Go for Cruise

CroisiEurope cruises

€1.195
GoForCruise-Europa-Douro-RivierCruise-Portugal3
€2.195

Ontdek de schepen van CroisiEurope

De Elbe Princesse van CroisiEurope, is pas in 2016 te water gelaten en speciaal ontwikkeld om de Elbe te kunnen bevaren, ook bij laag water.
Klein genoeg om aan te leggen in een dorp, een stad, een haven, maar groot genoeg om u te voorzien van alle comfort. De Elbe Princesse is te vergelijken met een drijvend hotel. Met een capaciteit van slechts 80 passagiers biedt het u een warme en gezellige sfeer, evenals de mogelijkheid om van privacy en rust te genieten.

De RV Indochine II, het nieuwste 5 anker schip van CroisiEurope is gebouwd in 2016.
Deze parel van een riviercruiseschip is ingericht in koloniale stijl, maar oogt tegelijk heel modern, bekleed met edele en technologisch hoogstaande materialen. De 30 kajuiten zijn knus, comfortabel en genieten van veel lichtinval en beschikken over een privé balkon! Verder is elke hut voorzien van een eigen badkamer met douche en privé toilet. Aan boord is alles aanwezig om te genieten, restaurant, groot salon, bar en zonnedek met zwembad, kortom perfect voor onze Mekong Cruise 2018!

De Miguel Torga van CroisiEurope is het nieuwste cruiseschip op de Douro, pas in april 2017 te water gelaten en vernoemd naar een bekende Portugese schrijver uit de 20e eeuw. Het schip heeft een sfeervol restaurant met bar, een ruime foyer, receptie en een winkel. Uw dag start met een heerlijk, ruim ontbijtbuffet. De fijne lunch en het lekkere diner zijn van een hoogstand niveau.