Go for Cruise

Phoenix

De rederij Phoenix Cruises is sinds 1988 gespecialiseerd in rivier- en oceaancruises. Het Duitse bedrijf staat vooral bekend om de grote vloot, die uit maar liefst 88 schepen bestaat. Ontdek met Phoenix Cruises op een comfortabele en luxe manier verschillende steden aan de mooiste rivieren van Europa, of vaar met een van de grote cruiseschepen naar overige bestemmingen wereldwijd. Verwacht aan boord van een van de riviercruises vooral een Duits publiek en een Duitse bemanning.

Kies een van de rivierschepen van Phoenix Cruises en geniet van een prachtige riviercruise over de mooiste rivieren van Europa. Ontdek de pracht van het landschap en de steden aan onder andere de Donau, Elbe, Rijn, Rhône, Saône en Seine, of kies een exotische cruise over de Amazone, de Ganges of Gambia rivier.

Geniet aan boord van een persoonlijk afgestemde service, luxe ingerichte hutten en een breed aanbod aan entertainment en activiteiten. Zo worden aan boord een veelvoud aan theatervoorstellingen en live optredens opgevoerd voor uw vermaak. Geniet van de verschillende faciliteiten aan boord zoals zonnedekken, zwembaden, winkels en restaurants met voortreffelijke culinaire gerechten.

Aan boord

Gezellige en informele sfeer, casual kleding. Enkel bij de Captain’s Dinner dienen de heren een pak te dragen en de dames een feestelijke jurk. De voertaal aan boord is Duits, maar de bemanning spreekt ook Engels. De munteenheid aan boord is Euro. Roken is enkel toegestaan op het buitendek.

 

Bediening

Je verblijft op basis van vol pension. Dit omvat een uitgebreid ontbijtbuffet, met koude en warme gerechten, koffie, thee enzovoort. Een meergangenlunch en ’s avonds diner met een goede Europese keuken. Geen probleem om vegetarisch te eten. s’ Namiddags krijg je koffie of thee met koekjes.

 

Vrije tijd

Thema-avonden met dans en live muziek, boekenhoek, diverse bord- en kaartspelen, gezelschapsspelen, quiz-avonden, folklore en muzikale optredens, alles afhankelijk van de route.

Ontdek de schepen van Phoenix

ms Alina

De ms Alina zorgt voor nieuwe maatstaven qua comfort en service. Dit mooie juweeltje vaart op de mooiste rivieren van Europa zoals de Donau, Rijn en Moezel. De grote hutten, waarbij de meeste beschikken over open schuivende ramen welke van de vloer tot het plafond reiken (= Franse Balkons), nodigen je uit om lekker te ontspannen en tot rust te komen. De stijlvolle kamers zijn licht en smaakvol ingericht en bieden een aangename sfeer. Opvallend zijn de lange tafeltijden in het restaurant! Je kan dus rustig eten op basis van je eigen tafelgewoonten, hetzij vroeg of laat, en met een open seating. Welkom bij ms Alina!

De kajuiten van de ms Alina

Alle kajuiten zijn comfortabele en elegante buitenkajuiten, ongeveer 14m² groot. Kajuiten op het Orion- en Saturndek hebben Franse Balkons, d.w.z. een vanaf de vloer tot het plafond reikend raam met een schuifdeur. Het Neptundek heeft kleinere ramen, welke om veiligheidsredenen niet te openen zijn. De kajuiten zijn uitgerust met douche, wc, haardroger, airconditioning, satelliet-tv, radio, minibar, safe, telefoon, elektriciteit 220 V. De bedden kunnen worden opgesteld als dubbele of enkele bedden. De Deluxe hutten hebben steeds een tweepersoonsbed.

Faciliteiten

4 passagiersdekken, een door natuurlijk licht gevulde Panorama Lounge met bar, 2 restaurants met open tafeltijden, een comfortabele Lido bar met terras aan de achterzijde, een functioneel ontworpen ontvangsthal met receptie, winkel en excursie desk. Tot slot zijn er een lift, internet café, leeshoek met boekenkast, wasserij, groot zonnedek met bubbelbad, shuffleboard, ligstoelen, eettafels, en schaduwrijke zone aan de bar voorhanden.

ms Rhein Prinzessin 

De ms Rhein Prinzessin is een prettig riviercruiseschip van de rederij Phoenix met klassieke elegantie en ongedwongen aangename sfeer voor maximum 146 passagiers.

Kajuiten

De hutten hebben ofwel een raam of een Frans balkon, douche, toilet, wastafel, haardroger, airco, radio, TV, kluisje en telefoon.

Faciliteiten aan boord

Qua faciliteiten zijn er het zonnedek met ligstoelen en schaduwplaatsen, de panorama lounge, het panorama-restaurant, een kleine fitness en sauna, jacuzzi en wellness, een bibliotheek, winkeltje en receptie. Lift over de drie dekken met kajuiten.

Go For Cruise - Moezel Riviercruise 2019 f