Go for Cruise

Rondreis, Safari en Riviercruise
11 tot 24 oktober 2024

Rondreis, Safari en Riviercruise
11 tot 24 oktober 2024

vanaf €9.345
Afrika - Botswana - Chobe - olifant
Afrika - Namibië - Kaza Lodge
Afrika - Kariba - Zimbabwean Dream - valavond
Afrika - Zimbabwe - Victoria Falls - helicopter
Safari Cruise 2021 Route
Afrika - Botswana - Chobe - olifant
Afrika - Namibië - Kaza Lodge
Afrika - Kariba - Zimbabwean Dream - valavond
Afrika - Zimbabwe - Victoria Falls - helicopter
Safari Cruise 2021 Route

Wat een reis, wat een ervaring, wat een WOW-ervaring! Reis je mee? Nog 2 van de 8 kamers vrij!

Exclusieve en originele rondreis, safari en riviercruise met een unieke All Inclusive formule: talrijke maaltijden, dranken en excursies inbegrepen!

Laat je dromerig meevoeren naar de mooiste landschappen van Zuidelijk Afrika, en ontwaak in het hart van de wildernis …

Van Kaapstad tot de Victoria Watervallen ontdek je spectaculaire panorama’s, de geschiedenis van Nelson Mandela en de Apartheid, 2 schitterende nationale parken met een uniek dierenrijk, Chobe en Matusadona, die je tijdens safaris per 4×4 doorkruist.

Verkennende etappes in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Aan boord van uw comfortabel 5-ankerschip, de Zimbabwean Dream, ontdek je de geheimen van het Kariba meer, een oase van leven aan het einde van de wereld, vol mysteries en legendes, en de Zambezi rivier.

Om je zo volledig mogelijk onder te dompelen in het Afrikaanse continent, gaat de reis gepaard met een verblijf in een luxe privé lodge midden in de natuur, voorzien van alle moderne comfort.

Samengevat, een droomreis over de ganse lijn, inclusief het waterval schouwspel van “rommelende rook”, door Livingstone gedoopt tot Victoria Falls

Ongezien All-In reispakket voor maximum 16 personen in 8 kamers, dus snel zijn is de boodschap! Nog 4 van de 8 kamers vrij!

Promotie: boek nu inclusief helikoptervlucht over de Victoria Falls!

Reisverslag vorige editie in LUX & TRAVEL

Fotofilm vorige editie

Kaza Lodge ligt aan het vierlandenpunt: Namibië, Zimbabwe, Zambia en Botswana, op 69 km van de Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe en Zambia.

Vanwege de ligging is de lodge gemakkelijk bereikbaar vanaf Botswana. Een speedboot haalt je op in Kasane en neemt je mee op een schilderachtige boottocht van een half uur langs de Chobe en de Zambezi rivier.

Kaza Lodge ligt verborgen op de top van een kleine stroom op het Impalila eiland. De boottocht is op zich al een prachtige kennismaking met de schoonheid en weelderigheid van het gebied.

De 8 comfortabele chalets, ingericht in een verfijnde etnische stijl met rieten dak, hebben allemaal een balkon met zicht op de Zambezi rivier en zijn uitgerust met een eigen badkamer, tv, kluisje, WiFi, plafondventilator, koffie-en theefaciliteiten.

Het rieten hoofdcomplex bestaat uit een verhoogd dek gebouwd rond een oude baobab boom. Er zijn ruime buitenruimtes, zwembad met een prachtig uitzicht op de natuur, en bar.

Welkom aan boord van de Zimbabwean Dream, het nieuwste schip van CroisiEurope met 5 ankers. Een zeer elegant privé cruiseschip voor slechts 16 passagiers, gezelligheid troef dus!

De 8 kajuiten zijn voorzien van alle comfort met een eigen badkamer met douche, tv, kluisje en airco.

Bewonder de fauna en flora vanop het observatiedek, verrekijkers zijn beschikbaar aan boord, of ontspan op het sfeervol terras met klein zwembad en een solariumruimte.

De Zimbabwean Dream vaart door ongelooflijke landschappen en we kunnen genieten van safaris of gamedrives in enkele van de mooiste nationale parken van Zuidelijk Afrika, waaronder Matusadona National Park en Chobe National Park.

