Go for Cruise

Noorwegen cruise

Cruises naar Noorwegen en IJsland zijn al jaren vakantie klassiekers in ons aanbod, en terecht!

Sinds 2007 reizen wij van Go For Cruise naar de Noorse Fjorden en het Hoge Noorden in het gezelschap van enthousiaste medereizigers. In alle bescheidenheid mogen we ons specialisten noemen en liefhebbers van bestemmingen met ongezien prachtig natuurschoon.

 

Noorse Fjorden Cruise

Onze Noorse Fjorden Cruises staan voor  ‘quality time’, een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers. Laat je in de watten leggen aan boord van hypermoderne cruiseschepen, geniet van het comfort en de super service, en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

 

Cruise naar de Noordkaap

Op het programma van onze Noorwegen Cruise niets minder dan integraal Noorwegen, dus ook voorbij de Noordpoolcirkel tot aan Noordkaap. Denk gezellige Noorse havenstadjes en grillige Fjorden in combinatie met de fameuze middernachtzon, kortom ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

 

IJsland Cruise

Een reiscombinatie IJsland, Noorwegen en Schotland. Klinkt goed?

Onze IJsland Cruise brengt je langs adembenemende fjorden, gezellige havenstadjes, daverende watervallen, grillige kustlijnen, vulkanen, lavavelden en gletsjers. Samengevat: ongekende natuurpracht!

 

Onze Noorwegen en IJsland Cruises zijn zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, want we reizen vanuit België naar het naburige Amsterdam per autocar, waar we aan boord gaan van een Holland America Line of Celebrity Cruises schip voor een onvergetelijke zeereis. Overweeg zeker ook een expeditie avontuur met Oceanwide voor een aantal onnavolgbare GFC reizen.

Ontdek hieronder onze Go For Cruise selectie met zeer volledige groepsprijzen zonder verrassingen, fijne belevingsreizen!

Boek nu jouw droomreis 2022 en profiteer van heel veel vroegboekvoordelen!

AI
Noorse Fjorden Geiranger
€1.845
AI
Noorwegen Geiranger Zevenzusters
€1.795
AI
Noorwegen - Noorse Fjorden - Noordkaap - Rots
€3.095
AI
Stavanger Noorse Fjorden
€1.845
Spitsbergen Expedite Cruise 2022 i
€5.595
AI
GoForCruise-PresentTravel-IJsland-Akureyri
€3.595
AI
Noorwegen - Noorse Fjorden - Eidfjord - Voringfossen
€1.845
AI
GoForCruise-PresentTravel-IjslandCruise2019-landschapAkureyri
€3.595