Go for Cruise

Vertrekhavens

Hieronder vindt u een overzicht van alle vertrekhavens, verspreid over de hele wereld, waaruit Go For Cruise vertrekt op fantastische, onvergetelijke zee- en riviercruises.

 

Cruises in Azië

Van Dubai tot Hong Kong, van een prachtig woestijnlandschap tot buitengewone architectuur. In functie van uw wensen, bieden wij verschillende cruises in Azië aan, zoals altijd Nederlandstalig begeleid. Steeds tijdens het beste seizoen, zodat we de grootste kans op mooi weer hebben. In Azië is dat namelijk vanaf december tot april.

 

Noord Europa met een cruise

Klaar om de natuurpracht van Noorwegen of IJsland te bewonderen of de cultuur en historie van de Baltische Staten te ontdekken? Cruises naar Noord Europa zijn mogelijk met vertrek uit Amsterdam na een comfortabele busrit vanuit Vilvoorde met extra opstapplaats in Antwerpen.

 

Zuid Europa ontdekken

Onze cruises in Zuid Europa vertrekken meestal uit Barcelona. Een bruisende stad waar uw cruisevakantie meteen goed van start kan gaan. Het zuiden van Europa is gekend voor zijn warmere klimaat, we kiezen dan ook steeds de meest comfortabele periode uit waarbij het klimaat optimaal is om te cruisen!

 

Cruise maken door Midden Amerika

Een cruise in Midden-Amerika door het Panamakanaal vanuit San Diego, Californië naar Fort Lauderdale, Florida, of van Valparaiso, Chili naar San Diego, Californië. Het kan allemaal met Go For Cruise, dit terwijl we rekening houden met het meest geschikte reisseizoen zodat we volop kunnen genieten van de cruise.

 

Noord Amerika door cruisen

Het contrast tussen overweldigende gletsjers in Alaska en de indrukwekkende canyons in West-Amerika kan niet groter zijn. Wij opteren om cruises in Noord-Amerika aan te bieden tijdens de zomermaanden. Vertrekken kan vanuit Seattle, Washington of vanuit San Francisco naar Los Angeles voor onze prachtige Go For USA rondreis.

 

Prachtig Zuid Amerika ontdekken met een cruise

Kies voor een van onze cruises in Zuid-Amerika, met mogelijkheid tot vertrek vanuit Valparaiso, Chili. Je kan kiezen voor een cruise langs het meest zuidelijke punt van Zuid Amerika, op weg naar de stad van de Tango in Argentinië, Buenos Aires.

 

Stille Oceaan beleven op cruise

Ooit al gedroomd van een cruise op de Stille Oceaan richting Hawaï? Dit kan bij ons vanuit Vancouver, Canada op weg naar het meest paradijselijke eiland ter wereld. Of wil je graag één van de grootste, mooiste en bekendste eilandgroepen in de Stille Oceaan ontdekken? Dan is een cruise richting Frans Polynesië zeker en vast het overwegen waard.

 

Cruise maken in Oceanië

Vertrekken vanuit Singapore, langs Bali en eindigen in Perth, Australië of een cruise maken van Cairns, Australië naar Singapore? Of liever nog zuidelijker trekken met onze cruise van Auckland naar Sydney? Het kan allemaal bij Go For Cruise, ontdek het tijdens een van onze cruises in Oceanië. Deze cruises bieden we aan in de koude Belgische wintermaanden of in het voorjaar.

Een cruise vakantie boeken bij Go For Cruise staat gelijk aan “alles kan niets moet”, m.a.w. wij zorgen voor alles en doen voorstellen, maar u behoudt alle vrijheid. Schitterend toch?
Bekijk hier in welke werelddelen onze cruises vertrekken. Klik door op een categorie om alle cruises in dat gebied te ontdekken!