Go for Cruise

CroisiEurope cruises

CroisiEurope beschikt over een vloot van meer dan 50 cruiseschepen. De capaciteit van deze schepen kan variëren van 22 tot 200 passagiers. Dit hangt af van de grootte van het schip en zijn indeling. Elk schip is ingericht met het nodige comfort en de nodige faciliteiten, goed uitgeruste kajuiten. Aan boord kunnen Bourgondiërs hun hart ophalen en genieten van de typische Franse keuken aan boord van de schepen, met uiteraard de bijbehorende wijnen.

Bovendien zorgt CroisiEurope er voor dat elk jaar verschillende schepen uitvoerig worden aangepast en gerenoveerd om de stijgende vraag van riviercruises te kunnen beantwoorden.

CroisiEurope organiseert riviercruises over de hele wereld, van de klassieke cruises op de Rijn en Donau tot de exotischere rivieren zoals de Mekong, de Amazone, Zuidelijk Afrika, …. Van de groene valleien op de Douro tot de intiemere Seine. Alles is mogelijk en dat is dan ook de reden waarom Go For Cruise heel graag samenwerkt met deze rederij.

Naast de riviercruises kan je ook kiezen voor een kanaalcruise op bijvoorbeeld de Marne of de Bourgogne, aan boord van een exclusief schip, geschikt voor slechts 22 passagiers. Een heel aangename ervaring!

Een CroisiEurope cruise is interessant omdat zij werken met een All Inclusive formule met water, wijn, bier, fruitsap en koffie, bij de maaltijden en aan de bar (behalve champagne en à la carte wijn).

Go For Cruise organiseert uiteraard enkele cruises met CroisiEurope, zoals onze geweldige Douro Riviercruise met vertrek vanuit Porto aan boord van een heel recent 5-anker schip, maar ook een bijzonder unieke rondreis, Safari en Riviercruise in Zuidelijk Afrika ….

AI
Douro Riviercruise 2021 - e
€VOLZET
AI
Douro Riviercruise 2020 - Portugal - Porto 3
€2.045
AI
Normandië Riviercruise 2021 - Parijs - Eiffeltoren
€1.095

Ontdek de schepen van CroisiEurope

De RV Indochine II, het nieuwste 5 anker schip van CroisiEurope is gebouwd in 2016.
Deze parel van een riviercruiseschip is ingericht in koloniale stijl, maar oogt tegelijk heel modern, bekleed met edele en technologisch hoogstaande materialen. De 30 kajuiten zijn knus, comfortabel en genieten van veel lichtinval en beschikken over een privé balkon! Verder is elke hut voorzien van een eigen badkamer met douche en privé toilet. Aan boord is alles aanwezig om te genieten, restaurant, groot salon, bar en zonnedek met zwembad, kortom perfect voor onze Mekong Cruise 2019!

De Miguel Torga van CroisiEurope is het nieuwste cruiseschip op de Douro, pas in april 2017 te water gelaten en vernoemd naar een bekende Portugese schrijver uit de 20e eeuw. Het schip heeft een sfeervol restaurant met bar, een ruime foyer, receptie en een winkel. Uw dag start met een heerlijk, ruim ontbijtbuffet. De fijne lunch en het lekkere diner zijn van een hoogstand niveau.