Go for Cruise

Cruises in Azië

Ben je geïnteresseerd in de Aziatische cultuur met wonderlijke keizerlijke tempels, mooie landschappen en de gastvrije bevolking? Dan is een cruise naar Azië de ideale manier om dit continent met zijn typische karakter te ontdekken.

Wanneer maak je best een cruise naar Azië?

Naar goede gewoonte reizen we naar deze regio tijdens het beste seizoen, namelijk tijdens het voorjaar wanneer de temperaturen draaglijk zijn en neerslag eerder uitzonderlijk is. Bovendien kiezen we altijd voor de meest interessante en volledige routes.

Mogelijke routes

Een cruise naar het Midden Oosten staat garant voor geweldige architectuur gecombineerd met prachtige vergezichten over het landschap. Geniet alvorens we aan boord gaan van het cruiseschip van enkele hotelovernachtingen in Abu Dhabi en dompel je volledig onder in de wereld van een sjeik. Dit alles combineren we met haltes in India, Sri Lanka, Thailand en we eindigen doorgaans in Singapore. Hierdoor maken we van deze cruise naar het Verre Oosten een zeer geslaagde reis.

Vertrek je liever vanuit Hong Kong op cruise? Dan varen we langs Taiwan, Zuid-Korea en nog enkele andere interessante stopplaatsen, naar China waar we onder andere 2 dagen verblijven in Beijing. Vanuit Singapore is een cruise naar Vietnam, China, de Filipijnen en Maleisië mogelijk waarbij je de lokale cultuur van heel dichtbij beleeft.

Of ooit al gedacht om op cruise te gaan naar Japan? Ook dat kan en op wat een manier?! Op een relax tempo vaar je heel het land rond met ontelbaar geweldige plaatsen waar we aanmeren. Deze zullen zonder twijfel enige indruk achter laten.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

€VOLZET

Wereld Cruise
15 januari tot 14 juli 2023

Vertrek reis:
San Francisco
AI
GoForCruise-PresentTravel-JapanCruise-Cultuur
€4.745

Japan Cruise
6 tot 22 april 2023

Vertrek reis:
Tokyo
GoForCruise-Myanmar-InleLake-PhaungDawOoPagode
€5.295