Go for Cruise

Caraiben

Luxe Cruise in de Caribbean: Nederlandstalig begeleid

Droom jij ook van een vakantie onder de Caribische zon? Grijp je kans en vertrek mee op een cruise in Caribisch gebied, het wordt geweldig!

Kristalhelder water, idyllisch witte zandstranden, wuivende palmbomen enzovoort,… ook al aan het watertanden? Kan niet anders met een overvloed aan Caribische kleuren, wolkeloze blauwe hemels, gastvrijheid en vriendelijkheid gecombineerd met heel veel mogelijkheden en rijkdom aan boord van een Caribische cruise!

Komt het water (of een cocktail…) je al in de mond? Dan hebben we het nog niet gehad over de hotelnachten voor de cruise of de rustige zeedagen om zalig te relaxen. De vele faciliteiten van het cruiseschip maken het je hierbij ook onvergetelijk ontspannend. Voor elke leeftijd wat wils.

All-in Cruise op Caribisch gebied? Van A tot Z voor jou geregeld.

Naar goede Go For Cruise gewoonte maken wij onze Caribbean Cruises All Inclusive door er een voordelig totaalpakket van te maken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We gaan je verdiende cruise vakantie in de Caraiben van A tot Z verzorgen inclusief vluchten, transfers, alle taksen, fooien aan boord.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Een Caraiben Cruise is steeds een onvergetelijke belevenis, want éénmaal aan boord kan je de zon of de schaduw opzoeken, lekker ontspannen en zalig wegdromen op het helderblauwe water…

€5.495 €