Go for Cruise

Rondvaart in Alaska

Een prachtige combinatie van indrukwekkende natuurlandschappen, karakteristieke vissersdorpjes en de lokale cultuur maakt van Alaska een topbestemming. Een cruise naar en/of rondreis in Alaska is ongetwijfeld een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor onze Alaska Cruise met onderweg verschillende onvergetelijke stops, of voor een geweldige combinatie van 18 dagen Rondreis en Cruise waarbij je het beste van Alaska ontdekt.

 

Go For Cruise in Alaska

Vooraleer we aan boord gaan van ons luxe cruiseschip vliegen we naar Seattle, Californië of Vancouver, Canada waar we eerst 2 hotelnachten genieten. Tijdens de cruise zelf bezoeken we heel wat interessante stops zoals Ketchickan, Juneau, Icy Strait Point etc. Gedurende de rondreis kan je rekenen op tal van onvergetelijke inbegrepen excursies, comfortabel vervoer en kwalitatieve hotels.

Cruisen doen we zowel met de Regatta van de rederij Oceania Cruises als met de Celebrity Millennium van Celebrity Cruises. Beide rederijen zijn zeer betrouwbaar met een uitstekende service.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel enthousiasme op sleeptouw nemen. Op alle bestemmingen stellen we een interessant en afwisselend excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep. Samen maken we er een geslaagde en plezante Nederlandstalig begeleide groepsreis van!

We zijn er zeker van, deze reis wordt een onvergetelijke ervaring die absoluut moet worden afgevinkt op jouw “to do” lijstje.

Alaska Rondreis en Cruise 2023 G
€7.545