Go for Cruise

De Warmste Week

Icon 24 oktober 2019
Icon By Tamara
Icon 0 comments

Beste klanten en vrienden,

Na het mooie resultaat eind 2019, hebben we beslist om onze actie GFC komt op tegen Kanker het hele jaar door te laten lopen. Zo steunen we samen nog meer op een continue basis, en kunnen we zonder twijfel De Warmste Week nog warmer maken.

Onze teller stond op woensdag 30 september 2020 al op 2.500 €, schitterend en bedankt iedereen!

 


Go For Cruise doet mee aan De Warmste Week en komt op tegen Kanker

Op dinsdag 24 december 2019 was onze actie goed voor 1.620 €!
Van harte bedankt voor jullie warme bijdrage, wordt vervolgd …

Go For Cruise - De Warmste Week - Logo online

10 euro wordt 20 euro
Voor elke 10 euro van onze klanten, passen wij 10 euro bij, zo gaat er per boeking 20 euro naar Kom op tegen Kanker. De lancering van onze actie gebeurde op 12 en 13 oktober 2019 tijdens ons jaarlijks Go For Cruise Event.

Waarom dit goed doel
Met Go For Cruise willen we onze klanten motiveren om een kleine bijdrage te betalen bij elke reservatie klein of groot, per 10 euro van de klant leggen wij als bedrijf ook 10 euro bij. Net zoals jullie hebben ook wij door deze vieze ziekte al heel wat naasten, vrienden, familie en klanten verloren. Hoogtijd om ons GFC karretje aan dat van Kom op tegen Kanker te hangen, niet alleen naar aanleiding van de nakende Warmste Week, maar gewoon doorlopend de komende jaren ook, een goed idee denken we, niet?

Kom op tegen Kanker
Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Surf HIER als de bliksem naar ons chronologisch aanbod belevingsreizen
Kies een bestemming en van jouw 10 euro maken wij 20 euro

GFC met o.a. Emma Meesseman en  Ann Wauters van de Belgian Cats:


GFC
met Nina Derwael en haar turnploeg:


GFC
met Dennis Praet en Youri Tielemans van de Rode Duivels:


GFC
online op de website van De Warmste Week:
Go For Cruise - De Warmste Week - Vlam online

Travel is the only thing you buy that makes you richer!