Go for Cruise

met GFC naar Schlagerfestival 2020

Icon 3 december 2019
Icon By Tamara
Icon 0 comments

Deze uitstap is helemaal volzet!

Het Schlagerfestival wordt in 2020 wel heel bijzonder, want de organisatoren plaatsen het podium in het midden van de Hasseltse Ethias Arena. Jong en oud amuseren zich op het Schlagerfestival, en trekken jaarlijks talrijk, meer en meer verkleed zelfs, naar de Ethias Arena voor een onvergetelijke avond of namiddag.

In 2020 viert het Schlagerfestival zijn 15-jarig bestaan, met de liveband, een indrukwekkend podium centraal in de zaal, dansers en opnieuw een schare indrukwekkende artiesten.

Ho ho ho we hebben zo een flauw vermoeden dat nogal wat Go For Cruise en Present Travel klanten hier willen bij zijn. En ja hoor goed nieuws, we hebben zeer goede tickets beschikbaar voor het Schlagerfestival op zondag 29 maart 2020 in Hasselt, met als artiesten Luc Appermont, Bart Kaëll, Jan Smit, De Romeo’s, Laura Lynn, Wim Soutaer & Charles Van Domburg, Willy Sommers, Yves Segers, Raymond van het Groenewoud en Christoff.

met GFC naar het Schlagerfestival 2020-2

Ga jij mee met ons feestvieren op zondagnamiddag 29 maart 2020?
Je bent meer dan welkom, en jouw vrienden, familie en collega’s ook. Wij hebben een ruim aantal genummerde zitplaatsen voorbehouden op de tribune in de paarse zone, rijen 3 tot 8, met andere woorden netjes onderaan de tribune met een prima zicht op het centrale podium en ambiance verzekerd!

De ticketprijs bedraagt 45 EUR of 22,50 GFC Club punten per stuk.
Vrijblijvend veilig en comfortabel autocarvervoer van bij ons aan de deur in Vilvoorde naar Hasselt en terug, kost 20 EUR of 10 GFC Club punten per persoon.

Deuren openen in Hasselt om 13:00, het Schlagerfestival start om 15:00 en het einde is voorzien omstreeks 18:00. Wie mee rijdt met de bus, wordt bij ons verwacht om 12:00 en rond 19:30 zijn we terug in Vilvoorde.

Schrijf je als de bliksem in door ons een berichtje te sturen naar info@goforcruise.be, of bel ons op 02/253.38.87, met vermelding van:
1) het aantal gewenste tickets voor het Schlagerfestival?
2) aantal gewenste autocarplaatsen van Vilvoorde naar Hasselt h/t?
3) namen en voornamen van de deelnemers?

met GFC naar het Schlagerfestival 2020-4

Schlagerfestival 2020 in detail

Presentator  Luc Appermont
De vele publieksprijzen en bijna een dozijn ‘Gouden Ogen’ die hij doorheen de jaren kreeg van televisiekijkend Vlaanderen geven perfect weer hoe populair en geliefd Luc Appermont is bij het grote publiek. “Ik vind het een hele eer dat ze mij voor de presentatie van Het Schlagerfestival gevraagd hebben. Ik ken het festival, want ik ben er al een aantal keren te gast geweest als Bart op het podium stond. Wat mij bijzonder charmeert is de unieke sfeer. Mensen komen om samen te genieten en zingen luidkeels mee tijdens de optredens”, zegt Luc Appermont enthousiast.

Line-Up

Bart Kaëll
Luc Appermont komt niet alleen naar Hasselt, ook zijn echtgenoot Bart Kaëll is terug van de partij met zijn grootste hits. “Het zal de eerste keer zijn dat ik het podium deel met Luc op zo’n groot indoorevenement. Het is altijd fijn om hier als artiest te gast te zijn, zeker als je weet dat Het Schlagerfestival zijn 15e verjaardag viert. Ik ben gek op verjaardagsfeestjes.”

