Go for Cruise

Cruises in Azië

Ben je geïnteresseerd in de Aziatische cultuur met wonderlijke keizerlijke tempels, mooie landschappen en de gastvrije bevolking? Dan is een cruise naar Azië de ideale manier om dit continent met zijn typische karakter te ontdekken.

Wanneer maak je best een cruise naar Azië?

Naar goede gewoonte reizen we naar deze regio tijdens het beste seizoen, namelijk tijdens het voorjaar wanneer de temperaturen draaglijk zijn en neerslag eerder uitzonderlijk is. Bovendien kiezen we altijd voor de meest interessante en volledige routes.

Mogelijke routes

Een cruise naar het Midden Oosten staat garant voor geweldige architectuur gecombineerd met prachtige vergezichten over het landschap. Geniet alvorens we aan boord gaan van het cruiseschip van enkele hotelovernachtingen in Dubai en dompel je volledig onder in de wereld van een sjeik.

Vanuit Singapore is een cruise naar Hong Kong via Thailand en Vietnam mogelijk, waarbij je de lokale cultuur van heel dichtbij beleeft.

Of ooit al gedacht om op cruise te gaan naar Japan? Ook dat kan en op wat een manier?! Op een relax tempo vaar je heel het land rond met ontelbaar geweldige plaatsen waar we aanmeren, die zonder twijfel ferme indruk zullen nalaten.

Nog straffer is een geweldige zeereis van India naar Singapore via Sri Lanka, Thailand en Maleisië, gecombineerd in één GFC topreis. Idem voor een al even indrukwekkende reisroute van Singapore naar Bali via Thailand, Maleisië en Indonesië.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

AI
Azië Celebrity Cruise 2022 - Vietnam - Ha Long - a
€4.545
Go For Cruise - Japan Cruise 2021 - 2
€5.295

Japan Cruise
10 tot 29 april 2025

Vertrek reis:
Tokyo
AI
Azië Seabourn Cruise 2021 - Indonesië - Bali - 1
€4.995