Go for Cruise

Noorwegen

Een cruise naar Noorwegen is ondertussen een klassieker in ons aanbod, en terecht!

2018 wordt al het 11de jaar op rij dat wij van Go For Cruise naar de Noorse Fjorden en het Hoge Noorden trekken in het gezelschap van enthousiaste medereizigers. In alle bescheidenheid mogen we ons specialisten van een cruise vakantie naar Noorwegen noemen en liefhebbers van de bestemmingen en bijhorend prachtig natuurschoon.

 

Cruise Noorse Fjorden

Onze Noorse Fjorden Cruise staat voor 8 dagen ‘quality time’, een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers. Laat je in de watten leggen aan boord van een hypermodern cruiseschip, geniet van het comfort en de super service, en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

 

Cruise Noordkaap

Op het programma van onze Noorwegen Cruise niets minder dan integraal Noorwegen, dus ook voorbij de Noordpoolcirkel tot aan Noordkaap. M.a.w. gezellige Noorse havenstadjes en grillige Fjorden worden gecombineerd met de fameuze middernachtzon, kortom ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

 

Cruise IJsland

Een reiscombinatie IJsland, Noorwegen en Schotland. Klinkt goed?

Onze IJsland Cruise brengt je langs adembenemende fjorden, gezellige havenstadjes, daverende watervallen, grillige kustlijnen, vulkanen, lavavelden en gletsjers. Samengevat: ongekende natuurpracht!

 

Onze Noorwegen Cruises zijn zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, want we reizen vanuit België naar het naburige Amsterdam per autocar, waar we aan boord gaan van de zeer recente ms Koningsdam van Holland America Line voor een onvergetelijke zeereis.

Bekijk ons volledig aanbod hieronder en aarzel niet op contact op te nemen mocht je vragen hebben.

GoForCruise-Europa-NoorseFjorden-Noorwegen
€1.395
Noorwegen-Noordkaap
€2.745

Noorwegen Cruise
10 juni tot 24 juni 2018

Vertrek cruise:
Amsterdam
GoForCruise-Europa-NoorseFjorden-Noorwegen2
€1.445
GoForCruise-Europa-NoorseFjorden-Noorwegen-Geiranger
€2.745

Noorwegen Cruise
8 juli tot 22 juli 2018

Vertrek cruise:
Amsterdam
GoForCruise-Europa-NoorseFjorden-Noorwegen4
€1.445
GoForCruise-Europa-Ijsland-Akureyri2
€2.985