Go for Cruise

Cruises in Zuid-Amerika

Ongetwijfeld is Zuid-Amerika het continent van de ritmische muziek en dans, indrukwekkende vergezichten, uitzonderlijk cultureel erfgoed en een uitmuntende wijncultuur. Kortom, niet twijfelen om dit geweldig stuk van de wereld te ontdekken.

Beste cruiseperiode

Je vraagt jezelf hoogst waarschijnlijk af wanneer de beste periode valt om een cruise te maken in Zuid-Amerika? Go For Cruise kiest, ongeacht welke cruise, de meest geschikte en comfortabele periode voor je uit.  Een cruise in Zuid-Amerika, al dan niet gecombineerd met een rondreis, organiseren wij in de maanden november tot april. Tijdens deze maanden kan u genieten van ideale temperaturen en zal de hoeveelheid neerslag zich tot een minimum beperken.

 

Aanbod cruises in Zuid Amerika

Ons aanbod cruises naar Zuid Amerika is heel gevarieerd. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor onze Cruise naar Brazilië met vertrek uit Lissabon en Rio de Janeiro als eindpunt. Anderzijds kan je opteren voor onze Zuid-Amerika Cruise. Een rondreis waarbij zowel Zuidoost als Zuidwest Amerika gecombineerd worden. Een fantastische ervaring met heel wat indrukken en onvergetelijke ervaringen. Daarnaast hebben wij ook onze Zuid- en Midden-Amerika Cruise met een geweldige combinatie van landen en culturen.

Om al deze fantastische routes te organiseren in Zuid-Amerika werken wij samen met kwaliteitsvolle en schitterende rederijen zoals Celebrity Cruises en de gastronomische topper onder de cruiserederijen, namelijk Oceania Cruises. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring maakt van uw vakantie een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen.

 

Wat heeft Go For Cruise te bieden

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

GoForCruise-ZuidAmerikaCruise-PeninsulaValdes
€4.395

Zuid-Amerika Cruise
4 tot 23 december 2020

Vertrek reis:
Buenos Aires
Zuidpool Expeditie Cruise 2021 - Hondius - Antarctica - coverfoto
€9.345