Go for Cruise

Go For Limburg
22 tot 24 april 2023

Go For Limburg
22 tot 24 april 2023

vanaf €345
Go For Cruise - Go For Limburg - Kasteel Van Ordingen
Go For Limburg - Wijnkasteel Genoels-Elderen wijnkelder
Go For Cruise - Go For Limburg - Kasteel Van Ordingen
Go For Limburg - Wijnkasteel Genoels-Elderen wijnkelder

Vanzelfsprekend is een fijn vakantiegevoel in eigen land absoluut mogelijk!

April is traditioneel de maand waarin de fruitstreek weer ontwaakt. Het is het uitgelezen moment om eropuit te trekken en je te laten verleiden door een schouwspel van betoverende bloesems. Het is een maand van feest, want zoiets uniek moeten gevierd worden.

Maak kennis met Go For Limburg, een schitterende en zalige minitrip in eigen land!

Dit wordt een onvergetelijke reis met heel veel kwaliteit, gastronomie en beleving.

Zo gaan we heerlijk logeren in één van de beste hotels van heel België: het Kasteel Van Ordingen in Sint TruidenRelais & Châteaux, waar stijl en natuur in harmonie samengaan. Dineren, ontbijten, genieten, ontstressen, … Kortom de perfecte verwennerij!

Niet alleen logeren we op een echt topadres, maar gedurende onze 3-daagse in de gezelligste provincie van België, voorzien we een geslaagde mix van activiteiten en bezoeken. We gaan op ontdekkingstocht door de bloesempracht en verkennen de fruitstreek al wandelend of fietsend. We bezoeken een familiaal fruitbedrijf, genieten van een schemerwandeling en proeven van de Haspengouwse streekproducten.

Go For Limburg 2023, hier moet jij gewoon bij zijn!

Kasteel Van Ordingen, Relais & Châteaux in België, een warme en rijkelijke sfeer dompelen u onder in een andere wereld!

Welkom in het hart van Haspengouw! In een groene deelgemeente van Sint-Truiden, vind je het Kasteel van Ordingen. Het historische gebouw vindt zijn oorsprong in de vroege middeleeuwen en later werden er nog renaissancekenmerken toegevoegd. Het volledige kasteelgedeelte onderging een complete restauratie en is sinds 2021 tot hotel-restaurant omgevormd. Het commandeurshuis werd een centrum voor dagtoerisme; het poorthuis is verbouwd tot woning voor de eigenaar.

Welkom van 22 tot 24 april 2023 in één van de meest exclusieve lifestyle-adressen van België!

In ons Go For Limburg arrangement voorzien we 2 zalige overnachtingen in het Kasteel Van Ordingen, waarbij je de keuze hebt uit een Comfort kamer (30m²), een Luxe kamer (35 m²) of een Junior Suite (40m²).

De 35 kamers en suites bevinden zich in de commandeurswoning of het kasteelgedeelte. Geniet van een zalige rust in een perfecte accommodatie.

Deze kamers zijn geheel gerenoveerd met hedendaags, licht en elegant, luxe interieur en een ensuite badkamer. Verder beschikt de kamer over airconditioning, flatscreen, geluidsisolatie, minibar, koffiezetapparaat en gratis wifi.

De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van een wellnessruimte en na een ontspannende namiddag kan je genieten van een heerlijk diner. In het restaurant Aurum, onder leiding van chef Gary Kirchens, kan je smullen van een seizoens- en streekgebonden gastronomische keuken.

Een warme en rijkelijke sfeer dompelen u even onder in een andere wereld. Geniet in een van de vele lounge-zetels van een groot aanbod longdrinks. Meester decorateur Pieter Porters gaf deze bar een wel heel bijzonder karakter. De ideale plaats voor een apero, of om na uw diner een heerlijk digestief te proeven.

Inclusief in ons Go For Limburg arrangement bij Bistro Richard:

 • uitgebreid Champagne ontbijt op zondag 23 april 2023
 • 3-gangen diner op zondag 23 april 2023
 • uitgebreid Champagne ontbijt op maandag 24 april 2023

In Bistro Richard brengt Chef Tom Wazian een verfijnde brasseriekeuken met een eigen twist. Van Croque Monsieur tot een heerlijk stukje Limousin of tonijn.