Yves Segers
Wie ook rondloopt met een big smile is Yves Segers, want de zanger van o.a. ‘Café De Zwaan’ en de Toast-klassieker ‘Ik schreeuw het van de daken’ kreeg opnieuw een uitnodiging in de bus. “Geweldig als je terug mag deelnemen aan wat ik altijd omschrijf als ‘de Tour de France’ van de Schlagerfestivals, want met zoveel volk en zoveel belangstelling voelt dat echt zo aan.”

Willy Sommers
De sympathieke zanger – die zijn 50 jaar carrière viert – is immens populair en beleeft momenteel hoogdagen. “Het oorverdovende applaus, het enthousiasme van die duizenden mensen die op Het Schlagerfestival luidkeels meezingen, dat ontroert mij telkens opnieuw en gaat door merg en been. Ik krijg nu al kippenvel als ik eraan denk.” Willy’s nieuwste album ‘Sommers of 69’ is nu verkrijgbaar. In Hasselt brengt hij traditiegetrouw zijn grootste hits.

Wim Soutaer & Charles Van Domburg
De verrassendste act van het voorbije Schlagerfestival was zonder meer het duo Wim Soutaer (‘Allemaal’) en Charles Van Domburg. Naast hun activiteiten bij de Soulbrothers en hun solowerk vormen ze nu ook een (h)echt partyduo. “De mensen zien dat we ons amuseren en dat werkt aanstekelijk. Het Schlagerfestival had de primeur en we zijn blij dat ze ons terug hebben gevraagd. We hebben er nu al zin in”, zegt Wim Soutaer.

Laura Lynn
Laura Lynn zorgde met haar debuutsingle ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ 15 jaar geleden voor een revival van het populaire Nederlandstalige lied. Bij de eerste editie van Het Schlagerfestival in 2006 werd de zangeres als schlagerkoningin centraal gesteld. Samen met de artieste is het festival geëvolueerd, maar feesten is in hun genen blijven zitten.

De Romeo’s
Laura Lynn is een hitmachine van meezingers en dat kan ook gezegd worden van De Romeo’s. Chris, Gunther en Davy zijn een vaste waarde op Het Schlagerfestivalpodium én terecht, want met een straatlengte voorsprong zijn ze nog steeds de populairste ambianceband van Vlaanderen. De Romeo’s staan voor een maximale feestgarantie. Ze ontgoochelen nooit en weten perfect hoe ze hun publiek moeten bespelen.

Jan Smit
Voor zijn 15e verjaardag trekt het festival alle feestregisters open en strikte het Jan Smit. “Vorig jaar vierde ik mijn 20-jarige carrière in het Antwerpse Sportpaleis. In het najaar sta ik in enkele Vlaamse theaters, maar in het voorjaar van 2020 wordt het echt feest op Het Schlagerfestival. Ik ben altijd onder de indruk hoe luid er wordt meegezongen met ‘Als de morgen is gekomen’ of ‘Als de nacht verdwijnt’. Het Schlagerfestival is één groot volksfeest waar je als artiest graag deel van uitmaakt. Het wordt een blij weerzien met de andere artiesten. Het wordt top!”

Christoff
Ook Christoff is in 2020 weer van de partij. De schlagerkoning gaf bij de vorige editie verstek wegens de drukte rond zijn internationaal succesvolle KLUBBB3-project, “maar in 2020 jaar ben ik er weer bij, want deze jubileumeditie wil ik voor geen geld ter wereld missen”, zegt Christoff enthousiast.

Raymond van het Groenewoud
Raymond van het Groenewoud is in Vlaanderen al jaren een gevestigde waarde. Het muzikale icoon brak in 1977 door met de single ‘Meisjes’. Een jaar later volgde de meezinger ‘Vlaanderen boven’ en in 1980 scoorde Raymond met het melancholische ‘Je veux de l’amour’, een nummer waarbij hij zichzelf begeleidde op piano. Vlaanderen danste in 1981 op zijn ‘Cha Cha Cha’ en tien jaar later profiteerde ook Raymond mee van de heropleving van de Nederlandstalige popmuziek. Dankzij Tien Om Te Zien werd zijn gospelachtige ‘Liefde voor muziek’ een weergaloos succes en een zoveelste klassieker.

met GFC naar het Schlagerfestival 2020-3