Go for Cruise

Penthouse aan zee

Icon 26 mei 2021
Icon By Tamara
Icon 0 comments

Zeezicht vanuit alle hoeken!

Verblijf in een schitterend Penthouse appartement aan de Belgische Kust, letterlijk boven iedereen uit, met een zeer originele en comfortabele indeling, bijzonder veel lichtinval en omzeggens 360° zicht op het strand en de zee, het binnenland en de haven, … je weet niet waar eerst kijken.

Werkelijk een ongeëvenaarde beleving, of het nu voor 1, 2, 3 of meerdere dagen is in de lente, de zomer, het najaar of in de winter, geniet met 2, 3 of 4 personen tenvolle en op eigen ritme van een heerlijk topadres op de zeedijk van Blankenberge.

We hebben de handen in elkaar geslagen met Holiday Suites, een gekende en betrouwbare partner, om jullie exclusief deze verborgen parel aan te bieden, met adembenemende uitzichten in alle richtingen.

Even uitwaaien of een langer vakantieverblijf, een familiale uitstap of (mini)trip met vrienden, (thuis) werken in alle rust en comfort, … alle redenen zijn goed! Enkele voorzieningen en hoogtepunten van onze Penthouse:

  • gratis Wi-Fi
  • 2 slaapkamers met dubbel bed en lakens
  • badkamer met bad, aparte douche, toilet en haardroger
  • toeristenbelasting en eindschoonmaak zijn inbegrepen
  • garagebox onderaan het gebouw rechtstreeks te huur bij ons (*)
  • volledig ingerichte keuken met koelkast, kookplaat, vaatwas, combi microgolf, koffiezet, waterkoker en servies

Klik HIER voor beschikbaarheden, prijzen, alle info en reservaties: PENTHOUSE AAN ZEE

(*) Vergeet parking perikelen en dito boetes, kies voor comfort en veiligheid, huur uw garagebox onderaan het gebouw rechtstreeks bij ons voor amper 15 € per dag, stuur ons een mailtje

Droom alvast weg:

Logo Holiday Suites