Go for Cruise

GFC scheepsbezoek Oceania Riviera

Icon 17 juli 2019
Icon By Ilse
Icon 0 comments

Benieuwd om een modern 5-sterren cruiseschip aan de binnenkant te bewonderen en tegelijk te proeven van een heerlijke lunch aan boord?

Go For Cruise kan 9x 2 gelukkigen een gratis scheepsbezoek aanbieden op donderdag 29 augustus 2019 in de haven van Zeebrugge, en dit aan boord van de niet te versmaden Oceania Riviera!

Wat moet je hiervoor doen?

Zeker vrij zijn die dag, want annuleringen of wijzigingen zijn niet mogelijk!

Uiterlijk 18:00 op woensdag 31 juli 2019 de 2 juiste antwoorden mailen naar info@goforcruise.be op volgende vraag: in welke havenstad en land bevindt de Oceania Insignia zich op maandag 26 april 2021? Je vind de juiste antwoorden makkelijk HIER

De 9x 2 gelukkige winnaars worden vervolgens door een onschuldige hand geloot uit alle juiste antwoorden, opgelet, enkel meedoen als je effectief vrij bent op donderdag 29 augustus 2019. Juiste uurregeling en plaats van afspraak worden persoonlijk bevestigd, maar dit evenement zal ongeveer plaats hebben van 09:30 tot 14:00.

Vermeld in je antwoord ook of je al of niet gebruik zou wensen te maken van de autocar transfer van bij ons aan de deur in Vilvoorde naar Zeebrugge en terug aan de prijs van 30 € per persoon AUB?