Go for Cruise

Noorse Fjorden Cruise
18 tot 25 augustus 2019

Noorse Fjorden Cruise
18 tot 25 augustus 2019

vanaf €Op aanvraag
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Flam
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Stavanger
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Oslo
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Schip
Noorse fjorden Cruise 2019 -Route
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Flam
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Stavanger
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Oslo
GoForCruise-PresentTravel-Noorsefjordencruise2019-Schip
Noorse fjorden Cruise 2019 -Route

Onze Noorse Fjorden Cruise staat voor 8 dagen ‘quality time’, een ware belevenis voor zowel ervaren als eerste-maal-cruisers. Laat je in de watten leggen aan boord van een hypermodern en splinternieuw cruiseschip, geniet van het comfort en de super service, en ontdek tegelijkertijd de pure schoonheid van Zuid-Noorwegen!

Twijfelen hoeft echt niet, dit wordt zonder twijfel een fijne Nederlandstalig begeleide rondreis die absoluut thuis hoort in ons gevarieerd Go For Cruise aanbod.

Zeer comfortabel en zonder bagage perikelen, reizen we vanuit België naar het naburige Amsterdam per autocar, waar we aan boord gaan van de gloednieuwe ms Nieuw Statendam van Holland America Line voor een onvergetelijke zeereis richting Noorwegen. Je kan er ten volle genieten van gezellige grote, kleine en nog kleinere Noorse havenstadjes gecombineerd met een ongeschonden natuurpracht en nooit geziene landschappen.

Onze ervaren Go For Cruise reisleider zal je met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw nemen, zowel aan boord als aan land. Daarenboven stellen we u een interessant, gevarieerd en zeer volledig excursieprogramma voor, exclusief voor onze groep Vlamingen.

Fotoreportage vorige editie

De ms Nieuw Statendam van Holland America Line wordt in december 2018 in de vaart gebracht. Hierbij introduceert de rederij een nieuw en innovatief design. Het is het zusterschip van de ms Koningsdam en is het tweede schip van de Pinnacle-klasse. De ms Nieuw Statendam combineert met zijn 2.666 bedden een fris en eigentijds interieur dat perfect aansluit bij de gerenommeerde klassieke elegantie van de rederij.

Het thema van dit splinternieuwe cruiseschip is muziek. Interieurdesigner Adam D. Tihany liet zich leiden door de architectuur van de muziek en gebruikte vloeiende rondingen en sierlijke lijnen. Hij werd geïnspireerd door de gedachte aan wat je zou kunnen zien aan de binnenkant van een muziekinstrument. Om dit thema zo goed mogelijk weer te geven wordt er gezorgd voor grootse ruimtes vol licht, visuele dramatiek en weelderige interieurs geïnspireerd door de vloeiende lijnen van muziekinstrumenten.

In het hart van het schip, het centrale atrium, wordt een visueel spektakel gecreëerd. De ruimte, die 3 dekken telt, wordt opgelicht door een roestvrijstalen sculptuur dat de synthese van een strijkkwartet vertegenwoordigt. Net als bij muziek, verandert de ervaring naarmate gasten zich langs de sculptuur bewegen, waardoor geen twee perspectieven hetzelfde zijn. Aan het plafond van het atrium wordt een groot projectiedoek gemonteerd dat fungeert als ‘dakraam’ naar buiten. Overdag zullen er witte wolken in een azuurblauwe lucht te zien zijn, terwijl je ’s avonds de sterrenhemel ziet verschijnen.

De ‘Main Dining Room’ aan boord van de ms Nieuw Statendam beslaat twee verdiepingen en wordt omringd door uitzicht op zee. Sterke, gebogen architectonische pilaren accentueren het hoge plafond. Meubels en moderne verlichting worden speciaal voor het schip op maat gemaakt. Het middelpunt van het restaurant is een gebogen koperen omhulsel rond een indrukwekkende, twee verdiepingen tellende, wijntoren.

