Go for Cruise

Cruises in Noord-Amerika

Een cruise in Noord-Amerika staat garant voor een geweldige portie natuur en cultuur, prachtige natuurlandschappen en architecturale steden.

Zoals gewoonlijk kiezen we steeds de meest geschikte periode uit voor je droomcruise. Voor Noord-Amerika reizen we tussen de maanden juni en september, meer bepaald tijdens de zomermaanden met aangename temperaturen.

 

Cruises in Noord-Amerika

Er zijn talrijke mogelijkheden om een cruise in Noord-Amerika te doen. Vertrekken kan vanuit Seattle om de wonderlijke natuurpacht van Alaska te ontdekken. In 2019 koppelen we er een rondreis Alaska aan vast, samen met een fantastische cruise vanuit Seward naar Vancouver. Of wat dacht u van een cruise naar het mooie Canada  met vertrek vanuit Rotterdam?

Exclusief bieden wij, Go For Cruise, een rondreis aan in Amerika met de hoogtepunten van de Westkust. Heel comfortabel en flexibel organiseren we deze onvergetelijke reis met minivans.

We streven er naar om steeds de meest volledige cruises aan te bieden, in functie van duur en kwaliteit. Voor onze Noord-Amerika Cruises werken we samen met kwalitatieve en exclusieve rederijen zoals Holland America Line, Celebrity Cruises en Oceania Cruises.

 

Wat mag je verwachten van Go For Cruise?

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat eender welke cruise uit ons aanbod een onvergetelijke ervaring zal worden! De mooie routes enerzijds, en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

Alaska Deluxe Cruise 2020 - Hubbard Gletsjer
€3.945

Alaska Deluxe Cruise
2 tot 19 mei 2020

Vertrek cruise:
Vancouver
AI
Atlantische Viking Cruise 2020 Groenland
€4.095
Go For Cruise - Go For USA - Monument Valley
€4.185

Go For USA
27 augustus tot 14 september 2020

Vertrek cruise:
San Francisco
GoForCruise-PresentTravel-Wereldcruise2021-route
€37.859