Go for Cruise

Noorwegen cruise

Een cruise naar Noorwegen is ondertussen een klassieker in ons aanbod, en terecht!

2018 wordt al het 11de jaar op rij dat wij van Go For Cruise naar de Noorse Fjorden en het Hoge Noorden trekken in het gezelschap van enthousiaste medereizigers. In alle bescheidenheid mogen we ons specialisten van een cruise vakantie naar Noorwegen noemen en liefhebbers van de bestemmingen en bijhorend prachtig natuurschoon.

 

Cruise Noorse Fjorden

Onze Noorse Fjorden Cruise staat voor 8 dagen ‘quality time’, een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers. Laat je in de watten leggen aan boord van een hypermodern cruiseschip, geniet van het comfort en de super service, en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

 

Cruise Noordkaap

Op het programma van onze Noorwegen Cruise niets minder dan integraal Noorwegen, dus ook voorbij de Noordpoolcirkel tot aan Noordkaap. M.a.w. gezellige Noorse havenstadjes en grillige Fjorden worden gecombineerd met de fameuze middernachtzon, kortom ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

 

Cruise IJsland

Een reiscombinatie IJsland, Noorwegen en Schotland. Klinkt goed?

Onze IJsland Cruise brengt je langs adembenemende fjorden, gezellige havenstadjes, daverende watervallen, grillige kustlijnen, vulkanen, lavavelden en gletsjers. Samengevat: ongekende natuurpracht!

 

Onze Noorwegen Cruises zijn zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, want we reizen vanuit België naar het naburige Amsterdam per autocar, waar we aan boord gaan van de zeer recente ms Koningsdam van Holland America Line voor een onvergetelijke zeereis.

Bekijk ons volledig aanbod hieronder en aarzel niet op contact op te nemen mocht je vragen hebben.

GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjordenCruisejun2019-Flam
€1.585
GoForCruise-PresentTravel-NoorwegenCruisejun2019-Noordkaap
€2.995

Noorwegen Cruise
9 juni tot 23 juni 2019

Vertrek cruise:
Amsterdam
Go For Cruise Europa Noorwegen Alesund Fjorden Holland America Line
€1.585
GoForCruise-PresentTravel-NoorwegenCruisejul2019-Noordkaap
€3.095

Noorwegen Cruise
7 juli tot 21 juli 2019

Vertrek cruise:
Amsterdam
GoForCruise-PresentTravel-IjslandCruise2019-Akureyriwaterval
€3.395
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Flam-Huisjes
€1.645