Go for Cruise

Cruises in Oceanië

Oceanië

Ontdek met Go For Cruise Down Under of de wereld-op-zijn-kop… Wanneer bij ons koning winter volop heerst, zomert het als een lieve lust in Australië en Nieuw-Zeeland!

Kies je voor een cruise in Nieuw-Zeeland, een cruise naar Australië of misschien wel een combinatie van beide, het wordt gegarandeerd een unieke reis met een ongeziene afwisseling van natuurlandschappen en moderne steden.

Een andere mogelijkheid is een cruise naar Frans-Polynesië, één van de grootste, mooiste en bekendste eilandgroepen in de Stille Oceaan. Tropische namen die klinken als een klok, zoals Tahiti met de internationale luchthaven Papeete, maar ook Bora Bora, Moorea, enzovoort.

Een reis naar Oceanië organiseren wij steeds in onze wintermaanden, altijd de meest geschikte periode in functie van klimaat en bezienswaardigheden.

Komt het water (of een cocktail…) je al in de mond? Dan hebben we het nog niet gehad over de hotelnachten voor de cruise of de rustige zeedagen om zalig te relaxen. De vele faciliteiten van het cruiseschip maken het je hierbij ook onvergetelijk ontspannend. Voor elke leeftijd wat wils.

Go For Cruise staat al jaren bekend voor zijn buitengewone service, alles geregeld van A tot Z en dus geen verrassingen.

Zoals altijd zal een ervaren GFC-reisleider je met veel enthousiasme meenemen doorheen de verschillende aanleghavens en naar goede gewoonte voorzien we ook een exclusief excursievoorstel, uitsluitend voor onze Go For Cruise groep.

Go For Cruise - Nieuw-Zeeland Cruise - Maori tong B
€5.295