Go for Cruise

Dubai

Cruise naar Dubai

 

Geloof alles wat je hebt gehoord over Dubai, het is daadwerkelijk ongelooflijk. Zeg eens eerlijk, waar anders op aarde kan je skiën in een winkelcentrum midden van de woestijn?

Als één van ’s werelds snelst groeiende steden, is Dubai de laatste jaren ontpopt als een eerste- klasse reisbestemming, met bezoekers vanuit de hele wereld. Het droge en zonnige weer, nooit geziene shoppingmogelijkheden en unieke toeristische attracties dragen ertoe bij om van de Verenigde Arabische Emiraten (= V.A.E.) de place-to-be te maken, hier vloeien eeuwenoude en moderne culturen samen, wat je met Go For Cruise vanop de eerste rij kan bewonderen.

 

Om te genieten van de meest aangename temperaturen organiseren we onze Dubai Cruise tijdens de wintermaanden januari en februari.

Om deze cruises te organiseren kiezen we voor de rederij Royal Caribbean, de meest revolutionaire rederij op dit moment. Alles is mogelijk aan boord van hun familievriendelijke cruiseschepen

 

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

De cruiseterminal van Dubai ligt trouwens vlakbij het centrum wat alles alleen nog comfortabeler maakt.