Go for Cruise

Expeditie Cruises

Van droomreizen gesproken, wat denk je van een onvergetelijke expeditie ervaring naar een unieke biotoop op onze planeet, waar de mens niet de baas is? Go For Cruise weet hoe dit in goede banen te leiden, of het nu naar Spitsbergen is, Alaska, Zuidelijk Afrika, Antarctica of naar de Galapagos Eilanden, of …

Ontdek samen met ons robuuste natuurschoonheid, ‘ontmoet’ indrukwekkende dieren klein en groot, ervaar met eigen ogen de indrukwekkendste natuurgebieden op planeet Aarde! De filosofie van dergelijke ferme belevingsreis is het ontdekken van bijzonder fauna en flora, waarbij in de eerste plaats de focus ligt op een actief en educatief programma, dus wordt er zoveel mogelijk tijd aan land doorgebracht en worden de vaarafstanden zo kort mogelijk gehouden.

Op de geselecteerde expeditie bestemmingen wordt de schitterende natuur zo intact mogelijk behouden doordat men het jaarlijks aantal bezoekers scherp controleert en beperkt. Stuk voor stuk unieke reisformules met excursies, toegangen, verplaatsingen en nogal wat drankjes inbegrepen, dus naast een pintje of een souvenirtje links en rechts, ga je niet veel geld meer uitgeven.

Zonder twijfel een fantastische levenservaring, misschien wel once in a liftetime, dus zeker niet uitstellen tot wanneer het te laat is of het niet meer kan! Ontdek hieronder ons actueel aanbod GFC begeleide expeditiereizen, met als doel ultieme levenservaringen te creëren.

AI
Afrika - Botswana - Chobe - olifant
€9.345

Extra Spitsbergen promoties

Swan Hellenic Cruises - GO FOR CRUISE