Go for Cruise

Cruise op het Panamakanaal

Een Panamakanaal cruise is iets wat iedereen ooit een keer moet meegemaakt hebben in zijn leven. Het is enkel met je eigen ogen waar te nemen, 1 ding is zeker, je zal ongetwijfeld versteld staan van de 8 tot 10 uur durende tocht door het Panamakanaal.

Vandaag de dag is het Panama kanaal een van de belangrijkste handelsroutes in de hele wereld. Gemiddeld passeren er 36 tot 38 schepen per dag, die 25 meter boven zeeniveau worden getild wanneer ze het kanaal passeren. Voor elke doorsteek van een schip is er ongeveer 200 miljoen vers water nodig…

Go For Cruise aanbod

Om deze onvergetelijke reis aan te vatten vliegen we naar Fort Lauderdale in Florida waar we eerst 2 hotelnachten koppelen voor de cruise in Miami Beach. Onderweg bezoeken we heel wat interessante stops in Centraal en Zuid-Amerika. Aanmeren doen we in Colombia, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala en Mexico waar we ons volledig laten onderdompelen in de lokale cultuur. Tot slot eindigen we deze prachtige reis in de waanzinnige stad San Diego, Californië.

Deze cruise door het Panamakanaal doen we aan boord van de ms Nieuw Amsterdam van Holland America Line.

Onze ervaren GFC reisleider zal je met veel enthousiasme op sleeptouw nemen. Op alle bestemmingen stellen we een interessant en afwisselend excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep. Samen maken we er een geslaagde en plezante Nederlandstalig begeleide groepsreis van!

We zijn er zeker van, deze reis wordt een onvergetelijke ervaring die absoluut moet worden afgevinkt op jouw To Do lijstje.

 

 

Go For Cruise Caraiben Mexico Cabo San Lucas Caribische Eilanden
€Wachtlijst
Go For Cruise - Wereldcruise HAL 2024 - Route
€op aanvraag

Wereld Cruise
2 januari tot 12 mei 2024

Vertrek reis:
Fort Lauderdale
€op aanvraag

Wereld Cruise
4 januari tot 9 juni 2024

Vertrek reis:
Fort Lauderdale