Go for Cruise

Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten

 

Geloof alles wat je hebt gehoord over Dubai, het is daadwerkelijk ongelooflijk. Zeg eens eerlijk, waar anders op aarde kan je skiën in een winkelcentrum midden van de woestijn?

Als één van ’s werelds snelst groeiende steden, is Dubai de laatste jaren ontpopt als een eerste- klasse reisbestemming, met bezoekers vanuit de hele wereld. Het droge en zonnige weer, nooit geziene shoppingmogelijkheden en unieke toeristische attracties dragen ertoe bij om van de Verenigde Arabische Emiraten (= V.A.E.) de place-to-be te maken, hier vloeien eeuwenoude en moderne culturen samen, wat je met Go For Cruise vanop de eerste rij kan bewonderen.

Om te genieten van de meest aangename temperaturen organiseren we onze Dubai Deluxe Cruise tijdens de wintermaand december.

Om deze cruise te organiseren kiezen we voor de rederij Oceania Cruises, de 5-sterren rederij met kleinschalige luxe cruiseschepen, perfect voor levensgenieters en Bourgondiers.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

De cruiseterminal van Dubai ligt trouwens vlakbij het centrum wat alles alleen nog comfortabeler maakt.