Go for Cruise

CroisiEurope cruises

CroisiEurope beschikt over een vloot van meer dan 50 cruiseschepen. De capaciteit van deze schepen kan variëren van 22 tot 200 passagiers. Dit hangt af van de grootte van het schip en zijn indeling. Elk schip is ingericht met het nodige comfort en de nodige faciliteiten, goed uitgeruste kajuiten. Aan boord kunnen Bourgondiërs hun hart ophalen en genieten van de typische Franse keuken aan boord van de schepen, met uiteraard de bijbehorende wijnen.

Bovendien zorgt CroisiEurope er voor dat elk jaar verschillende schepen uitvoerig worden aangepast en gerenoveerd om de stijgende vraag van riviercruises te kunnen beantwoorden.

CroisiEurope organiseert riviercruises over de hele wereld, van de klassieke cruises op de Rijn en Donau tot de exotischere rivieren zoals de Mekong, de Amazone, Zuidelijk Afrika, …. Van de groene valleien op de Douro tot de uitbundige Guadalquivir, de Franse Elzas vol Kerstsfeer, of het romantische Venetië. Alles is mogelijk en dat is dan ook de reden waarom Go For Cruise heel graag samenwerkt met deze rederij.

Naast de riviercruises kan je ook kiezen voor een kanaalcruise op bijvoorbeeld de Marne of de Bourgogne, aan boord van een exclusief schip, geschikt voor slechts 22 passagiers. Een heel aangename ervaring!

Een CroisiEurope cruise is interessant omdat zij werken met een All Inclusive formule met water, wijn, bier, fruitsap en koffie, bij de maaltijden en aan de bar (behalve champagne en à la carte wijn).

Go For Cruise organiseert uiteraard enkele cruises met CroisiEurope, zoals onze geweldige Douro Riviercruise met vertrek vanuit Porto aan boord van een heel recent 5-anker schip, een originele Guadalquivir Riviercruise tijdens de Feria in Sevilla, een kortbij Kerstmarkt Riviercruise in Franse Elzas, maar ook een bijzonder unieke Rondreis, Safari en Riviercruise in Zuidelijk Afrika ….

AI
Go For Cruise Portugal Porto Douro Riviercruise
€Wachtlijst
AI
Douro Riviercruise II 2022 b
€2.345
AI
Afrika - Botswana - Chobe - olifant
€9.345
AI
€765
AI
Douro Riviercruise II 2022 a
€2.495