Go for Cruise

Reizen naar Afrika

Breng samen met Go For Cruise een fantastische tijd door tijdens een groepsreis in Zuid-Afrika, een continent vol tegenstellingen. Niet alleen door het verschil tussen zwart en blank, maar ook door de verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren en tradities. Ontdek de Afrikaanse spirit met Westerse invloeden!

Kies je voor een cruise rond Zuid-Afrika, een rondreis in Afrika of misschien wel een combinatie rondreis, safari en riviercruise, het wordt gegarandeerd een unieke reis met een ongeziene afwisseling van natuurlandschappen en moderne steden.

Reizen naar Afrika organiseren wij steeds in onze herfst -en wintermaanden, altijd de meest geschikte periode in functie van klimaat en bezienswaardigheden.

 

Komt het water (of een cocktail…) je al in de mond? Dan hebben we het nog niet gehad over de hotelnachten voor de cruise of de mogelijkheden om deze fantastische Afrika reis te verlengen om de Big Five te spotten. De vele faciliteiten van het cruiseschip en de lodges maken het je hierbij ook onvergetelijk ontspannend. Voor elke leeftijd wat wils.

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Zoals altijd zal een ervaren GFC reisleider je met veel enthousiasme meenemen doorheen de verschillende aanleghavens en naar goede gewoonte voorzien we ook een exclusief excursievoorstel, uitsluitend voor onze GFC groep.

AI
Zuid-Afrika - Kaapstad - Kaap De Goede Hoop
€5.395
€Volzet

Go For Oeganda
9 tot 27 januari 2024

Vertrek reis:
Entebbe
AI
Afrika - Botswana - Chobe - olifant
€9.345