Go for Cruise

Zuid-Europa cruises

Ontdek Zuid-Europa met een cruise

Zoek je de warmte graag dichtbij en ben je graag snel op je bestemming? Dan is een cruise in Zuid-Europa absoluut het overwegen waard. Tijdens je cruise vakantie beleef je een mooie combinatie van verschillende citytrips met een gezonde mix van cultuur, natuur en gastronomie.

Een cruise op de Middellandse Zee heeft voor iedereen wat te bieden, voor zowel jong als oud, actief of minder actief.  Kies je voor de Westelijke Middellandse Zee Cruise waarbij de nadruk ligt op Italië, Frankrijk en Spanje, of heb je eerder een voorkeur voor de Oostelijke Middellandse Zee dan is een cruise langs de Griekse Eilanden, Malta en Spanje meer iets voor jou?

Ontdek een van de zeven wereldwonderen, het Colosseum in Rome, wandel door de mythische site van Pompeï of geniet van de mooie vergezichten die de Griekse eilanden te bieden hebben. Dit en nog veel meer kan je ervaren tijdens een van onze Middellandse Zee Cruises.

Wil je het liever nog wat zuidelijker in Europa? Dan is een cruise richting Madeira en de Canarische Eilanden  misschien wel iets voor jou!

Een cruise in de Middellandse Zee wordt steeds gepland in de meest aangename periode, zijnde van mei tot en met oktober. Wil je er graag een weekje tussenuit? Of toch liever iets langer? Geen probleem, een cruise op de Middellandse Zee heb je in alle maten en combinaties. Ontdek ze hieronder allemaal!

Waarom op reis met Go For Cruise?

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.
Zoals altijd zal een ervaren GFC reisleider je met veel enthousiasme meenemen doorheen de verschillende aanleghavens en naar goede gewoonte voorzien we ook een exclusief excursievoorstel, uitsluitend voor onze GFC groep.

Wij zijn er van overtuigd dat welke cruise in Zuid-Europa je ook kiest, het een onvergetelijke ervaring zal worden!

De mooie en zeer volledige routes enerzijds, en de talrijke faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

AI
ms Viva Voyage - schip
€Volzet
AI
Douro Riviercruise II 2022 b
€2.295
AI
Go For Cruise Portugal Lissabon
€3.195
AI
Griekenland Cruise 2021 - Santorini - blauw dak
€Aanvraag
AI
GoForCruise-PresentTravel-Kotor
€2.995
€895
AI
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
€2.295
Canarische Vista Cruise 2024 - Tenerife 2
€3.095
GoForCruise-PresentTravel-Kroatië-Yacht-SanAntonio
€2.895