Go for Cruise

Cruises in Midden-Amerika

Zin om een beetje warmte op te zoeken? Dan is een cruise in Midden Amerika absoluut een voltreffer. Tijdens het voorjaar zijn de temperaturen zeer aangenaam en is de kans op neerslag nihil. Zonder twijfel dus de meest geschikte en comfortabele periode om te reizen naar Midden Amerika.

Midden Amerika staat voor een prachtige combinatie van natuur en cultuur. Een cruise naar deze regio maakt het mogelijk om heel wat verschillende landen te bezoeken tijdens 1 geweldige reis. Vandaag de dag kun je nog steeds sporen van Indianen en de kolonisatie ontdekken in het straatbeeld.

 

Vertrekhavens van Midden Amerika

Vertrekken vanuit Miami op een cruise door het Panamakanaal of kiest u toch liever voor onze onvergetelijke wereldcruise? Vlieg naar Vancouver en ga op cruise naar Hawaii, de meest paradijselijke plaats op aarde. Eveneens een vertrek vanuit Valparaiso in Chili is mogelijk met als eindpunt het Amerikaanse San Diego.

Een cruise in Midden Amerika of naar Hawaii zijn mogelijk met onze vertrouwde en kwalitatief zeer goede rederijen zoals Holland America Line, Celebrity Cruises en Oceania Cruises. Om het u nog comfortabeler te maken, voorzien wij enkele hotelnachten voor de cruise zodat uw vakantie op een relaxte manier kan starten.

 

Ons aanbod in Midden Amerika

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Zoals altijd zal een ervaren GFC reisleider je met veel enthousiasme meenemen doorheen de verschillende aanleghavens en naar goede gewoonte voorzien we ook een exclusief excursievoorstel, uitsluitend voor onze GFC groep.