Go for Cruise

Cruise in de Stille Oceaan

Ooit al gedroomd om te reizen naar de andere kant van de wereld? Met de andere kant bedoelen we meer bepaald de Galapagos Eilanden en Hawaii.  Klinkt behoorlijk exotisch en tropisch niet?

 

Galapagos cruise

Opteer voor onze onvergetelijke Galapagos Cruise en laat je onderdompelen in de wonderlijke wereld van heel wat prachtige diersoorten. Sta oog in oog met een zeeleeuw of snorkel tussen enkele zeeschildpadden. Deze en nog veel meer andere dieren zijn terug te vinden tijdens een cruise naar de Galapagos Eilanden.

 

Cruise-aanbod op de Stille Oceaan

Een cruise naar de Stille Oceaan organiseren wij zowel in november als april, gedurende de meest geschikte periode, in functie van het klimaat en de bezienswaardigheden.

Komt het water (of een cocktail…) je al in de mond? Dan hebben we het nog niet gehad over de hotelnachten voor de cruise of de rustige zeedagen tijdens de cruise om zalig te relaxen. De vele faciliteiten van het cruiseschip maken het je hierbij ook onvergetelijk ontspannend. Je hoort het, een cruise op de Stille Oceaan biedt voor iedere leeftijd wat wils.

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Zoals steeds zal een ervaren GFC reisleider je met veel enthousiasme meenemen doorheen de verschillende aanleghavens en naar goede gewoonte voorzien we ook een exclusief excursievoorstel, uitsluitend voor onze GFC groep.

Go For Cruise Zuid Amerika Argentinie Ushuaia Tierra del Fuego Vuurland
€4.895
Alaska Deluxe Cruise 2020 - Hubbard Gletsjer
€6.145