Go for Cruise

Baltische Cruise
26 juni tot 8 juli 2019

Baltische Cruise
26 juni tot 8 juli 2019

vanaf €2.745
GoForCruise-PresentTravel-Tallinn
GoForCruise-PresentTravel-Helsinki
GoForCruise-PresentTravel-Kopenhagen
GoForCruise-PresentTravel-Schip
GoForCruise-PresentTravel-Baltische Cruise juli 2019
GoForCruise-PresentTravel-Tallinn
GoForCruise-PresentTravel-Helsinki
GoForCruise-PresentTravel-Kopenhagen
GoForCruise-PresentTravel-Schip
GoForCruise-PresentTravel-Baltische Cruise juli 2019

Genoeg strand en palmbomen gezien op je vorige zuiderse vakantie?
Dan is het nu hoogtijd om meer noordelijke horizonten op te zoeken!

Wij van Go For Cruise bieden jullie met plezier het recentste en meest revolutionaire schip aan van de rederij Celebrity Cruises, de Reflection, voor een onvergetelijke zeereis vanuit Amsterdam naar Scandinavië en de Baltische Staten.

Ervaar de prachtige architectuur en de kleurrijke geschiedenis van diverse opwindende hoofdsteden als Tallinn, Helsinki, Stockholm en Kopenhagen. Als hoogtepunt volgen schitterende paleizen en kunstcollecties van Sint Petersburg, waarvoor we 2 volledige dagen uittrekken. Zo kunnen we integraal de nalatenschap van Peter de Grote ontdekken. Rostock en Warnemunde zijn perfecte voorgerechten voor de mooie hoofdschotels die volgen…

Ervaren Baltische Cruise reisleider Didier Broothaers zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen. Tevens stellen we een interessant en zeer volledig excursieprogramma voor, strikt exclusief voor onze groep.

Sinds onze eerste editie in 2009, is de Baltische Cruise in de voorbije jaren één van onze absolute Go For Cruise ‘Signature’ reizen geworden, een perfect voorbeeld van wat wij onder een kwalitatieve begeleide rondreis verstaan, met veel extra’s, tal van bezoeken en excursies inbegrepen. Deze reis mag gewoon niet ontbreken op jouw cruise palmares!

Exclusieve GFC deal met zeer volledige groepsprijzen zonder verrassingen, plus gratis All Inclusive drankpakket in een Balkonhut!

Sterk verminderde prijzen tot 900 € korting per kamer!

Fotoreportage vorige editie

Celebrity Reflection is het nieuwste pareltje van de Celebrity Cruises vloot. Het schip behoort tot de Solstice klasse, kwam eind 2012 in de vaart en bundelt alles waarvoor Celebrity Cruises staat: een buitengewone service, een uitzonderlijke keuken en een indrukwekkende inrichting.

Celebrity gaf haar nieuwste wonder 3 nieuwe types suites, waaronder 34 nieuwe AquaClass Suites die allen prachtige balkons kregen, 79 vierkante meter groot. Celebrity Reflection wil je laten ontspannen als nooit tevoren. Bovendien zijn bij AquaClass jouw favoriete Spa faciliteiten en de prioritaire toegang tot het zeer gewaardeerde specialiteitenrestaurant ‘Blu’ inbegrepen.

Maar er zijn nog meer geïnspireerde toevoegingen aan dit schip. Celebrity Reflection kreeg een uitgebreid dek, 72 extra hutten in het algemeen, meer zitplaatsen in het hoofdrestaurant én specialiteitenrestaurants, meer ligstoelen bij het zwembad en meer zitplaatsen in het theater. In de nieuwe Lawn Club Grill kan je genieten van outdoor grillen en in hoofdrestaurant vind je meer dan 20 heerlijke en gezonde SPE gecertificeerde gerechten. Celebrity Reflection zal je zonder twijfel verbazen en een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Enkele hoogtepunten van de Celebrity Reflection zijn:

