Go for Cruise

Cruises in Azië

Ben je geïnteresseerd in de Aziatische cultuur met wonderlijke keizerlijke tempels, mooie landschappen en de gastvrije bevolking? Dan is een cruise naar Azië de ideale manier om dit continent met zijn typische karakter te ontdekken.

Wanneer maak je best een cruise naar Azië?

Naar goede gewoonte reizen we naar deze regio tijdens het beste seizoen, namelijk tijdens het voorjaar wanneer de temperaturen draaglijk zijn en neerslag eerder uitzonderlijk is. Bovendien kiezen we altijd voor de meest interessante en volledige routes.

Mogelijke routes

Een cruise naar het Midden Oosten staat garant voor geweldige architectuur gecombineerd met prachtige vergezichten over het landschap. Geniet alvorens we aan boord gaan van het cruiseschip van enkele hotelovernachtingen in Abu Dhabi en dompel je volledig onder in de wereld van een sjeik. Dit alles combineren we met haltes in India, Sri Lanka, Thailand en we eindigen doorgaans in Singapore. Hierdoor maken we van deze cruise naar het Verre Oosten een zeer geslaagde reis.

Vertrek je liever vanuit Hong Kong op cruise? Dan varen we langs Taiwan, Zuid-Korea en nog enkele andere interessante stopplaatsen, naar China waar we onder andere 2 dagen verblijven in Beijing. Vanuit Singapore is een cruise naar Vietnam, China, de Filipijnen en Maleisië mogelijk waarbij je de lokale cultuur van heel dichtbij beleeft.

Of ooit al gedacht om op cruise te gaan naar Japan? Ook dat kan en op wat een manier?! Op een relax tempo vaar je heel het land rond met ontelbaar geweldige plaatsen waar we aanmeren. Deze zullen zonder twijfel enige indruk achter laten.

Zoek je liever wat exotischere oorden op? Kies dan voor onze cruises in Indonesië met vertrek of aankomst in Singapore. Onderweg ontdek je de tropische stranden van Bali, kom je oog in oog te staan met een komodo varaan en krijg je een geweldige portie van aantrekkelijke steden voorgeschoteld.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Go For Cruise Azie China Beijing Vallei van de keizer Celebrity Millennium
€3.595

Azië Cruise
12 maart tot 31 maart 2019

Vertrek cruise:
Hong Kong
Wereldcruise - route
€34.079
Nepal Kathmandu
€2.495
GoForCruise-MekongCruise-1
€4.645
GoForCruise-PresentTravel-AziëCruise-Singapore
€3.485
GoForCruise-PresentTravel-JapanCruise-Cultuur
€3.645

Japan Cruise
7 tot 22 april 2020

Vertrek cruise:
Tokyo
GoForCruise-PresentTravel-JapanCruise-TokyoGoForCruise-PresentTravel-JapanCruise-TempelTokyoGoForCruise-PresentTravel-JapanCruise-LokalemensenGoForCruise-PresentTravel-JapanCruise-SushiGoForCruise-PresentTravel-JapanCruise-Route