Go for Cruise

Rondreis, Safari en Riviercruise
11 tot 24 november 2021

Rondreis, Safari en Riviercruise
11 tot 24 november 2021

vanaf €VOLZET
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -d
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -a
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -b
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -c
Safari Cruise 2021 Route
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -d
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -a
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -b
Zuidelijk Afrika Safari Cruise 2021 - CroisiEurope -c
Safari Cruise 2021 Route

Volzette reis, maar niet getreurd, klik HIER voor onze extra afreis!

Exclusieve en originele rondreis, safari en riviercruise met een unieke All Inclusive formule:  talrijke maaltijden, dranken en excursies inbegrepen!

Laat je dromerig meevoeren naar de mooiste landschappen van Zuidelijk Afrika, en ontwaak in het hart van de wildernis …

Van Kaapstad tot de Victoria Watervallen ontdek je spectaculaire panorama’s, de geschiedenis van Nelson Mandela en de Apartheid, 2 schitterende nationale parken met een uniek dierenrijk: Chobe en Matusadona, die je tijdens een safari per 4×4 doorkruist.

Verkennende etappes in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Aan boord van uw comfortabel 5-ankerschip, de Zimbabwean Dream, ontdek je de geheimen van het Kariba meer, een oase van leven aan het einde van de wereld, vol mysteries en legendes, en de Zambezi rivier.

Om je zo volledig mogelijk onder te dompelen in het Afrikaanse continent, gaat de cruise gepaard met een verblijf in een luxe lodge midden in de natuur.

Samengevat, een droomreis over de ganse lijn, inclusief het waterval schouwspel van “rommelende rook”, door Livingstone gedoopt tot Victoria Falls

Boek voor 21 maart 2020 met gratis helikoptervlucht over de Victoriawatervallen t.w.v. 199 €

Volzette reis, maar niet getreurd, klik HIER voor onze extra afreis!

Kaza Lodge ligt aan het vierlandenpunt: Namibië, Zimbabwe, Zambia en Botswana, op 69 km van de Victoria Watervallen op de grens van Zimbabwe en Zambia.

Vanwege de ligging is de lodge gemakkelijk bereikbaar vanaf Botswana. Een speedboot haalt je op in Kasane en neemt je mee op een schilderachtige boottocht van een half uur langs de Chobe en de Zambezi rivier. Kaza Lodge ligt verborgen op de top van een kleine stroom op het Impalila eiland. De boottocht is op zich al een prachtige kennismaking met de schoonheid en weelderigheid van het gebied.

De acht comfortabele chalets, ingericht in een verfijnde etnische stijl met rieten dak, hebben allemaal een balkon met zicht op de Zambezi rivier en zijn uitgerust met een eigen badkamer, tv, kluisje, WiFi, plafondventilator, koffie-en theefaciliteiten.

Het rieten hoofdcomplex bestaat uit een verhoogd dek gebouwd rond een oude baobab boom. Er zijn ruime buitenruimtes, zwembad met een prachtig uitzicht op de natuur, en bar.

Volzette reis, maar niet getreurd, klik HIER voor onze extra afreis!

Welkom aan boord van de Zimbabwean Dream, het nieuwste schip van CroisiEurope met 5 ankers. Een zeer elegant privé cruiseschip voor slechts 16 passagiers, gezelligheid troef dus!

De 8 kajuiten zijn voorzien van alle comfort met een eigen badkamer met douche, tv, kluisje en airco.

Bewonder de fauna en flora vanop het observatiedek, verrekijkers zijn beschikbaar aan boord, of ontspan op het sfeervol terras met klein zwembad en een solariumruimte.

De Zimbabwean Dream vaart door ongelooflijke landschappen en we kunnen genieten van gamedrives in enkele van de mooiste nationale parken van Zuidelijk Afrika, waaronder Matusadona National Park en Chobe National Park.

Chobe is de thuisbasis van een verscheidenheid aan dieren in het wild en heeft één van de dichtste populaties van dieren in het wild op het Afrikaanse continent. Ontmoet olifanten, giraffen, luipaarden, leeuwen, gazellen, zebra’s en buffels, en nog veel meer tijdens de excursies per boot of openluchtvoertuigen.

Volzette reis, maar niet getreurd, klik HIER voor onze extra afreis!


Donderdag 11 november 2021

Transfer van Go For Cruise Vilvoorde naar Zaventem.
Heenvlucht Brussel – … – Kaapstad.

Vrijdag 12 november 2021
Aankomst in Kaapstad. Panoramische tour van de stad tussen de moderne torens en de smalle geplaveide straten van het stadscentrum. Daarna nemen we de kabelbaan naar de Tafelberg voor één van de meest spectaculaire uitzichten ter wereld. Diner en overnachting in het hotel.

