een deelname van minimum 15 personen.

Gelieve indien mogelijk uw gewenste excursie(s) te bevestigen uiterlijk woensdag 29 maart AUB, telefonisch op 02/253.38.87 of bij voorkeur via email naar info@goforcruise.be

Betaling via bankoverschrijving op onze ING rekening = BE08 3300 7410 3913

Go For Cruise en GFC reisleiders zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, programmawijzigingen in functie van verkeer, klimaat, stakingen en alle andere uitzonderlijke omstandigheden buiten onze goede wil om. Indien bepaalde excursies geheel of gedeeltelijk niet kunnen uitgevoerd worden wegens onvoorziene omstandigheden, overmacht, enzovoort, wordt het niet genoten excursiegedeelte financieel gecompenseerd met een GFC krediet dat in de nabije of verre toekomst kan gebruikt worden als korting bij een volgende Go For Cruise reservatie.

Ter info, tijdens een cruise is alles vrijblijvend, alles kan niets moet… Dus ook dit excursievoorstel. Je hebt ook de mogelijkheid om op eigen houtje en tempo van boord te gaan, en zelf de stad, streek of eiland te verkennen, alleen er voor zorgen dat je uiterlijk een half uur voor de afvaart opnieuw aan boord bent, want het schip wacht niet.

Deel deze reis met iemand

Icon 21 februari 2024
Icon

Uitnodiging GFC en HAL Event 2024

Vanaf €40

detail Boek nu
Icon 30 november tot 1 december 2023
Icon

Go For Cruise Event 2023

Vanaf €20

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
Icon 2 augustus 2018 tot 9 augustus 2018
Icon Sevilla

Guadalquivir Riviercruise
2 augustus tot 9 augustus 2018

Vanaf €1.286

detail Boek nu
Icon 2 tot 8 september 2020
Icon Düsseldorf

Luxe Kortbij Riviercruise
2 tot 8 september 2020

Vanaf €1.085

detail Boek nu