Het centrale zwembad, ‘De Magrodome’, wordt uitgebreid naar twee verdiepingen. De beneden verdieping zal meer traditionele zwembadelementen bevatten, terwijl voor de boven verdieping een nieuw concept voor de rederij wordt gecreëerd. Daarnaast wordt er een exotische uitstraling gegeven aan ‘Tamarind’, het Pan-Aziatisch restaurant, welke de fundamentele elementen van de natuur benadrukt: water, hout, vuur en aarde.

Je leest het, de ms Nieuw Statendam wordt veelbelovend en daar moet Go For Cruise bij zijn!

Zondag 18 augustus 2019
Autocartransfer van Go For Cruise Vilvoorde naar Amsterdam, Nederland
Check-in ms Nieuw Statendam
Amsterdam, Nederland, afvaart 17:00

Maandag 19 augustus 2019
Cruisen richting Noorden

Dinsdag 20 augustus 2019
Flam, Noorwegen, 07:00 – 18:00
Cruisen door de Sognefjord

Woensdag 21 augustus 2019
Stavanger, Noorwegen, 09:00 – 18:00

Donderdag 22 augustus 2019
Kristiansand, Noorwegen, 08:00 – 17:00

Vrijdag 23 augustus 2019
Oslo, Noorwegen, 10:00 – 18:00
Cruisen door de Oslofjord

Zaterdag 24 augustus 2019
Cruisen richting Nederland

Zondag 25 augustus 2019
Amsterdam, Nederland, aankomst 07:00
Check-out ms Nieuw Statendam
Autocartransfer richting Go For Cruise Vilvoorde

Prijzen per persoon logerend in een

 • 2-pers. Binnenhut cat. J, K (dek 1, 4, 5, 6, 7, 8, 11) = op aanvraag
 • 2-pers. Buitenhut cat. E, C (dek 1, 4) = op aanvraag
 • 2-pers. Balkonhut cat. VE, VD (dek 5, 6, 7, 8) = op aanvraag

toeslag 1 persoon in de hut = op aanvraag
reductie 3de en 4de persoon in de hut = op aanvraag
andere hutcategoriëen = op aanvraag

Inbegrepen in de totale prijzen

 • autocartransfers Vilvoorde – Antwerpen – Amsterdam h/t
 • 8 dagen / 7 nachten Noorse Fjorden Cruise in vol pension
 • havengelden
 • fooien aan boord
 • professionele shows en animatie aan boord
 • talrijke sport- en relaxfaciliteiten aan boord
 • GFC reisleider vanaf 15 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC rondleidingen aan boord en op diverse stopplaatsen (Oslo, Kristiansand, …)

Niet inbegrepen in de prijzen

 • persoonlijke uitgaven
 • toegangen & facultatief transport tijdens inbegrepen rondleidingen
 • exclusieve GFC excursievoorstellen Stavanger, Flam

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijv. een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Mapfre Assistance, de nummer 1 in reisverzekeringen.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • Annulering en Vakantieonderbreking Prestige = premie van 6,25% op de totale reissom
 • Assistance Plus met o.a.:
  . 24 uur Bijstand aan personen
  . Onbeperkte repatriëring
  . Medische kosten tot 2.000.000 €
  . Bagageverzekeringen tot 1.250 €
  . Lichamelijke ongevallen tot 12.500 €
  . Vakantieonderbreking tot 10.000 €
  . enz.
  Premie Europa = 3 € per persoon per dag met een minimum van 20 € per persoon
 • Full Option = Combinatie van de 2 voorgaande formules = premie van 8% op de reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van klassiek voorschot en saldo, betaal je elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen dag van reservatie en datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

Speciaal voor deze Noorse Fjorden Cruise 2019 hebben we een exclusief excursieprogramma op maat voorbereid. In samenwerking met lokale agenten werd een gevarieerd aanbod samengesteld, deels goedkoper, maar vooral veel vollediger en kwalitatiever dan via de rederij. Hieronder vind je een beschrijving van dit aanbod voor onze groep, dus privé en Nederlandstalig begeleid.