Zaterdag 13 november 2021
Ontdekking van Robbeneiland. Omgevormd tot gevangenis voor tegenstanders van de Apartheid, dit beruchte eiland beschutte 3 toekomstige presidenten, waaronder Nelson Mandela voor 18 jaar lang. Rondrit op het eiland die eindigt met rondleiding in de gevangenis, de binnenplaats, de cellen, … Terug naar Kaapstad voor de lunch aan de waterkant. Bezoek aan het wijndomein en de kelder van Groot Constantia. Diner en overnachting in het hotel.

Zondag 14 november 2021
Route naar een mythische plaats: Kaap de Goede Hoop. We nemen de Chapman’s Peak Drive, een panoramische overhangende kustweg, die langs de Atlantische kant van de berg loopt. Het is een nationaal monument, één van de meest spectaculaire wegen in het land. We nemen de kabelbaan naar de top van een kaap om de steile kliffen en zandige baaien te bewonderen. Lunch. Ontdekking van de pinguïnkolonie van Simonstad. Waarneming van de zeevogels die luieren op het parelwitte zand en duiken in de golven van de oceaan. Diner en overnachting in het hotel.

Maandag 15 november 2021
Transfer naar de luchthaven van Kaapstad en binnenlandse vlucht naar Johannesburg. Aankomst, transfer en lunch. Bezoek aan het museum van de Apartheid, het eerste museum over de geschiedenis van de 20ste eeuw in Zuid-Afrika. Panoramische rondrit in
Johannesburg, de rijkste stad van Afrika. Onthaal, installatie en diner in het hotel.

Dinsdag 16 november 2021
Lijnvlucht naar Kasane, transfer naar de lodge in privébootjes. Onderweg ziet u verschillende soorten vogels, nijlpaarden, krokodillen, … Onthaal en installatie in de lodge. Hier wordt u totaal ondergedompeld in het hart van de natuur. Diner en overnachting in de lodge.

Woensdag 17 november 2021
Per 4×4 door het Chobe Nationaal Park, dat meer dan een kwart van de totale populatie van de Afrikaanse olifant huisvest. Afrikaanse lunch in een drijvend restaurant met uitzicht op de rivier en de dierenwereld. Daarna safari op de Chobe rivier tot aan de moerassen van
Sedudu Island. Diner en overnachting in de lodge.

Donderdag 18 november 2021
Bezoek aan de dorpen op Impalila Island, in Namibië. Kennismaking met de traditionele woningen, de levenswijze en de lokale gebruiken. Terugkeer naar de lodge en lunch. In de namiddag vrije tijd in de lodge waar je kan genieten van privézwembaden of verkenning van de Zambezi rivier in privébootjes. Diner in de lodge. De avond wordt afgesloten met het relaas van een bewoner van Impalila Island over hun tradities en levenswijzes. Overnachting in de lodge.

Vrijdag 19 november 2021
Ultieme bootsafari in het Chobe Nationaal Park. Lunch en transfer naar de luchthaven voor een vlucht naar Kariba. Ontdek vanuit de lucht de panorama’s van de savanne en uitzichten op het Kariba meer vanuit kleine privévliegtuigen. Transfer naar de boot en inscheping. Begin van de cruise op het meer.

Zaterdag 20 november 2021
Bij zonsopgang varen we langs symbolische en sprookjesachtige landschappen van het Karibameer. Verkenning in privébootjes van de rivier Gache-Gache en de diersoorten die er wonen. s’ Namiddags varen we richting Changa. Wanneer het licht magisch wordt, nemen we plaats in een privéboot om de roze hemel te bewonderen.

Zondag 21 november 2021
Safari in het Matusadona Nationaal Park, thuishaven van heel wat diersoorten zoals olifanten, nijlpaarden, krokodillen, buffels, … Lunch aan boord en hervatting van de navigatie.

Maandag 22 november 2021
Bij zonsopgang varen we verder richting Kariba. Ontscheping en onderweg naar de luchthaven, ontdekking van de “dam wall”. Vlucht naar Victoria Falls. Afrikaanse cruiselunch op de Zambezi boven de waterval. In de namiddag te voet op verkenning aan de Victoria Watervallen. Transfer en diner in het hotel.

Dinsdag 23 november 2021
‘s Morgens vroeg optionele helikoptervlucht over de Victoria Watervallen.
Transfer en terugvlucht naar Brussel.

Woensdag 24 november 2021
Aankomst in Zaventem en transfer naar Go For Cruise Vilvoorde

Volzette reis, maar niet getreurd, klik HIER voor onze extra afreis!

