Go for Cruise

Cruise Middellandse zee

Middellandse Zee Cruises: Nederlandstalig begeleid

Bezoek tijdens een cruise op de Middellandse Zee tal van interessante steden en eilanden. Beleef een onvergetelijke Nederlandstalig begeleide groepsreis vol afwisseling, cultuur en geschiedenis, zonnige oorden en uitnodigende terrasjes, … Met andere woorden; heerlijk genieten van het zuiderse leven!

Een Middellandse Zee Cruise is een schoolvoorbeeld van wat een degelijke cruise inhoudt. Enerzijds een comfortabele rondreis. Elke dag ontwaak je op een nieuwe interessante locatie, terwijl jouw hotel mee reist en de bagage niet wordt in- of uitgepakt. Anderzijds een fantastische hotelvakantie omwille van de perfecte service, de talrijke faciliteiten en een heerlijk vakantiegevoel.

 

All-in cruise op de Middellandse zee? Van A tot Z voor jou geregeld.

Naar goede Go For Cruise gewoonte maken wij onze Middellandse Zee Cruises All Inclusive door er een voordelig totaalpakket van te maken. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. We gaan je verdiende cruise vakantie in de Middellandse Zee van A tot Z verzorgen inclusief vluchten, transfers, alle taksen, fooien aan boord, …

Onze Middellandse Zee Cruises zullen je doen watertanden en heel veel geweldige indrukken nalaten! Onze ervaren GFC reisleider zal je met plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Daarenboven stellen we je een interessant en afwisselend excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep. Steeds met als motto alles kan niets moet! Wij zorgen voor alles en nemen de nodige initiatieven, maar jij behoud alle vrijheid, schitterend idee toch?

AI
GoForCruise-Presenttravel-Portofino
€Op aanvraag
AI
Go For Cruise Portugal Lissabon
€3.095
AI
GoForCruise-PresentTravel-Kotor
€2.945
Go For Cruise - Wereldcruise HAL 2024 - Route
€op aanvraag

Wereld Cruise
2 januari tot 12 mei 2024

Vertrek reis:
Fort Lauderdale
€op aanvraag

Wereld Cruise
4 januari tot 9 juni 2024

Vertrek reis:
Fort Lauderdale