Go for Cruise

Noorwegen cruise

Cruise naar Noorwegen en IJsland zijn al jaren klassiekers in ons aanbod, en terecht!

2021 wordt al het 14de jaar op rij dat wij van Go For Cruise naar de Noorse Fjorden en het Hoge Noorden trekken in het gezelschap van enthousiaste medereizigers. In alle bescheidenheid mogen we ons specialisten van een cruise vakantie naar Noorwegen noemen en liefhebbers van de bestemmingen en bijhorend prachtig natuurschoon.

 

Cruise Noorse Fjorden

Onze Noorse Fjorden Cruises staan voor  ‘quality time’, een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers. Laat je in de watten leggen aan boord van hypermoderne cruiseschepen, geniet van het comfort en de super service, en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

 

Cruise Noordkaap

Op het programma van onze Noorwegen Cruise niets minder dan integraal Noorwegen, dus ook voorbij de Noordpoolcirkel tot aan Noordkaap. Denk gezellige Noorse havenstadjes en grillige Fjorden in combinatie met de fameuze middernachtzon, kortom ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

 

Cruise IJsland

Een reiscombinatie IJsland, Noorwegen en Schotland. Klinkt goed? Of eerder IJsland als tussenstop, komende van Canada en Groenland?

Onze IJsland Cruise brengt je langs adembenemende fjorden, gezellige havenstadjes, daverende watervallen, grillige kustlijnen, vulkanen, lavavelden en gletsjers. Samengevat: ongekende natuurpracht!

 

Onze Noorwegen en IJsland Cruises zijn zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, want we reizen vanuit België naar het naburige Amsterdam of Rotterdam per autocar, waar we aan boord gaan van een Holland America Line of Celebrity Cruises schip voor een onvergetelijke zeereis. Overweeg zeker ook de boutique rederij Azamara Club Cruises voor een aantal noordelijke GFC reizen.

Ontdek hieronder onze Go For Cruise selectie met zeer volledige groepsprijzen zonder verrassingen, fijne belevingsreizen!

Boek NU jouw droomreis in 2021 en profiteer van heel veel vroegboekvoordelen!

GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Flam
€1.595
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Honningsvag
€2.695

Noorwegen Cruise
7 tot 21 juni 2020

Vertrek reis:
Amsterdam
NoorseFjorden Honningsvag
€2.895

Noorwegen Cruise
5 tot 19 juli 2020

Vertrek reis:
Amsterdam
GoForCruise-PresentTravel-Eidfjord.2
€1.595
GoForCruise-PresentTravel-IJsland-Isafjordur
€VOLZET

IJsland Cruise
2 tot 16 augustus 2020

Vertrek reis:
Amsterdam
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Bergen.2
€1.595
-350€
Noorwegen - Noorse Fjorden - Flam - Sognefjord
€1.695
AI
Noorwegen - Noorse Fjorden - Noordkaap - Rots
€3.295
-1200€
Noorse Fjorden Geiranger
€2.145
-350€
GoForCruise-PresentTravel-NoordAtlantischeVikingCruise-Alesund
€1.695
AI
GoForCruise-Noorwegen-Skjolden-2
€1.775
AI
€3.395
AI
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Molde
€1.775
-1150
€4.645
AI
€3.395