Totale prijzen per persoon heen op 11 november 2021 naar Kaapstad en logerend in een

 • 2-pers. kamer / buitenhut = 7.535 €
 • 2-pers. kamer / balkonhut = 7.685 €
 • 1-pers. kamer / buitenhut = 9.725 €
 • 1-pers. kamer / balkonhut = 10.175 €

Boek voor 21 maart 2020 met gratis helikoptervlucht over de Victoriawatervallen t.w.v. 199 €

De Warmste Week bijdrage = 10 € > MEER INFO

Totale prijzen per persoon heen op 14 november 2021 naar Johannesburg en logerend in een

 • 2-pers. kamer / buitenhut = 5.745 €
 • 2-pers. kamer / balkonhut = 5.895 €
 • 1-pers. kamer / buitenhut = 7.295 €
 • 1-pers. kamer / balkonhut = 7.745 €

Inbegrepen in de totale prijzen

 • transfer van GFC Vilvoorde naar luchthaven h/t
 • toegang Diamond Lounge Zaventem voor de heenvlucht
 • toegang VIP Lounge Victoria Falls voor de terugvlucht
 • lijnvluchten in economy heen Kaapstad of Johannesburg, en terug Victoria Falls
 • binnenlandse vluchten (Johannesburg)/Kazane/Kariba/Victoria Falls
 • alle transfers ter plaatse
 • 4 dagen / 3 nachten hotel in Kaapstad in vol pension (indien heenreis op 11 november 2021)
 • 2 dagen / 1 nacht hotel in Johannesburg in vol pension
 • 4 dagen / 3 nachten lodge in vol pension
 • 4 dagen / 3 nachten riviercruise in vol pension
 • 2 dagen / 1 nacht hotel Victoria Falls in vol pension
 • alle dranken bij elke maaltijd en aan de bar op het schip en in de lodge
 • in Kaapstad, Johannesburg en Victoria Falls, 1 water, 1 glas wijn/bier/frisdrank, 1 thee/koffie per maaltijd
 • alle bezoeken en excursies zoals beschreven in het programma
 • alle fooien aan boord en in de lodge
 • visumkosten Botswana en Zimbabwe
 • GFC reisleider vanaf 16 deelnemers
 • gedetailleerde reismap
 • GFC schoudertas, rugzak, pet of muts
 • BTW en Garantiefonds Reizen

Niet inbegrepen in de prijzen

 • persoonlijke uitgaven
 • niet inbegrepen dranken

Ondanks de prima voorbereiding en de uiterste zorg die Go For Cruise aan uw reis besteedt, kunnen er zich voor of tijdens de vakantie onvoorziene omstandigheden voordoen. Wij raden u dan ook sterk aan om goed verzekerd te vertrekken. Wie geen verzekering afsluit staat zelf in voor de soms hoge kosten die ontstaan door bijvoorbeeld een annulering van de reis wegens ziekte.
Go For Cruise doet hiervoor een beroep op Touring.

Wij bieden u de mogelijkheid om onderstaande polis(sen) te onderschrijven:

 • Annulerings- en Compensatieverzekering = premie van 5,8% op de totale reissom
 • All In reisverzekering = Annulerings-, Compensatie-, Reis- en Bijstandsverzekering = premie van 7% op de reissom

Go For Cruise biedt je de kans om gebruik te maken van een gespreid betalingsplan. In plaats van het klassieke voorschot en saldo, betaal je ons elke maand een kleiner deel van het totaal. Heel simpel: we delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen de dag van reservatie en de datum van afreis. Daardoor betaal je maandelijks relatief kleine bedragen, voel je financieel weinig of niets aan en komt jouw droomcruise een heel stuk dichterbij.

GoForCruise-PresentTravel-Koper2
Icon 26 mei tot 4 juni 2020
Icon Barcelona

Middellandse Celebrity Cruise
26 mei tot 4 juni 2020

Vanaf €VOLZET

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Flam
Icon 31 mei tot 7 juni 2020
Icon Amsterdam

Noorse Fjorden Cruise
31 mei tot 7 juni 2020

Vanaf €1.595

detail Boek nu
Go For Cruise - Middellandse Oceania Cruise 2020 - Italie - Pasta
Icon 6 tot 18 juni 2020
Icon Rome

Middellandse Oceania Cruise
6 tot 18 juni 2020

Vanaf €3.845

detail Boek nu
GoForCruise-PresentTravel-NoorseFjorden-Honningsvag
Icon 7 tot 21 juni 2020
Icon Amsterdam

Noorwegen Cruise
7 tot 21 juni 2020

Vanaf €2.695

detail Boek nu