Go for Cruise

Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten

 

Een cruise is de ideale manier om de parels van de Verenigde Arabische Emiraten te ontdekken. We bezoeken zowel de gigantische winkelcentra en de hoogte torens ter wereld in Dubai, de sprookjesachtige moskee in Abu Dhabi als de traditionele souks en historische forten in Oman. Geen moment tijd om je te vervelen.

 

Als één van ’s werelds snelst groeiende steden, is Dubai de laatste jaren ontpopt als een eerste- klasse reisbestemming, met bezoekers vanuit de hele wereld. Het droge en zonnige weer, nooit geziene shoppingmogelijkheden en unieke toeristische attracties dragen ertoe bij om van de Verenigde Arabische Emiraten (= V.A.E.) de place-to-be te maken. Hier vloeien eeuwenoude en moderne culturen samen, wat je met Go For Cruise vanop de eerste rij kan bewonderen.

Van de beroemde skyline van Dubai tot de gouden zandduinen van Abu Dhabi. Onze luxe cruiseschip brengt ons op een comfortabele manier en zonder zorgen overal naartoe. En als kers op de taart, kunnen we natuurlijk genieten van de witte zandstranden aan de Perzische Golf.

Om te genieten van de meest aangename temperaturen organiseren we onze cruises naar de Verenigde Arabische Emiraten tijdens de wintermaanden januari en februari.

 

Om deze cruises te organiseren kiezen we voor de rederij Royal Caribbean, de meest revolutionaire rederij op dit moment. Alles is mogelijk aan boord van hun familievriendelijke cruiseschepen.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.