 • 3 nieuwe types suites, waaronder de AquaClass Suite
 • de verbeterde AquaSpa met een infrarood sauna, aromatische stoombad, koude kamer, sensory douches en zelfs een moderne interpretatie van een traditionele hamam
 • The Lawn Club, met absoluut niets te vergelijken, 2000 m2 versgemaaid gras op het topdek
 • The Lawn Club Grill, de culinaire passie van het outdoor grillen
 • Qsine, een unieke en ongewone culinaire ervaring, een wake-up call voor jouw smaakpapillen
 • SPE gecertificeerde gerechten in het hoofdrestaurant
 • ruime keuze uit stijlvolle bars en lounges
 • originele en gloednieuwe shows, musicals en komische acts in een prachtig theater
 • enzovoort

Celebrity Cruises wordt door zowel de passagiers als de pers steeds weer hoog gewaardeerd, omdat Celebrity u de aangename smaak van comfort en luxe laat proeven, dag en nacht. Met 1 bemanningslid voor elke 2 gasten kan Celebrity net dat tikkeltje extra aanbieden, in de vorm van een super persoonlijke service, onberispelijk, vriendelijk en attent, met aandacht voor details. Van uw hutsteward tot de ober in het restaurant, en van de Guest Relations-medewerkers tot uw masseuse in de AquaSpa, allen geven ze u onmiddellijk het ontspannende gevoel helemaal thuis en tegelijk speciaal te zijn. Een Celebrity cruise is tevens de perfecte gelegenheid om u culinair te laten verwennen in één van de vele, uiteenlopende restaurants aan boord.

Woensdag 26 juni 2019
08:00 Autocartransfer van Go For Cruise Vilvoorde naar Amsterdam
Check-in Celebrity Reflection
Rondleiding schip en vrije namiddag
Amsterdam, Nederland, afvaart 17:00

Donderdag 27 juni 2019
Cruisen

Vrijdag 28 juni 2019
Warnemunde, Duitsland, 09:00 – 23:00

Zaterdag 29 juni 2019
Cruisen

Zondag 30 juni 2019
Helsinki, Finland, 10:00 – 18:00

Maandag 1 juli 2019
Sint Petersburg, Rusland, aankomst 07:00

Dinsdag 2 juli 2019
Sint Petersburg, Rusland, afvaart 18:00

Woensdag 3 juli 2019
Tallinn, Estland, 07:00 – 16:00

Donderdag 4 juli 2019
Stockholm, Zweden, 08:00 – 16:00

Vrijdag 5 juli 2019
Cruisen

Zaterdag 6 juli 2019
Kopenhagen, Denemarken, 10:00 – 18:00

Zondag 7 juli 2019
Cruisen richting Nederland

Maandag 8 juli 2019
Amsterdam, Nederland, aankomst 06:00
Laatste ontbijt en check-out Celebrity Reflection
09:00 Autocartransfer richting Go For Cruise Vilvoorde

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Binnenhut cat. 09 (dek 9-11) = 2.745 €
 • 2-pers. Buitenhut cat. 07  = 2.925 €
 • 2-pers. Balkonhut cat. 2C (dek 6) = VOLZET
 • 2-pers. Concierge Class Balkonhut cat. C3 (dek 9-10) = 3.795€ 3.595 €

toeslag 1 persoon in de hut = op aanvraag
AquaClass Balkonhut, Suite of andere categorie = prijzen op aanvraag
reductie 3e en/of 4e persoon in de hut = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • autocartransfers Vilvoorde – Antwerpen – Amsterdam h/t
 • 13 dagen / 12 nachten Baltische Cruise in vol pension
 • havengelden
 • fooien aan boord
 • professionele shows en animatie aan boord
 • talrijke sport- en relaxfaciliteiten aan boord
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC schoudertas of rugzak
 • aantal inbegrepen excursies & rondleidingen
 • gratis Classic Alcoholic Drankpakket vanaf buitenhut
  (ter info, dit pakket kost liefst 779 USD per persoon, m.a.w. een enorm cadeau!)

