Go for Cruise

Vaargebieden

Verschillende vaargebieden van Go For Cruise

Europa is wellicht één van de meest belangrijke vaargebieden voor een cruise vakantie, maar Go For Cruise biedt cruises aan op alle 7 continenten: van het ruige Alaska tot avontuurlijk Nieuw-Zeeland en van exotisch Azië tot bijzonder Antarctica.

Ultieme rust en fantastisch natuurschoon, bruisende steden en schilderachtige dorpjes. Dat is cruisen in Noord-Europa in enkele woorden samengevat.

Of heb je liever zwoele zomeravonden, rijke geschiedenis en fijne stranden? Dan is Zuid-Europa als cruise bestemming misschien een betere keuze voor u.

Noord-Amerika en Alaska is wellicht één van onze favoriete bestemmingen en als ervaren reisleiders, vinden we het een ‘must’ om onze klanten optimaal te laten genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft, en dat in het meest ideale seizoen.

Zuid-Amerika is een continent van extremen aan culturen en landschappen. Het heeft een grandioze verscheidenheid aan natuurschoon, van droge zoutwoestijnen over besneeuwde vulkanen en uitgestrekte meren, tot woeste berglandschappen en kleurrijke steden.

In Azië mag je je voorbereiden op een onuitgegeven en exclusieve Go For Cruise combinatie van cultuur, natuur, eeuwenoude tradities, kleurrijke taferelen en verrassende ontdekkingen!

Een cruise maken in de Stille Oceaan staat garant voor het bewonderen van misschien wel de mooiste natuur in de wereld, zoals prachtige watervallen, vurige vulkanen, weelderige groene valleien en nog veel meer. Is het te begrijpen waarom veel mensen deze cruise bestemming het echte paradijs noemen?

Hoe kies je best een cruise bestemming?

Wij kiezen dus de mooiste cruise bestemmingen steeds op basis van diverse criteria, zoals:

  • interessante route met inhoud
  • geschiktste periode qua klimaat e.d.
  • best passende cruiseschip per bestemming
  • aangename hotelkeuze
  • relatief kleine groepen van 10 tot maximum 40 personen

 

Een cruise vakantie boeken bij Go For Cruise staat gelijk aan “alles kan niets moet”, m.a.w. wij zorgen voor alles en doen voorstellen, maar u behoudt alle vrijheid. Schitterend toch?
Bekijk hier in welke werelddelen we cruises aanbieden. Klik door op een categorie om alle cruises in dat gebied te ontdekken!