Go for Cruise

Cruise Middellandse zee

Middellandse Zee Cruises: Nederlandstalig begeleid

Bezoek tijdens een cruise op de Middellandse Zee tal van interessante steden en eilanden. Beleef een onvergetelijke Nederlandstalig begeleide groepsreis vol afwisseling, cultuur en geschiedenis, zonnige oorden en uitnodigende terrasjes, … M.a.w. heerlijk genieten van het zuiderse leven!

Een Middellandse Zee Cruise is een schoolvoorbeeld van wat een degelijke cruise inhoudt. Enerzijds comfortabele rondreis, want elke dag ontwaak je op een nieuwe interessante locatie, terwijl jouw hotel mee reist en de bagage wordt niet in- of uitgepakt. Anderzijds een fantastische hotelvakantie omwille van de perfecte service, de talrijke faciliteiten en een heerlijk vakantiegevoel.

 

All-in cruise op de Middellandse zee? Van A tot Z voor jou geregeld.

Naar goede Go For Cruise gewoonte maken wij onze Middellandse Zee Cruises All Inclusive door er een voordelig totaalpakket van te maken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We gaan je verdiende cruise vakantie in de Middellandse Zee van A tot Z verzorgen inclusief vluchten, transfers, alle taksen, fooien aan boord, …

Onze Middellandse Zee Cruises zullen je doen watertanden en heel veel geweldige indrukken nalaten! Onze ervaren GFC reisleider zal je met plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Daarenboven stellen we je een interessant en afwisselend excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep. Steeds met als motto alles kan niets moet, m.a.w. wij zorgen voor alles en nemen de nodige initiatieven, maar jij behoud alle vrijheid, schitterend idee toch?

AI
GoForCruise-PresentTravel-Koper2
€VOLZET
Go For Cruise - Middellandse Allure Cruise 2020 - Capri
€1.695
GoForCruise-Presenttravel-MSCCruises-MSC Seaview-MiddellandseMSCCruise
€995
Kroatië Yacht Cruise 2021 - grote foto op linkse pagina
€2.345
-200€
Griekenland Cruise 2021 - Santorini - blauw dak
€2.795
-1300€
GoForCruise Lissabon
€2.495
-350€
Zuid-Europa - Spanje - Malaga - Tapasbar
€2.345