Go for Cruise

Cruise Griekse Eilanden

Een cruise langs de Griekse Eilanden is onvergetelijk en zorgt voor afwisseling: cultuur en geschiedenis, zonnige oorden en uitnodigende terrasjes. Deze cruises laten je heerlijk genieten van het leven. Een ervaring die je dankzij Go For Cruise nooit zal vergeten.

 

Cruise Griekse Eilanden

Breng je vakantie door al varend tussen de verschillende Griekse Eilanden, elks met hun unieke karakter. Geniet van de Griekse zon tijdens een schitterende combinatie van het immer gezellige Mykonos, de Griekse hoofdstad Athene met de Acropolis en het sublieme vulkaaneiland Santorini als historisch kruispunt. Reken daarbij nog het ridderlijke Rhodos en je cruise langs de Griekse Eilanden wordt onvergetelijk.

 

Luxe Cruise Griekse Eilanden

In alle luxe genieten van een cruise langs de Griekse Eilanden? Daar zorgt Go For Cruise graag voor. Stap mee aan boord van de splinternieuwe Apex van Celebrity Cruises voor een programma dat je zal doen watertanden en heel veel geweldige indrukken zal nalaten. Ook hier neemt onze ervaren GFC reisleider je met plezier en enthousiasme mee op sleeptouw.

 

Zo meren we bijvoorbeeld aan in de hoofdstad van Santorini, Fira, en nemen meteen een speedboot richting Ammoudia baai waar onze bus zal klaar staan om ons naar Oia te brengen. Oia is een schilderachtig dorp in het noorden van het eiland, gelegen op twaalf kilometer ten noordwesten van Fira. Het is een prachtig, traditioneel dorp, met mooie wit geschilderde huisjes, smalle steegjes met souvenirwinkels, bars, cafeetjes, … Het meest indrukwekkende van Oia is echter het fenomenale uitzicht op de zee en de caldera (krater). Het dorp ligt op meer dan 300 meter hoogte op de top van de kleurrijke rotsen van de vulkaan en is één van de meest gefotografeerde plekken van Santorini en Griekenland.

Je leest het, een luxe cruise langs de Griekse Eilanden mag niet ontbreken op je palmares. Bekijk het aanbod hieronder.

AI
GoForCruise-PresentTravel-Kotor
€2.945
Go For Cruise - Wereldcruise HAL 2024 - Route
€op aanvraag

Wereld Cruise
2 januari tot 12 mei 2024

Vertrek reis:
Fort Lauderdale
€op aanvraag

Wereld Cruise
4 januari tot 9 juni 2024

Vertrek reis:
Fort Lauderdale