Go for Cruise

GFC scheepsbezoek Silhouette

Icon 13 april 2019
Icon By Didier
Icon 0 comments

Benieuwd om een modern cruiseschip aan de binnenkant te bewonderen en tegelijk te proeven van een heerlijke lunch aan boord?

Go For Cruise kan 20x 2 gelukkigen een gratis scheepsbezoek aanbieden op maandag 1 juli 2019 in de haven van Zeebrugge, en dit aan boord van de geweldige Celebrity Silhouette!

Wat moet je hiervoor doen?

Zeker vrij zijn die dag, want annuleringen of wijzigingen zijn niet mogelijk!

Uiterlijk 18:00 op vrijdag 31 mei 2019 de 2 juiste antwoorden mailen naar info@goforcruise.be op volgende vraag: in welke havenstad en land bevinden Go For Cruise en Celebrity Silhouette zich op maandag 14 december 2020? Je vind de juiste antwoorden makkelijk HIER

De 20x 2 gelukkige winnaars worden vervolgens door een onschuldige hand geloot uit alle juiste antwoorden, opgelet, enkel meedoen als je effectief vrij bent op maandag 1 juli 2019. Juiste uurregeling en plaats van afspraak worden persoonlijk bevestigd, maar dit evenement zal ongeveer plaats hebben van 09:30 tot 13:30.

Vermeld in je antwoord ook of je al of niet gebruik zou wensen te maken van de autocar transfer van bij ons aan de deur in Vilvoorde naar Zeebrugge en terug aan de prijs van 30 € per persoon AUB?