Go for Cruise

Cruise op de Indische Oceaan

Breng samen met Go For Cruise een fantastische tijd door tijdens een cruise in de Indische Oceaan. Het staat borg voor een paradijselijke vakantie met een schitterende combinatie van natuur en cultuur, kleuren en smaken, bezienswaardigheden en puur genieten.

De Indische Oceaan is een van de 5 oceanen en ligt tussen

  • het oosten van Afrika,
  • het zuiden van het Midden-Oosten en zuidelijk Azië,
  • de archipel van Indonesië,
  • het westen van Australië en
  • het noorden van Antarctica.

 

Cruise aanbod in de Indische Oceaan

Kies voor onze Azië Celebrity Cruise, met diverse dagen in Indië, 2 paradijselijke dagen in de Malediven en zelfs 3 dagen in Myanmar op het einde…  Mooier kan het niet meer worden!

Of ga je liever naar de andere kant van deze Indische Oceaan? Cruise dan mee met onze Bali Australië Cruise waar we na Singapore cruisen richting Indonesië voor 2 volle dagen in Bali, het eiland van de glimlach en meer dan een bezoek waard! Vervolgens komt er een heel hoofdstuk aan in West-Australië, jawel we gaan Down Under …

 

De Indische Oceaan, een aanrader

Een cruise in de Indische Oceaan organiseren wij steeds in onze wintermaanden, altijd de meest geschikte periode in functie van klimaat en bezienswaardigheden.

Aan boord van het cruiseschip worden we daarenboven in de watten gelegd op alle gebied en gaan we volop gastronomisch genieten, niet twijfelen! Dit is wel degelijk een perfecte reis voor jullie als meerwaardezoekers!

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Zoals altijd zal een ervaren GFC reisleider je met veel enthousiasme meenemen doorheen de verschillende aanleghavens. Naar goede gewoonte voorzien we ook een exclusief excursievoorstel, uitsluitend voor onze GFC groep.

€op aanvraag