Chobe is de thuisbasis van een verscheidenheid aan dieren in het wild en heeft één van de dichtste populaties van dieren in het wild op het Afrikaanse continent. Ontmoet olifanten, giraffen, luipaarden, leeuwen, gazellen, zebra’s en buffels, en nog veel meer tijdens de excursies per boot of openluchtvoertuigen.

Reis zorgenloos aan boord van CroisiEurope“De veiligheid en het welzijn van onze passagiers staan centraal in onze aandacht. Onze teams hebben gewerkt om adequate acties te ondernemen die aan alle verwachte criteria voldoen. Er werd een akkoord afgesloten met Bureau Veritas voor de SAFEGUARD-certificering van onze boten. Dit label zorgt voor de juiste implementatie van de sanitaire maatregelen aan boord. Deze zijn het onderwerp geweest van een strenge audit en in het proces van een volledige opleiding van onze bemanningen.”

Vrijdag 11 oktober 2024
Heenvlucht Brussel – … – Kaapstad.

Zaterdag 12 oktober 2024
Aankomst in Kaapstad. Panoramische tour van de stad tussen de moderne torens en de smalle geplaveide straten van het stadscentrum. Na de lunch nemen we de kabelbaan naar de Tafelberg voor één van de meest spectaculaire uitzichten ter wereld. Diner en overnachting in het hotel.

Zondag 13 oktober 2024
Ontdekking van Robbeneiland, omgevormd tot gevangenis voor tegenstanders van de Apartheid. Dit beruchte eiland hield 3 toekomstige presidenten gevangen, waaronder Nelson Mandela gedurende 18 jaar. Rondrit op het eiland die eindigt met rondleiding in de gevangenis, de binnenplaats, de cellen, … Terug naar Kaapstad voor de lunch aan de waterkant. Bezoek aan het wijndomein en de kelder van Groot Constantia. Diner en overnachting in het hotel.

Maandag 14 oktober 2024
Route naar een mythische plaats: Kaap de Goede Hoop. We nemen de Chapman’s Peak Drive, een panoramische overhangende kustweg, die langs de Atlantische kant van de berg loopt. Het is een nationaal monument, één van de meest spectaculaire wegen in het land. We nemen de kabelbaan naar de top van een Kaap, om de steile kliffen en zanderige baaien te bewonderen. Lunch. Bezoek aan de pinguïnkolonie van Simonstad. Waarneming van de zeevogels die luieren op het parelwitte zand en duiken in de golven van de oceaan. Diner en overnachting in het hotel.

Dinsdag 15 oktober 2024
Transfer naar de luchthaven van Kaapstad en binnenlandse vlucht naar Johannesburg. Aankomst, transfer en lunch. Bezoek aan Soweto, het grootste Township in Zuid-Afrika en/of aan het museum van de Apartheid. Panoramische rondrit in 
Johannesburg, de rijkste stad van Afrika. Onthaal, installatie en diner in het hotel.

Woensdag 16 oktober 2024
Lijnvlucht naar Kasane, transfer naar de lodge in privébootjes. Onderweg ziet u verschillende soorten vogels, nijlpaarden, krokodillen, … Onthaal en installatie in de lodge. Hier wordt u totaal ondergedompeld in het hart van de natuur. Diner en overnachting in de lodge.

Donderdag 17 oktober 2024
Per 4×4 door het Chobe Nationaal Park, dat meer dan een kwart van de totale populatie van de Afrikaanse olifant huisvest. Afrikaanse lunch in een drijvend restaurant met uitzicht op de rivier en de dierenwereld. Daarna safari op de Chobe rivier tot aan de moerassen van 
Sedudu Island. Diner en overnachting in de lodge.

Vrijdag 18 oktober 2024
Bezoek aan de dorpen op Impalila Island, in Namibië. Kennismaking met de traditionele woningen, de levenswijze en de lokale gebruiken. Terugkeer naar de lodge en lunch. In de namiddag vrije tijd in de lodge waar je kan genieten van privé zwembaden of verkenning van de Zambezi rivier in privébootjes. Diner in de lodge. De avond wordt afgesloten met het relaas van een bewoner van Impalila Island over hun tradities en levenswijzes. Overnachting in de lodge.

Zaterdag 19 oktober 2024
Ultieme bootsafari in het Chobe Nationaal Park. Lunch en transfer naar de luchthaven voor een vlucht naar Kariba. Ontdek vanuit de lucht de panorama’s van de savanne en uitzichten op het Kariba meer vanuit kleine privé vliegtuigen. Transfer naar de boot en inscheping. Begin van de cruise op het meer.