(*) Concierge Class betekent een serieuze portie extra service, voorrang bij de check-in en bagagebezorging, welkomstchampagne, handdoeken in Egyptisch katoen, luxe badjassen, uitgebreidere roomservice, voorrang in à la carte restaurants, gratis gebruik van paraplu en verrekijker, elke avond hors-d’oeuvres, enzovoort.

Niet inbegrepen in de prijzen

 • persoonlijke uitgaven
 • 2-daags kwalitatief en GFC begeleid excursievoorstel St. Petersburg

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Present Travel aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op MAPFRE ASSISTANCE, de nummer 1 in reisverzekeringen.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • Annulering en Vakantieonderbreking Prestige = premie van 6,25% op de totale reissom
 • Assistance Plus met o.a.:
  . 24 uur Bijstand aan personen
  . Onbeperkte repatriëring
  . Medische kosten tot 2.000.000 €
  . Bagageverzekeringen tot 1.250 €
  . Lichamelijke ongevallen tot 12.500 €
  . Vakantieonderbreking tot 10.000 €
  . enz.
  Premie Wereld = 6 € per persoon per dag met een minimum van 30 € per persoon
 • Full Option = Combinatie van de 2 voorgaande formules = premie van 8% op de reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van klassiek voorschot en saldo, betaal je elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen dag van reservatie en datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Eén van de grote redenen om deel te nemen aan een Baltische Cruise zijn de mooie en zeer diverse bestemmingen, een aaneenschakeling van citytrips met interessante stadsbezoeken tot gevolg.

In Warnemunde, Helsinki, TallinnStockholm en Kopenhagen zal Didier naar goede Go For Cruise gewoonte het initiatief nemen om de geïnteresseerden op sleeptouw te nemen, om jullie langs de belangrijkste bezienswaardigheden te loodsen, waarbij we gebruik maken van lokaal openbaar vervoer, havenshuttles en… onze voeten. Tijdens de cruise zal Didier graag één en ander verduidelijken en voorstellen. Je hebt niet echt andere munten dan de euro nodig, ook al is euro niet overal de officiële munteenheid, wordt onze munt op heel wat plaatsen toch aanvaard, en kredietkaarten zijn alom ingeburgerd in Scandinavië.

Naast het excursiepakket St. Petersburg, gieten we alle andere uitstappen in een gezamenlijke pot om her en der de verplaatsingen (trein, shuttle, boot, …), de toegangen (Vasa, Rosenborg, …), de originele lokale lunches (Helsinki, Tallinn, Kopenhagen) makkelijk en vlot te regelen zodat er weinig tijdverlies is. Voor dit ‘potje’ moet je cash +/- 220 € per persoon voorzien, en als er nog wat over blijft tegen het einde van de reis, doen we er nog een terrasje mee in pakweg Kopenhagen.

Als je echter op 1 en 2 juli 2019 zelf op verkenning wil gaan in St. Petersburg, m.a.w. vrij wil rond wandelen, dan moet je vooraf een visum aanvragen via de ambassade. Vrij omslachtig en duur, maar we helpen je hiermee graag verder indien nodig.

Maar je hebt geen visum voor Rusland nodig indien je deelneemt aan onze georganiseerde GFC excursie. Goed nieuws dus! In samenwerking met onze lokale Nederlandstalige gids sinds jaren, Natalia, hebben we zelf een vrijblijvend, maar zeer volledig en kwalitatief 2-daags excursieprogramma uitgewerkt, 100% op onze maat. M.a.w. privé vervoer voor onze Go For Cruise groep, vergezeld door een professionele Nederlandstalige gids. Wij kennen Natalia al 9 jaar van vorige Baltische Cruises, onze Go For Rusland, Go For Georgië, en zij werkt ook voor VTB, goede referenties dus.

