Go for Cruise

Cruises in Noord-Amerika

Een cruise in Noord-Amerika staat garant voor een geweldige portie natuur en cultuur, prachtige natuurlandschappen en architecturale steden.

Zoals gewoonlijk kiezen we steeds de meest geschikte periode uit voor je droomcruise. Naar Noord-Amerika reizen we tussen het voor- en najaar, dus in de mooiste maanden met aangename temperaturen.

 

Cruises in Noord-Amerika

Er zijn talrijke mogelijkheden om een cruise in Noord-Amerika te doen. Vertrekken kan vanuit Vancouver om de wonderlijke natuurpacht van Alaska te ontdekken. In 2024 koppelen we er opnieuw een rondreis Alaska aan vast, samen met een fantastische cruise vanuit Seward naar Vancouver.

Of wat denk je van een historische Transatlantische cruise in het spoor van de Vikingen vanuit New York via Groenland tot in IJsland?

Bijzonder speciaal is vertrekken in Los Angeles, Californië, om de Westkust van Amerika te combineren met Alaska, wow!

We streven er naar om steeds de meest volledige cruises aan te bieden, in functie van duur en kwaliteit. Voor onze Noord-Amerika Cruises werken we samen met kwalitatieve en exclusieve rederijen zoals Celebrity Cruises, Oceania Cruises en Holland America Line.

Exclusief bieden wij, Go For Cruise, een rondreis aan in Amerika met de hoogtepunten van de West- of Oostkust. Heel comfortabel en flexibel organiseren we deze onvergetelijke reis met minivans, wellicht opnieuw in de zomer van 2024.

 

Wat mag je verwachten van Go For Cruise?

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat eender welke cruise uit ons aanbod een onvergetelijke ervaring zal worden! De mooie routes enerzijds, en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

AI
Atlantische Viking Cruise 2020 Groenland
€5.695
€5.495 €
Alaska Deluxe Cruise 2020 - Hubbard Gletsjer
€6.145