Go for Cruise

Go For Cruise Event
12 oktober tot 13 oktober 2019

Go For Cruise Event
12 oktober tot 13 oktober 2019

vanaf €10
Go For Cruise Event 2019 - Lamot Mechelen 2
Go For Cruise Event Kursaal Oostende Ostend Queen 2
Go For Cruise Event Kursaal Oostende Ridderzaal 1
Go For Cruise Event 2019 - Lamot Mechelen 2
Go For Cruise Event Kursaal Oostende Ostend Queen 2
Go For Cruise Event Kursaal Oostende Ridderzaal 1

Is voorbij, bekijk hieronder het verslag op Ring TV …

We nodigen jullie allemaal graag uit, samen met familie, vrienden en collega’s op ons jaarlijks niet te missen Go For Cruise Event.

 

Wat kan je verwachten?!

Vaste ingrediënten zijn de presentatie overdag van de nieuwe Go For Cruise belevingsreizen, op zaterdagavond een volwaardig ambi feest inclusief aperitief, diner, wijn en dranken.

Onze cosy zondag steken we in een nieuw kleedje, waarbij je kan kiezen voor een uitgebreid ontbijtbuffet in de voormiddag, gevolgd door onze presentatie in de namiddag, en in de vooravond een nieuw volwaardig diner met wijn en dranken, voorafgegaan door een passend aperitief.

De ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of vorige medereizigers terug te zien. Naar goede gewoonte een niet te missen dagje uit, lekker tafelen, veel gezelligheid, en waarom er geen weekendje uit van maken?

 

Praktische informatie

Voor de presentatie overdag van het tegen dan nieuwe Go For Cruise belevingsboek 2020-2021 bedraagt de deelnameprijs 10 € per persoon, inclusief onthaal met koffie, water, versnapering, …

Voor ons ambi feest betaal je 70 € per persoon All Inclusive, voor het cosy ontbijt 20 € per persoon, en voor de cosy avond 65 €, uiteraard ook alles inbegrepen. Of waarom niet gewoon de twee feesten combineren aan de voordeelprijs van 130 € per persoon? Andere combinaties zijn ook mogelijk.

Plaats van het gebeuren in 2019 wordt Congres- en Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen, een centrale ankerplaats in de stad en een begrip in het lokale geheugen. De oude bierbrouwerij Lamot werd tussen 2000 en 2005 volledig vernieuwd. De gedurfde architectuur zorgde voor een geslaagde combinatie van oud en nieuw, op een bevoorrechte ligging in het bijzondere stadscentrum van de Maneblussers!

Maak van ons Go For Cruise Event 2019 een complete, veilige en vooral zeer comfortabele weekenduitstap, met hotelovernachting(en) en een uitgebreid ontbijtbuffet de dag nadien. Prima idee als je het ons vraagt.

Novotel Mechelen is ons favoriete 4-sterren hotel, ideaal gelegen net naast Lamot, dus wij slaan er onze tenten op en jullie zijn evenzeer welkom aan gunstige prijzen!

Interesse in

ambi zaterdag
cosy zondag
Novotel Mechelen

Inschrijven doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld er tevens ook bij of we jou mogen noteren voor de presentatie en/of het ambi feest op zaterdag, het ontbijtbuffet en/of de presentatie en/of de cosy avond op zondag, alsook of er hotelnachten gewenst zijn. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Zo ging het er de voorbije jaren aan toe

Go For Cruise Event 2018
Go For Cruise Event 2017
Go For Cruise Event 2016
Go For Cruise Event 2015
Go For Cruise Event 2014
Go For Cruise Event 2013
Go For Cruise Event 2012

Op zaterdag 12 oktober 2019 kies je voor de Go For Cruise presentatie in de namiddag en/of de ambi feestavond, waar de fuifnummers onder jullie de dansvloer (on)veilig kunnen maken.

Voor de presentatie overdag bedraagt de deelnameprijs 10 € per persoon, een minimale bijdrage om echte geïnteresseerden aan te trekken, en voor ons ambi feest betaal je amper 70 € per persoon.

