Go for Cruise

Cruise Baltische staten

Baltische staten cruise

Genoeg strand en palmbomen gezien op je vorige zuiderse vakantie?
Dan is het nu hoogtijd om meer noordelijke horizonten op te zoeken! Ga voor een onvergetelijke cruise naar Scandinavië en vaar op de Oostzee richting de Baltische Staten.

Ervaar de prachtige architectuur en de kleurrijke geschiedenis van diverse opwindende hoofdsteden als TallinnHelsinkiStockholm en Kopenhagen. Als hoogtepunt volgen schitterende paleizen en kunstcollecties in Sint Petersburg. Deze cruises richting Rusland vertrekken zelfs vaak vanuit Amsterdam.

Onze ervaren Baltische Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Tevens stellen we een interessant en zeer volledig excursieprogramma voor, strikt exclusief voor onze groep.

Sinds onze eerste editie in 2009, is een Baltische Zee Cruise de voorbije jaren één van onze absolute Go For Cruise ‘Signature’ reizen geworden, een perfect voorbeeld van wat wij onder een kwalitatieve begeleide rondreis verstaan, met veel extra’s, tal van bezoeken en excursies inbegrepen. Deze reis mag gewoon niet ontbreken op jouw cruise palmares!

GoForCruise-Europa-BaltischeStaten-Denemarken-Kopenhagen-Zeemeermin
€Volzet

Baltische Cruise
19 juni tot 1 juli 2018

Vertrek cruise:
Amsterdam
Cruise Baltische Staten, specifiek Sint Petersburg
€2.645

Baltische Cruise
1 juli tot 13 juli 2018

Vertrek cruise:
Amsterdam
GoForCruise-PresentTravel-SintPetersburg
€2.745

Baltische Cruise
26 juni tot 8 juli 2019

Vertrek cruise:
Amsterdam
GoForCruise-PresentTravel-SintPetersburg
€2.745