Maandag 1 juli 2019 – Catharina, Petrus en Paulus, Boottocht – Dagexcursie inclusief lunch
Catharina de Grote was groots in veel dingen, zo ook haar paleis in Tsarskoye Selo of Pushkin, waar te midden van overdadig groen het imposante Catharina Paleis staat, ons doel deze voormiddag. Na de lunch verder langs de hoogtepunten van St. Petersburg met o.a. de St. Isaac’s kathedraal en Nevsky Prospekt. Ook op het programma vandaag een bezoek aan de weelderige Petrus- en Paulusvesting met de graven van de Romanov’s. Daarbovenop mag een indruk makende boottocht op de Neva rivier en zijkanalen niet ontbreken om dag 1 te vervolledigen.

Dinsdag 2 juli 2019 – Peterhof, Hermitage, Metro – Dagexcursie inclusief lunch
Vandaag starten we in het prachtige zomerpaleis Peterhof, ten zuidwesten van St. Petersburg, een uitgebreid paleizencomplex aangelegd door de Russische tsaar Peter de Grote, naar het voorbeeld van Versailles. Na de lunch bezoek aan het voormalige winterpaleis van de tsaren, nu het immense Hermitage museum, of één van de grootste en omvangrijkste kunst- en cultuurhistorische musea ter wereld, een must! Vandaag maken we ook kennis met de indrukwekkende metro van St. Petersburg, de zogenaamde ‘paleizen voor het volk’.

Prijs per persoon 2-daags excursievoorstel inclusief toertickets, vervoer, NL-talige lokale gids, 2x lunch, toegangen Catharina Paleis, Hermitage, boottocht, Peterhof, Petrus- en Paulus, metrorit = 245 €

Deze prijs is geldig bij een deelname van minimum 20 personen.
(Ter info, via de rederij worden de excursies niet zo volledig aangeboden en betaalt u veel meer voor een minderwaardig excursiepakket)

Gelieve uw deelname te bevestigen uiterlijk dinsdag 30 april 2019 AUB, telefonisch op 02/253.38.87 of per mail naar info@goforcruise.be

Betaling via bankoverschrijving op 330-0741039-13 / IBAN = BE08 3300 7410 3913 / BIC = BBRUBEBB

Om praktische of onverwachte redenen is het mogelijk dat de 2-daagse excursie in een andere volgorde wordt uitgevoerd.

Go For Cruise en GFC reisleiders zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, programmawijzigingen in functie van verkeer, klimaat, stakingen en alle andere uitzonderlijke omstandigheden buiten onze goede wil om. Indien bepaalde excursies geheel of gedeeltelijk niet kunnen uitgevoerd worden wegens onvoorziene omstandigheden, overmacht, enzovoort, wordt het niet genoten excursiegedeelte financieel gecompenseerd met een GFC krediet dat in de nabije of verre toekomst kan gebruikt worden als korting bij een volgende Go For Cruise reservatie.

Ter info, tijdens een cruise is alles vrijblijvend, alles kan niets moet… Dus ook dit excursievoorstel. Je hebt ook de mogelijkheid om op eigen houtje en tempo van boord te gaan, en zelf de stad, streek of eiland te verkennen, alleen er voor zorgen dat je uiterlijk een half uur voor de afvaart opnieuw aan boord bent, want het schip wacht niet.

Go For Cruise Europa Noorwegen Alesund Fjorden Holland America Line
Icon 30 juni tot 7 juli 2019
Icon Amsterdam

Noorse Fjorden Cruise
30 juni tot 7 juli 2019

Vanaf €1.585

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-NoorwegenCruisejul2019-Noordkaap
Icon 7 tot 21 juli 2019
Icon Amsterdam

Noorwegen Cruise
7 tot 21 juli 2019

Vanaf €3.095

detail Boek nu
GoForCruise-Europa-MiddellandseZee-Griekenland-Mykonos
Icon 6 tot 19 juli 2019
Icon Rome

Middellandse Zee Cruise
6 tot 19 juli 2019

Vanaf €2.840

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-SintPetersburg
Icon 20 juli 2019 tot 1 augustus 2019
Icon Amsterdam

Baltische Cruise
20 juli tot 1 augustus 2019

Vanaf €2.595

detail Boek nu