Wie het ambi feest op zaterdag en het cosy feest op zondag combineert, betaalt de voordeelprijs van 130 € per persoon.

Voorlopig programma ambi zaterdag 12 oktober 2019
. 14:00 – 14:30  Ontvangst met koffie, thee, fruitsap, water, mini croissant en koffiekoek
. 14:30 – 16:00  Go For Cruise presentatie belevingsreizen 2020-2021 deel 1
. 16:00 – 16:30  Pauze met koffie, thee, fruitsap, water, mini eclair en koffiekoek
. 16:30 – 18:00  Go For Cruise presentatie belevingsreizen 2020-2021 deel 2
. 18:00 – 18:30  Vraag en antwoord
. 18:30 – 19:30  Receptie met diverse hapjes, Cava, witte en rode wijn, Carolus Tripel, pils, frisdrank, …
. 19:30 – 24:00  Feestavond met 4-gangen menu en dranken geserveerd aan tafel, open bar tot 24:00

Gezellige feestavond dus met koude en warme dranken inclusief tijdens en na het diner tot 24:00. Sterke dranken zijn niet inbegrepen en ter plaatse à la carte te betalen. Na middernacht zijn alle consumpties voor eigen rekening.

De GFC’ers die ook graag de dansvloer (on)veilig maken, kunnen de beentjes uitzwieren op de ambiance tonen van de DJ. Vrije tafelverdeling, of open seating, aan voornamelijk ronde tafels van 8 tot 10 personen, spreek dus gerust onder mekaar af wie bij wie wil zitten.

Het staat je vrij om zoveel mogelijk foto’s of berichten vanop ons Go For Cruise Event te posten op jouw Facebook, Instagram, … We zouden het bijzonder fijn vinden als je er telkens de unieke hashtag #gfcevent2019 zou bij vermelden.

Inschrijven doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld er tevens ook bij of we jou mogen noteren voor de presentatie en/of het ambi feest op zaterdag, het ontbijtbuffet en/of de presentatie en/of de cosy avond op zondag, alsook of er hotelnachten gewenst zijn. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Ook interesse in
cosy zondag
Novotel Mechelen

Op zondag 13 oktober 2019 kan je kiezen voor een ontbijtbuffet in het Novotel hotel net naast Lamot en/of de Go For Cruise presentatie in de namiddag en/of de cosy feestavond, als je het liever rustig houdt met veel tijd en ruimte om bij te praten en nieuwe reisplannen te maken.

Het zondags ontbijtbuffet kost 20 € per persoon, voor de presentatie overdag bedraagt de deelnameprijs 10 € per persoon, een minimale bijdrage om echte geïnteresseerden aan te trekken, en voor ons cosy feest betaal je amper 65 € per persoon.

Wie het ambi feest op zaterdag en het cosy feest op zondag combineert, betaalt de voordeelprijs van 130 € per persoon.

Voorlopig programma cosy zondag 13 oktober 2019
. 10:00 – 12:00  Zondags ontbijtbuffet in het Novotel hotel naast Lamot
. 12:30 – 13:00  Ontvangst met koffie, thee, fruitsap, water, mini croissant en koffiekoek
. 13:00 – 14:30  Go For Cruise presentatie belevingsreizen 2020-2021 deel 1
. 14:30 – 15:00  Pauze met koffie, thee, fruitsap, water, mini eclair en koffiekoek
. 15:00 – 16:30  Go For Cruise presentatie belevingsreizen 2020-2021 deel 2
. 16:30 – 17:00  Vraag en antwoord
. 17:00 – 18:00  Receptie met diverse hapjes, Cava, witte en rode wijn, Carolus Tripel, pils, frisdrank, …
. 18:00 – 22:00  Feestavond met 4-gangen menu en dranken geserveerd aan tafel, open bar tot 22:00

Opnieuw een gezellige feestavond dus met koude en warme dranken inclusief tijdens en na het diner tot 22:00. Sterke dranken zijn niet inbegrepen en ter plaatse à la carte te betalen. Na 22:00 zijn alle consumpties voor eigen rekening.