Zondag 20 oktober 2024
Bij zonsopgang varen we langs symbolische en sprookjesachtige landschappen van het Karibameer. Verkenning in privé bootjes van de rivier Gache-Gache en de diersoorten die er wonen. s’ Namiddags varen we richting Changa. Wanneer het licht magisch wordt, nemen we plaats in een privéboot om de roze hemel te bewonderen.

Maandag 21 oktober 2024
Safari in het Matusadona Nationaal Park, thuishaven van heel wat diersoorten zoals olifanten, nijlpaarden, krokodillen, buffels, … Lunch aan boord en hervatting van de navigatie.

Dinsdag 22 oktober 2024
Bij zonsopgang varen we verder richting Kariba. Ontscheping en onderweg naar de luchthaven, ontdekking van de “dam wall”. Vlucht naar Victoria Falls. Afrikaanse cruiselunch op de Zambezi rivier boven de watervallen. In de namiddag te voet op verkenning aan de Victoria Watervallen. Transfer en diner in het hotel.

Woensdag 23 oktober 2024
‘s Morgens vroeg optionele helikoptervlucht over de Victoria Watervallen. Vervolgens t
ransfer en terugvlucht naar Brussel.

Donderdag 24 oktober 2024
Aankomst in België.

Reisverslag vorige editie in Lux & Travel

Fotofilm vorige editie

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. kamer = 9.345 €
 • 1-pers. kamer = op aanvraag
 • Promotie: boek nu inclusief helikoptervlucht over de Victoria Falls!

Inbegrepen in de totale prijzen

 • toegang Diamond Lounge Zaventem voor de heenvlucht
 • toegang VIP Lounge Victoria Falls voor de terugvlucht
 • lijnvluchten in economy heen Kaapstad en terug Victoria Falls
 • lokale vluchten naar Johannesburg, Kazane, Kariba en Victoria Falls
 • alle transfers ter plaatse
 • 4 dagen / 3 nachten hotel in Kaapstad in vol pension
 • 2 dagen / 1 nacht hotel in Johannesburg in vol pension
 • 4 dagen / 3 nachten lodge in All Inclusive
 • 4 dagen / 3 nachten riviercruise in All Inclusive
 • 2 dagen / 1 nacht hotel Victoria Falls in vol pension
 • dranken bij alle maaltijden en aan de bar op het schip en in de lodge
 • in Kaapstad, Johannesburg en Victoria Falls, 1 water, 1 glas wijn/bier/frisdrank, 1 thee/koffie per maaltijd
 • alle bezoeken en excursies zoals beschreven in het programma
 • alle fooien aan boord en in de lodge
 • visumkosten Botswana en Zimbabwe
 • GFC reisleider vanaf 14 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC schoudertas, rugzak, pet of 2 mondmaskers
 • BTW en Amlin Insolvabiliteitsverzekering

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15 € dossierkosten per persoon
 • persoonlijke uitgaven
 • niet inbegrepen dranken

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijvoorbeeld een annulering van de reis wegens ziekte. Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Allianz.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 6,5% op de totale reissom
 • Travel Selection = Reis- en Bijstandsverzekering = premie 7,7 € per dag per persoon of 22 € per dag per gezin

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van het klassieke voorschot en saldo, betaal je ons elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen de dag van reservatie en de datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Azië Celebrity Cruise 2022 - Vietnam - Hanoi - rijstveld - a
Icon 10 tot 30 april 2024
Icon Tokyo

Azië Deluxe Cruise
10 tot 30 april 2024

Vanaf €op aanvraag

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Sevilla
Icon 11 tot 18 april 2024
Icon Sevilla

Guadalquivir Riviercruise
11 tot 18 april 2024

Vanaf €Volzet

detail Boek nu
Canarische Vista Cruise 2024 - Tenerife 1
Icon 21 april tot 5 mei 2024
Icon Rotterdam

Canarische Eilanden Cruise
21 april tot 5 mei 2024

Vanaf €3.095

detail Boek nu
Westkust Cruise 2022 - San Francisco - Golden Gate Bridge
Icon 29 april tot 14 mei 2024
Icon Los Angeles

Westkust & Alaska Cruise
29 april tot 14 mei 2024

Vanaf €5.785

detail Boek nu