Go for Cruise

met GFC naar TW Classic 2020

Icon 29 november 2019
Icon By Tamara
Icon 0 comments

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaars zijn Berenice uit Ooigem en Kristof uit Grimbergen geworden 

Na veel speculaties deelde Paul McCartney zelf mee dat hij in 2020 terugkeert naar Werchter, vier jaar na zijn vorige show in het Festivalpark. Op zondag 21 juni 2020 is hij de hoofdact van TW Classic, en daar moeten wij van Go For Cruise absoluut bij zijn, samen met jou misschien?

Een echte levende legende van heel kortbij aan het werk zien, één van de 2 nog overblijvende Beatles zien rocken als een jong veulen, Sir Paul McCartney of Macca voor de vrienden verwacht ons!

Go For Cruise heeft het grote genoegen om 2 duo’s uit te nodigen voor een hele dag muzikale nostalgie op de legendarische weide van Werchter, uiteraard in goed gezelschap en met geweldige Collector Tickets in de Golden Circle, dit betekent gegarandeerde toegang tot net voor het podium, uitsluitend tijdens het optreden van Paul McCartney, alstublieft!

Luister HIER naar wat Paul McCartney daar zelf heeft over te zeggen!

Wat moet je doen om kans te maken op 2 Collector Tickets Golden Circle?

Zeker vrij zijn op zondag 21 juni 2020 en uiterlijk 12:00 op dinsdag 7 januari 2020 de 2 juiste antwoorden sturen naar info@goforcruise.be op volgende 2 vragen:
1) in welke stad bevinden Go For Cruise en de Celebrity Reflection zich op vrijdag 24 juli 2020?
2) wat is de link tussen die stad en Paul McCartney?
Je vind de juiste antwoorden makkelijk HIER

De 2 x 2 gelukkige winnaars worden vervolgens door een onschuldige hand geloot uit alle juiste antwoorden, opgelet enkel meedoen als je effectief vrij bent op zondag 21 juni 2020.

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van artiesten met een straf palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Editors, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams, Bon Jovi, Kraftwerk, Bruce Springsteen & The E Street Band en Guns N’ Roses sierden reeds de affiche van het festival.

Volg HIER de volledige Line-Up van TW Classic 2020