Vrije tafelverdeling, of open seating, aan voornamelijk ronde tafels van 8 tot 10 personen, spreek dus gerust onder mekaar af wie bij wie wil zitten.

Het staat je vrij om zoveel mogelijk foto’s of berichten vanop ons Go For Cruise Event te posten op jouw FacebookInstagram, … We zouden het bijzonder fijn vinden als je er telkens de unieke hashtag #gfcevent2019 zou bij vermelden.

Inschrijven doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld er tevens ook bij of we jou mogen noteren voor de presentatie en/of het ambi feest op zaterdag, het ontbijtbuffet en/of de presentatie en/of de cosy avond op zondag, alsook of er hotelnachten gewenst zijn. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Ook interesse in
ambi zaterdag
Novotel Mechelen

Maak van ons Go For Cruise Event 2019 een complete, veilige en vooral zeer comfortabele weekenduitstap, met hotelovernachting(en) en een uitgebreid ontbijtbuffet de dag nadien. Prima idee als je het ons vraagt.

Novotel Mechelen is ons zonder twijfel ons favoriete 4-sterren hotel in de stad van de Maneblussers, ideaal gelegen net naast Lamot waar ons Go For Cruise Event plaats vindt. Geniet van modern comfort op 5 minuten wandelen van het middeleeuwse stadscentrum.

24 vierkante meter, houten meubilair, zachte kleuren en een stijlvolle inrichting maken van uw Superior kamer een sereen toevluchtsoord. Hoge ramen zorgen voor veel zonlicht terwijl je geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, en de elegante bar is een intieme plek om even lekker te ontspannen.

In de buurt vinden we een waslijst aan interessante bezienswaardigheden, zoals het Stedelijk Museum Schepenhuis, de Sint-Rombouts kathedraal, het Holocaustmuseum en de Brusselpoort. Bewonder het Stadhuis, dat bestaat uit het Paleis van de Grote Raad, het Belfort en de Lakenhal. Maak een romantische wandeling over het Dijlepad langs de gelijknamige rivier, waarop een boottochtje ook tot de mogelijkheden behoort.

Prijs per persoon per nacht logerend in een

  • Superior 2-persoonskamer = op aanvraag
  • Superior 1-persoonskamer = op aanvraag
  • Superior 3-persoonskamer = op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

  • overnachting in een Superior kamer
  • ontbijtbuffet
  • btw
  • diensten

Niet inbegrepen

  • stadsbelasting = 3,40 € per kamer per nacht

Inschrijven doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld er tevens ook bij hoeveel hotelnachten je wenst, of we jou mogen noteren voor de presentatie en/of het ambi feest op zaterdag, het ontbijtbuffet en/of de presentatie en/of de cosy avond op zondag. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details.

Ook interesse in
ambi zaterdag
cosy zondag

GoForCruise-ZuidAmerika-Ecuador-Galapagos-schildpad
Icon 24 november 2018 tot 5 december 2017
Icon Quito

Galapagos Cruise
24 november tot 5 december 2017

Vanaf €6.985

detail Boek nu
Go For Cruise Verenigde Arbaische Emiraten Abu Dhabi moskee
Icon 26 november 2017 tot 8 december 2017
Icon Abu Dhabi

Dubai Cruise
26 november tot 8 december 2017

Vanaf €2.095

detail Boek nu
Go For Cruise Panama Panamakanaal Cruise
Icon 6 december 2017 tot 23 december 2017
Icon San Diego

Panamakanaal Cruise
6 december tot 23 december 2017

Vanaf €3.145

detail Boek nu
Go For Cruise Kerstmarkt Riviercruise Duitsland Kerstman
Icon 15 december 2017 tot 19 december 2017
Icon Keulen

Kerstmarkt Cruise
15 december tot 19 december 2017

Vanaf €539

detail Boek nu