Go for Cruise

Cruises in Zuid-Amerika

Ongetwijfeld is Zuid-Amerika het continent van de ritmische muziek en dans, indrukwekkende vergezichten, uitzonderlijk cultureel erfgoed en een uitmuntende wijncultuur. Kortom, niet twijfelen om dit geweldig stuk van de wereld te ontdekken.

Beste cruiseperiode

Je vraagt jezelf hoogst waarschijnlijk af wanneer de beste periode valt om een cruise te maken in Zuid-Amerika? Go For Cruise kiest, ongeacht welke cruise, de meest geschikte en comfortabele periode voor je uit. Een cruise in Zuid-Amerika, al dan niet gecombineerd met een rondreis, organiseren wij in de maanden november tot april. Tijdens deze maanden kan u genieten van ideale temperaturen en zal de hoeveelheid neerslag zich tot een minimum beperken.

 

Aanbod cruises in Zuid Amerika

Om al deze fantastische routes te organiseren in Zuid-Amerika werken wij samen met kwaliteitsvolle en schitterende rederijen zoals Celebrity Cruises en de gastronomische topper onder de cruiserederijen, namelijk Oceania Cruises. Maar ook Oceanwide Expeditions om uniek Antarctica te ontdekken. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring, maakt van uw vakantie een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen.

 

Wat heeft Go For Cruise te bieden

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Go For Cruise Zuid Amerika Argentinie Ushuaia Tierra del Fuego Vuurland
€4.895
Go For Cruise Zuid Amerika Brazilie Rio De Janeiro Suikerberg
€5.595

Brazilië Cruise
3 tot 21 april 2025

Vertrek reis:
Rio de Janeiro