Sleep in the Clouds, Dream in the Sky.

Je leest het en je voelt het nu al, hier wil je gewoon bij zijn, ontsnappen aan de dagelijkse sleur in stijl en kortbij de natuur!

We bezoeken een familiebedrijf dat fruit ademt en appelsap door haar aders heeft stromen.

Onthaal onder de sterrentent, waar we aan tafel gaan om te genieten van koffie en taart tussen de fruitbomen.
Na ongeveer een half uur stappen we op de PIPO trein. Deze verbindt letterlijk én figuurlijk het Fruitbedrijf Porreye met de perserij en de confituurkeuken.

Onderweg kom je meer te weten over dit prachtig stukje Haspengouw met zijn glooiende landschappen en zijn authentieke holle wegen. Ook vertellen ze over het wel en wee van de 2 familiebedrijven en hoe deze gegroeid zijn vanuit een éénmans fruitbedrijf uit 1979.

Waarom je een appel of een peer niet hoeft te schillen door hun milieuvriendelijke manier van fruit telen, waarom ze kruidenstroken aanleggen om de vruchten nog lekkerder en gezonder te maken en waarom ze oorwormen koesteren zal iedereen zeker verbazen!

Bij mooi weer is er een extra belevingsmoment op het Panoramabassin aan de Romeinse weg. In de perserij tonen ze hoe ze vanuit eigen milieuvriendelijk geteelde vruchten 8 verrassende en (h)eerlijke smaken appelsap maken en dit zonder toevoeging van water, kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen. Hun  visie “less is more” ervaar je nog meer in de keuken waar we suikerarme confituren, siropen en coulis bereiden voor de nichemarkt.

We sluiten het bezoek af met een gezellige degustatie van alle smaken appelsappen en van hun suikerarme confituren. Er wordt voor iedereen een PIPO sapje voorzien.

Totale prijzen per persoon logerend in een

 • 2-persoons Comfort kamer = 345 €
 • 2-persoons Luxe kamer = 375 €
 • 2-persoons Junior Suite = 395 €

1-persoonskamer op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • 3 dagen / 2 hotelovernachtingen in Kasteel Van Ordingen
 • 2x uitgebreid Champagne ontbijt
 • 1x 3-gangen diner in Bistro Richard
 • gebruik van de inbegrepen hotelfaciliteiten
 • lokale verblijfstaksen
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • begeleide wandelingen
 • schemerwandeling
 • bezoek fruitbedrijf met koffie en taart
 • gedetailleerde reismap
 • BTW en Garantiefonds Reizen

Niet inbegrepen in de prijzen

 • 15,00 € dossierkosten per persoon
 • persoonlijke uitgaven
 • niet inbegrepen overige maaltijden en dranken
 • reisverzekeringen

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte. Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Allianz.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • 100% Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 6,5% op de totale reissom
 • Exclusive Selection Europe = 100% Annulerings-, Compensatie-, Reis- en Bijstandsverzekering = premie van 7,9% op de totale reissom
Kerstmarkt Riviercruise 2021 - hartje
Icon 12 tot 16 februari 2023
Icon Düsseldorf

Valentijn Riviercruise
12 tot 16 februari 2023

Vanaf €599

detail Boek nu
GoForCruise-Caribische-St.Kitts
Icon 28 februari tot 13 maart 2023
Icon Miami

Caribische Oceania Cruise
28 februari tot 13 maart 2023

Vanaf €3.795

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-Venetië
Icon 10 tot 14 maart 2023
Icon Venetië

Venetië Riviercruise
10 tot 14 maart 2023

Vanaf €1.055

detail Boek nu
Go For Algarve 2023 - Praia de Falesia 2
Icon 16 tot 23 maart 2023
Icon Faro

Go For Algarve
16 tot 23 maart 2023

Vanaf €795

detail Boek nu