Go for Cruise

Over ons

Welkom!

 

Sinds 2006 biedt Go For Cruise een afwisselend en kwaliteitsvol programma Nederlandstalig begeleide cruises. Groepsreizen met als motto “alles kan niets moet“, m.a.w. wij zorgen voor alles en doen voorstellen, maar jij behoudt alle vrijheid, schitterend toch?

Ons up to date Go For Cruise aanbod kan je makkelijk raadplegen via deze webpagina.
Je vindt hier per reis alle details, de route, het programma en een hoop beeldmateriaal.

Wij stellen onze zeer uiteenlopende Go For Cruise reizen samen op basis van diverse criteria zoals:

 • Interessante route met inhoud
 • Geschiktste periode qua klimaat e.d.
 • Best passende cruiseschip per bestemming
 • Aangename hotelkeuze
 • Relatief kleine groepen van 10 tot maximum 40 personen

Kortom: ons doel is uiteraard niet om de duurste te zijn, ook niet de goedkoopste, maar wel de beste qua verhouding prijs kwaliteit. Onze deelnemers zijn steeds Nederlandstalig en hebben dikwijls dezelfde interesses gezien de specifieke reiskeuze.

De vermelde totale prijzen zijn steeds inclusief:

 • Lijnvluchten heen en terug vanuit Brussel in economy of autocarvervoer van Vilvoorde naar Amsterdam of Southampton cfr. programma
 • Toegang Diamond Lounge Zaventem
 • Transfers luchthaven – hotel – cruiseterminal – luchthaven cfr. programma
 • Hotelovernachtingen voor en/of na de cruise cfr. programma
 • Cruise in vol pension cfr. programma
 • Luchthaventaksen
 • Havengelden
 • Fooien aan boord
 • Professionele shows & animatie aan boord
 • Talrijke sport- & relaxfaciliteiten aan boord
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • Aantal excursies & rondleidingen cfr. programma
 • Exclusieve GFC excursievoorstellen

Wat houdt het in om een Go For Cruiser te zijn?

Als Go For Cruiser geniet je van de Diamond Lounge op de luchthaven in Zaventem. Vertrek ontspannen op reis in een comfortabele en rustige omgeving, weg van de drukte elders op de luchthaven, met gratis wifi, een hapje en een drankje!

Naast het vol pension aan boord, zijn water, koffie en thee onbeperkt gratis beschikbaar. Andere dranken zijn te betalen.
De prijzen zijn in Amerikaanse dollar aangegeven, wat momenteel nog steeds bijzonder gunstig is voor ons Europeanen.
Wat niet is inbegrepen in onze Go For Cruise prijzen: excursies, dranken (behalve water, koffie en thee), souvenirs, persoonlijke uitgaven en facultatieve reisverzekering.

Wat de excursies betreft doen we als reisleiders zelf ook bepaalde voorstellen ter plaatse. We nemen in groep, of met een deel van de groep, initiatief om een bus, taxi, kabelbaan,… te nemen om ‘onder ons’ de bestemming te bezoeken. Volledig vrijblijvend uiteraard, maar vaak veel goedkoper en flexibeler dan de excursies via de rederij. Meestal maken we gebruik van het openbaar vervoer of van lokale gespecialiseerde organisaties om ons te verplaatsen.
In een stad komen we te voet natuurlijk ook al ver. Uiteraard kan je ook deelnemen aan één (of meerdere) van de talrijke excursies die de rederij organiseert. Daarnaast staat het je volledig vrij om zelfstandig van en aan boord te gaan, wanneer je het wenst.

Een cruise is een combinatie van een comfortabele rondreis met een luxe hotelvakantie en is daardoor dé perfecte vakantievorm.
Je moet slechts één maal inchecken en uitpakken, en toch word je elke dag ergens anders wakker.
Daarbij komt dat jouw ‘hotel’ overal mee reist, als een drijvende stad met alles erop en eraan.

Wij zijn er van overtuigd dat eender welke reis uit ons Go For Cruise aanbod een onvergetelijke ervaring zal worden! De mooie en zeer volledige routes enerzijds en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

Nuttig om te melden is de mogelijkheid van gespreide betaling die we onze Go For Cruise klanten aanbieden. In plaats van de klassieke voorschot- en saldobetaling betaal je elke maand een deeltje van de factuur.

Van onze Go For Cruise selectie maken wij graag zoveel mogelijk Nederlandstalig begeleide groepsreizen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen per reis.

Onze ervaren en enthousiaste GFC reisleiders staan garant voor een vlekkeloze organisatie en een probleemloze reis. Zowel aan boord als tijdens de diverse mooie stops zullen zij vrijblijvende initiatieven nemen om de geïnteresseerden gratis op sleeptouw te nemen. Op die manier maken we geen overdreven grote kosten voor de excursies, of beperken we ze alleszins tot een minimum.

Heb je een feest gepland voor een huwelijk, verjaardag, jubileum, pensioen,… en wil je geen gewoon kado, dan hebben wij een idee: Go For Gift is de flexibele kadolijst om jouw droomreis waar te maken!

Eigen aan een groepsreis is een specifieke afreisdatum. Geen probleem als deze datum je niet past.
Elke cruise kan namelijk ook individueel georganiseerd worden. Hierbij streven we er eveneens naar om je een zo volledig mogelijk Go For Cruise reispakket voor te stellen.

Abonneer je op onze Go For Cruise nieuwsflash

Volg Go For Cruise op Facebook

Volg Go For Cruise op Instagram