In Kristiansand en Oslo zal Tamara naar goede Go For Cruise gewoonte initiatief nemen om de geïnteresseerden op sleeptouw te nemen en langs de belangrijkste bezienswaardigheden loodsen.

Dinsdag 20 augustus 2019 – Flam
Flåm ligt het verst landinwaarts in de ruim 200 km lange Sognefjord, stap gedurende +/- 2 uur op de Flåm-spoorlijn, dit meesterlijke staaltje van technisch vakmanschap klimt van zeeniveau tot 853 meter, waarbij riviertjes worden overgestoken en 20 tunnels worden gepasseerd. Bij de adembenemende waterval Josfoss wordt halt gehouden om foto’s te nemen. Genieten van een onvergetelijk landschap, heen en terug geweldige panorama’s vanuit je comfortabele treinzitje.

Woensdag 21 augustus 2019 – Stavanger
We gaan aan boord van een klein excursieschip om de prachtige Lysefjord te bewonderen, tijdens de 3 uur durende tocht varen we o.a. langs de bekende Pulpit Rock of Preekstoel, en genieten we van prachtige panorama’s, steile bergwanden, heldere watervallen, … Kortom een prachtige boottrip vanuit Stavanger en onderdompeling in de overweldigende Noorse natuur.

Prijs per persoon voor ons Go For Cruise excursiepakket Noorse Fjorden Cruise = 150 EUR

Ter info, via de rederij zijn de excursies Engelstalig begeleid, korter in duur, niet zo volledig, niet privé, en betaal je 310 EUR in totaal.

Deze prijzen zijn steeds geldig bij een deelname van minimum 10 personen.

Gelieve indien mogelijk uw gewenste excursie(s) te bevestigen uiterlijk maandag 15 juli 2019 AUB, telefonisch op 02/253.38.87 of via mail naar info@goforcruise.be

Betaling via bankoverschrijving op 330-0741039-13 / IBAN = BE08 3300 7410 3913 / BIC = BBRUBEBB

Go For Cruise en GFC reisleiders zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, programmawijzigingen in functie van verkeer, klimaat, stakingen en alle andere uitzonderlijke omstandigheden buiten onze goede wil om. Indien bepaalde excursies geheel of gedeeltelijk niet kunnen uitgevoerd worden wegens onvoorziene omstandigheden, overmacht, enzovoort, wordt het niet genoten excursiegedeelte financieel gecompenseerd met een GFC krediet dat in de nabije of verre toekomst kan gebruikt worden als korting bij een volgende Go For Cruise reservatie.

Ter info, tijdens een cruise is alles vrijblijvend, alles kan niets moet… Dus ook dit excursievoorstel. Je hebt ook de mogelijkheid om op eigen houtje en tempo van boord te gaan, en zelf de stad, streek of eiland te verkennen, alleen er voor zorgen dat je uiterlijk een half uur voor de afvaart opnieuw aan boord bent, want het schip wacht niet.

Go For Cruise Verenigde Arbaische Emiraten Abu Dhabi moskee
Icon 26 november 2017 tot 8 december 2017
Icon Abu Dhabi

Dubai Cruise
26 november tot 8 december 2017

Vanaf €2.095

detail Boek nu
Go For Cruise Panama Panamakanaal Cruise
Icon 6 december 2017 tot 23 december 2017
Icon San Diego

Panamakanaal Cruise
6 december tot 23 december 2017

Vanaf €3.145

detail Boek nu
Go For Cruise Kerstmarkt Riviercruise Duitsland Kerstman
Icon 15 december 2017 tot 19 december 2017
Icon Keulen

Kerstmarkt Cruise
15 december tot 19 december 2017

Vanaf €539

detail Boek nu
GoForCruise-ZuidAmerika-Argentinië-Buenos Aires
Icon 3 januari 2018 tot 23 januari 2018
Icon Privé: Valparaiso

Zuid-Amerika Cruise
3 januari tot 23 januari 2018

Vanaf €op aanvraag

detail Boek nu