Go for Cruise

Reizen naar Afrika

Breng samen met Go For Cruise een fantastische tijd door in een continent vol tegenstellingen. Niet alleen door het verschil tussen zwart en blank, maar ook door de verscheidenheid aan landschappen, klimaat, volkeren en tradities. Ontdek de Afrikaanse spirit met Westerse invloeden!

Kies je voor een cruise rond Zuid-Afrika, een rondreis in Afrika of misschien wel een combinatie rondreis, safari en riviercruise in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe, het wordt gegarandeerd een unieke reis met een ongeziene afwisseling van natuurlandschappen en moderne steden.

Reizen naar Afrika organiseren wij steeds in onze herfst -en wintermaanden, altijd de meest geschikte periode in functie van klimaat en bezienswaardigheden.

Komt het water (of een cocktail…) je al in de mond? Dan hebben we het nog niet gehad over de hotelnachten voor de cruise, of de mogelijkheden om de Big Five te spotten. De vele faciliteiten van het cruiseschip, de comfortabele hotels en lodges maken het je hierbij ook onvergetelijk.

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen onaangename verrassingen.

Zoals altijd zal een ervaren GFC reisleider je met veel enthousiasme meenemen doorheen de verschillende aanleghavens, en naar goede gewoonte voorzien we ook een exclusief excursievoorstel, uitsluitend voor onze GFC groep.

AI
Afrika - Botswana - Chobe - olifant
€9.345
Go For Cruise Zuid Amerika Brazilie Rio De Janeiro Suikerberg
€5.595

Brazilië Cruise
3 tot 21 april 2025

Vertrek reis:
Rio de Janeiro
€volgt weldra

Go For Ethiopië
7 tot 26 oktober 2025

Vertrek reis:
Addis Abeba